Guide til den bedste café på Østerbro

Leder du efter en god café på Østerbro? Mad & Kaffe giver dig inspiration og anbefalinger til nogle af de bedste caféer, der er på Østerbro.

cafe på Amager

Bedste café på Østerbro - Opdag Mad & Kaffes caféguide

I denne guide kan du læse, om de bedste caféer på Østerbro. Østerbro er en bydel i København, som ofte ikke får nok kærlighed. Det er nemlig et sted, som byder på masser af charme, skønhed og ikke mindst gode mad- og kaffemuligheder.

Mad & Kaffe er desværre ikke at finde på Østerbro, i denne guide vil vi dog give vores bud på de bedste steder, Østerbro har at byde på. Fælles for dem alle, er den høje kvalitet og kærligheden for gode råvarer og økologi. 

BARYL

Hos Mad & Kaffe er vi helt vilde med smørrebrød, som vi også byder på i vores egen café. Vi er af den overbevisning, at man aldrig kan gå galt i byen med et stykke smørrebrød med den lækreste topping, hvilket man kan få hos café Baryl.

Her kan man få nogle af de bedste smørrebrød, der er til at opsnuse på Østerbro, til nogle meget fornuftige priser. De forskellige retter har priser fra 45 kr. til 159 kr., og alle retterne er yderst æstetiske for øjne og velsmagende for smagsløg.

Deres adresse: Århusgade 78, 2100 København Ø

Café Livingstone

Hos Mad & Kaffe er vi overbevist om, at vi serverer den bedste brunch i København. Hvis du dog er på udkig efter en god brunch café på Østerbro, kan vi klart anbefale café Livingstone. Udover at de har lækre valgmuligheder på menukortet, har de også en af de flotteste udsigter til Sortedamssøen.

Deres priser ligger på omkring en 139 kr. for en 5 retters og 169 kr. for 7 retter. De serverer deres brunch helt til kl. 16, så hvis du har svært ved at komme ud af sengen, er dette den bedste brunch mulighed for syvsoveren.

Deres adresse: Sortedam Dossering 81, 2100 København Ø

Kagestuen 43

Hvis du leder efter et sted på Østerbro, som serverer lækre kager og kaffe, kan du besøge Kagestuen 43, som sørger for delikate søde serveringer, som får dine sukkertrængende smagsløg tilfredsstillet hurtigere end du kan sige “Mad & Kaffe”. For hvis du mangler et sted, som serverer dejlig dessert og kaffe, er dette stedet du skal besøge.

Vi er nemlig af den overbevisning af det er okay at forkæle sig selv med søde sager, så længe det er den bedste af slagsen, og lige på Østerbro er denne café vores bud. 

Deres adresse: Nordre Frihavnsgade 43, 2100 København

 

Café Bopa

Café er en franskinspreret spisested og bar, som er placeret på hyggelige og stemningsfyldte Bopa Plads på Østerbro. Her kan du, når vejret er til det, nyde solen på den lille plads med en god kop kaffe eller kold øl i hånden.

Udover den bedste brunchtallerken og diverse frokostretter, serverer de desuden en lækker morgenbuffet i alle hverdage mellem 9-11:30, som i den grad er et besøg værd. 

Deres adresse: Løgstørgade 8, 2100 København Ø 

Cafè Pixie

Café Pixie er placeret side om side med Café Bopa og serverer ligeledes de bedste morgen- og frokostretter i hyggelige omgivelser. Du kan få et bredt udvalg af mindre morgenretter, som serveres i både hverdagene og weekenderne.

Hos Café Pixie kan du til frokost få velkendte caféretter, som burger, salater og smørrebrød med rødspætte, æg og rejer eller avocado. Du har blandt andet mulighed for at få en 100% vegansk burger.

Deres adresse: Løgstørgade 2, 2100 København Ø

Kaffestuen

Hvis du er på udkig efter et kaffested på Østerbro, som serverer økologisk kaffe, er denne café en af de bedste i området. Vi er selv storforbrugere af økologisk kaffe på vores kaffebar, da vi mener, at det er det bedste. 

Her har du mulighed for at stille din kaffe tørstende hals til en ganske fornuftig pris. Så hvis du skal have en kaffe to-go og nyde solskinsvejret i stedet for at sidde på café, er dette det perfekte sted. 

Deres adresse: Østerbrogade 150, 2100 København Ø

Besøg vores café et stenkast fra Østerbro

Det var nogle af vores bedste bud på caféer placeret på Østerbro. Hvis du hellere vil forbi en af vores caféer i København, kan du besøge os på Frederiksberg, Vesterbro eller Amagerbro. Der er en smule længere end et stenkast, men vi vil hellere end gerne byde dig velkommen på et af vores spisesteder, hvis du er i en af nærområderne.

Du kan altid tage et kig forbi vores Facebook eller Instagram for at få inspiration til nogle af de indbydende retter, vi serverer hos café Mad & Kaffe, som vi hjertens gerne vil byde dig på. 

Vores guide til den bedste café på Østerbro

Hos Mad & Kaffe er vi helt vilde med… Ja… Mad og kaffe! Dog har vi ikke udvidet vores café kæde til Østerbro, hvilket vi dog ønsker at gøre en dag, så Københavnere boende her, har mulighed for at spise hos os. Vi er nemlig eksperter, når det gælder en god kaffe, eller et måltid der rammer vores smagsløg helt rigtigt. 

Der er nemlig intet bedre end en varm kop kaffe brygget og serveret af vores friske og dygtige medarbejdere, som har gennemført styr på, hvordan man laver den bedste af slagsen. Vi udbyder nemlig både kaffe og mange andre friske drikkevarer på vores menukort fra vores café, som giver dig den bedst mulige start på dagen. Vores brunch og vores menukort scorer topkarakter på en række guides på madblogs rundt omkring på nettet.

Vi tilbyder både take away og spisning på stedet, så hvad end du måtte trænge til, vil det være muligt hos os. For at give lidt kærlighed til vores Mad & Kaffe elskere på Østerbro, har vi kreeret en guide til dig, så du har mulighed for at tage dine venner under armen og få en herlig café oplevelse med delikate og velsmagende menuer. 

BOOK BORD

Nu mulighed for at booke til både brunch, frokost og aften