Skal bestilles af hele bordet.
Spørg efter et vegetarisk alternativ.
Grofthakket okseinderlår m. karamelliserede løg,
estragoncreme, sprøde løg & karse
ANBEFALET VIN: MELON DE BOURGOGNE, LOIRE, FRANKRIG, +70,-
Langtidstilberedt gris m. ristede gule beder, crudité af gule beder & aromatisk sauce
Serveres m. kompot af kartofler, toppet m. kartoffelchips & karse
ANBEFALET VIN: CABERNET SAUVIGNON VENETO, CASE PAOLIN, ITALIEN, +70,-
Æblekompot kogt m. tranebær, vanilje og
citronskal, makroner & flødeskum
ANBEFALET VIN: QUINTA ST. EUFEMIA TAWNY PORT, +45,-
Skal bestilles af hele bordet.
Spørg efter et vegetarisk alternativ.
Grofthakket okseinderlår m. karamelliserede løg,
estragoncreme, sprøde løg & karse
ANBEFALET VIN: MELON DE BOURGOGNE, LOIRE, FRANKRIG, +70,-
Langtidstilberedt gris m. ristede gule beder, crudité af gule beder & aromatisk sauce
Serveres m. kompot af kartofler, toppet m. kartoffelchips & karse
ANBEFALET VIN: CABERNET SAUVIGNON VENETO, CASE PAOLIN, ITALIEN, +70,-
Æblekompot kogt m. tranebær, vanilje og
citronskal, makroner & flødeskum
ANBEFALET VIN: QUINTA ST. EUFEMIA TAWNY PORT, +45,-
Vesterbro
Sønder Blvd. 68, 1720 København V
Amagerbro
Tyrolsgade 6, 2300 København S
Frederiksberg
Godthåbsvej 45 st. th, 2000 Frederiksberg
Vesterbro:
Mandag – Søndag
kl. 8:30–20:00
Amagerbro:
Mandag – Lørdag
kl. 8:30–21:00
Søndag
kl. 8:30–20:00
Frederiksberg:
Mandag – Lørdag
kl. 8:30–21:00
Søndag
kl. 8:30–20:00