tak for den gode omtale

Anbefalinger af Mad & Kaffe

Vi er stolte over at kunne sige, at vi bliver anbefalet som ét af de bedste steder i København, når det kommer til en overdådig brunchservering.

café i København

Anbefalet af:

Alt for damerne

“Alt på ét bræt”.

Sådan starter Alt For Damerne deres anbefaling af vores brunch, og vi kunne ikke sige det bedre selv. De skriver også:

“Hos Mad og Kaffe komponerer du selv indholdet af din brunch, som så serveres samlet i skåle på et stort spækbræt. Du kan vælge at få enten tre, fem eller syv små anretninger blandt valgmulighederne, der rummer grønt, mejeri, brød, kød og det søde.”

Anbefalet af:

copenhagen food

Copenhagen Food lader os være en del af en fornem klub i København – nemlig som én af de aller bedste caféer med byg-selv-brunch, som vi er vilde med hos Mad & Kaffe. 

“Endnu et godt bud på ‘byg din egen brunch’-konceptet er Mad & Kaffe. Spisestedet åbnede først på Vesterbro, men har siden åbnet på Frederiksberg og Amagerbro også. Konceptet er, at du vælger enten tre, fem eller syv små retter fra spisesedlen til en fast pris.”

Nævnt af:

Visit copenhagen

Hos Visit Copenhagen er vi ét af de anbefalede morgenmadssteder i byen, og det er vi stolte af. De skriver blandt andet:

“Stedet er kendt for at være lidt af en Instagram-darling, da morgenbrættet stråler med alskens farver. Avocado med chiliolie og bagte mandler, kanelsnegle med økologisk chokolade på toppen fra ”Vores brød” og organisk laktosefri yoghurt med müesli, matcha the og basilikum er blot nogle af de små retter du kan finde på menuen.

De tilbyder dog også lækker frokost og dertil større retter. Her kan du blandt andet bestille burger, salater eller sandwich. I 2015 stod Mad og Kaffe øverst på podiet og vandt Byens Bedste Café.”

Læs flere anbefalinger

her er vi også blevet nævnt

 

Tusind tak for alle de fantastiske anbefalinger!

god cafe Frederiksberg
Restauranter

Vesterbro
Sønder Blvd. 68, 1720 København V

Amagerbro
Tyrolsgade 6, 2300 København S

Frederiksberg
Godthåbsvej 45 st. th, 2000 Frederiksberg

Åbningstider

Vesterbro:
Mandag – Søndag
kl. 8:30–20:00

Amagerbro:
Mandag – Lørdag
kl. 8:30–21:00

Søndag
kl. 8:30–20:00

Frederiksberg:
Mandag – Lørdag
kl. 8:30–21:00

Søndag
kl. 8:30–20:00