NØDDER

GLUTEN

LAKTOSE

VEGANSK

VEGETAR

3-retTers menu - 265,-

Skal vælges af hele bordet

Forret

  • JORDSKOKKESUPPE

    m. letbagt kuller, rå æble, hasselnødder, dildolie & jordskokkechips
    ANBEFALET VIN: MELON DE BOURGOGNE, LOIRE, FRANKRIG, +70,-

Hovedret

  • PUNTALETTE PASTA

    m. tomat, basilikum, burrata, syltede grønne tomater & Havgus ost
    ANBEFALET VIN: CABERNET SAUVIGNON VENETO, CASE PAOLIN, ITALIEN, +70,-

Dessert

  • Gammeldags æblekage

    m. æblegrød kogt med tranebær, makroner,
    flødeskum & kandiserede blomster

3-retTers julemenu - 285,-

Skal bestilles af hele bordet.
Spørg efter et vegetarisk alternativ.

Forret

  • Røget lakseriLlette

    Røget lakserilette m. glaskål, rugbrødscrumble & kold
    muslingesauce skilt med dild-olie
    ANBEFALET VIN: MELON DE BOURGOGNE, LOIRE, FRANKRIG, +70,- ​

Hovedret

  • Langtidstilberedt gris

    Langtidstilberedt gris m. bagte rødbeder, rødbedecrudité &
    portvinssauce med julens krydderier. Serveres m. kompot af brunede kartofler
    ANBEFALET VIN: CABERNET SAUVIGNON VENETO, CASE PAOLIN, ITALIEN, +70,- ​

Dessert

  • Klassisk risalamande

    Klassisk Risalamande m. kold kirsebærsauce
    ANBEFALET VIN: QUINTA ST. EUFEMIA TAWNY PORT, +45,-

3-retTers menu - 265,-

Skal vælges af hele bordet

Forret

  • JORDSKOKKESUPPE

    m. letbagt kuller, rå æble, hassel-nødder, dildolie & jordskokkechips
    ANBEFALET VIN: MELON DE BOURGOGNE, LOIRE, FRANKRIG, +70,-

Hovedret

  • PUNTALETTE PASTA

    m. tomat, basilikum, burrata, syltede grønne tomater & Havgus ost
    ANBEFALET VIN: CABERNET SAUVIGNON VENETO, CASE PAOLIN, ITALIEN, +70,-

Dessert

  • Gammeldags æblekage

    m. æblegrød kogt med tranebær, makroner, flødeskum & kandiserede blomster

3-retTers julemenu - 285,-

Skal bestilles af hele bordet.
Spørg efter et vegetarisk alternativ.

Forret

  • Røget lakserillette

    Røget lakserilette m. glaskål, rugbrødscrumble & kold muslingesauce skilt med dild-olie
    ANBEFALET VIN: MELON DE BOURGOGNE, LOIRE, FRANKRIG, +70,-

Hovedret

  • Langtidstilberedt gris

    Langtidstilberedt gris m. bagte rødbeder, rødbedecrudité & portvinssauce med julens krydderier
    Serveres m. kompot af brunede kartofler
    ANBEFALET VIN: CABERNET SAUVIGNON VENETO, CASE PAOLIN, ITALIEN, +70,-

Dessert

  • Klassisk risalamande

    Klassisk Risalamande m. kold kirsebærsauce
    ANBEFALET VIN: QUINTA ST. EUFEMIA TAWNY PORT, +45,-

Restauranter

Vesterbro
Sønder Blvd. 68, 1720 København V

Amagerbro
Tyrolsgade 6, 2300 København S

Frederiksberg
Godthåbsvej 45 st. th, 2000 Frederiksberg

Åbningstider

Vesterbro:
Mandag – Søndag
kl. 8:30–20:00

Amagerbro:
Mandag – Lørdag
kl. 8:30–21:00

Søndag
kl. 8:30–20:00

Frederiksberg:
Mandag – Lørdag
kl. 8:30–21:00

Søndag
kl. 8:30–20:00

Juleåbningstider

Alle afdelinger

Åbent: 
23. december
8.30-15.00 (køkkenet lukker kl. 14)

31. december
8.30-15.00 (køkkenet lukker kl. 14)

Lukket:
24. december
25. december
26. december
1. januar