3-retters menu

NØDDER

GLUTEN

LAKTOSE

VEGANSK

VEGETAR

3-retTers menu - 275,-

Skal bestilles af hele bordet.
Spørg efter et vegetarisk alternativ.

Forret

  • RÅ OKSE

    Grofthakket okseinderlår m. karamelliserede løg, estragoncreme, sprøde løg & karse
    ANBEFALET VIN: MELON DE BOURGOGNE, LOIRE, FRANKRIG, +70,-

Hovedret

  • LANGTIDSTILBEREDT GRIS

    Langtidstilberedt gris m. ristede gule beder, crudité af gule beder & aromatisk sauce
    Serveres m. kompot af kartofler, toppet m. kartoffelchips & karse
    ANBEFALET VIN: CABERNET SAUVIGNON VENETO, CASE PAOLIN, ITALIEN, +70,-

Dessert

  • Mad & Kaffes æblekage

    Æblekompot kogt m. tranebær, vanilje og citronskal, makroner & flødeskum
    ANBEFALET VIN: QUINTA ST. EUFEMIA TAWNY PORT, +45,-

3-retTers menu - 275,-​

Skal bestilles af hele bordet.
Spørg efter et vegetarisk alternativ.

Forret

  • RÅ OKSE

    Grofthakket okseinderlår m. karamelliserede løg, estragoncreme, sprøde løg & karse
    ANBEFALET VIN: MELON DE BOURGOGNE, LOIRE, FRANKRIG, +70,-

Hovedret

  • LANGTIDSTILBEREDT GRIS

    Langtidstilberedt gris m. ristede gule beder, crudité af gule beder & aromatisk sauce
    Serveres m. kompot af kartofler, toppet m. kartoffelchips & karse
    ANBEFALET VIN: CABERNET SAUVIGNON VENETO, CASE PAOLIN, ITALIEN, +70,-

Dessert

  • Mad & Kaffes æblekage

    Æblekompot kogt m. tranebær, vanilje og citronskal, makroner & flødeskum
    ANBEFALET VIN: QUINTA ST. EUFEMIA TAWNY PORT, +45,-

Restauranter

Vesterbro
Sønder Blvd. 68, 1720 København V

Amagerbro
Tyrolsgade 6, 2300 København S

Frederiksberg
Godthåbsvej 45 st. th, 2000 Frederiksberg

Åbningstider

Vesterbro:
Mandag – Søndag
kl. 8:30–20:00

Amagerbro:
Mandag – Lørdag
kl. 8:30–21:00

Søndag
kl. 8:30–20:00

Frederiksberg:
Mandag – Lørdag
kl. 8:30–21:00

Søndag
kl. 8:30–20:00