På besøg hos Copenhagen Coffee Lab

Halvdelen af vores identitet hos Mad & Kaffe er netop sidstnævnte – kaffe. Vi har en stor passion for den mørke drik, og derfor elsker vi også at udforske forskellige former for kaffedrikke og smage de mange forskellige slags bønner. Af samme årsag aflagde vi for nylig Copenhagen Coffee Lab et besøg for at gå på opdagelse i deres kaffeprofiler.

Siden 2013 har Copenhagen Coffee Lab nemlig ristet kaffe af høj kvalitet i deres roastery i København. I deres ’Lab’ lægger de et smukt stykke arbejde i at opspore de fineste kaffearter rundt om i verden og dermed udvikle perfekte profiler ud fra bønnerne. Man kan tydeligt mærke deres passion for kaffe, og det går godt i spænd med os.

Vi må sige, at vi bestemt ikke var skuffede, og gik derfra med store smil på læberne og rigeligt koffein i kroppen. Kaffen fra Copenhagen Coffee Lab er klart anbefalelsesværdig.

RESTAURANTER

Vesterbro

Sønder Blvd. 68, 1720 København V

Amagerbro

Tyrolsgade 6, 2300 København S

Frederiksberg

Godthåbsvej 45 st. th, 2000 Frederiksberg

ÅBNINGSTIDER

Vesterbro:
Mandag – Søndag
kl. 8:30–20:00

Amagerbro:
Mandag – Søndag
kl. 8:30–22:00

Frederiksberg:
Mandag – Søndag
kl. 8:30–22:00

Følg os