Guide til den bedste café I Roskilde

Leder du efter en god café i Roskilde? Mad & Kaffe giver dig inspiration og anbefalinger til nogle af de bedste caféer, der er at finde i Roskilde.

cafe på Amager

Bedste café Roskilde - Guide til dit næste cafébesøg

Har du ikke en Mad & Kaffe lige rundt om hjørnet? Frygt ej! Hvis du ikke har mulighed for at tage et smut forbi en af vores hyggelige caféer på Amagerbro, Vesterbro eller på Frederiksberg, så er der inspiration at hente lige her, hvor vi har lavet en guide til dig, der søger den bedste café i Roskilde. 

Kaffekilden

Midt på Hestetorvet i Roskilde ligger Kaffekilden, som er en hyggelig og rustik kaffebar, hvor både stamgæster og nye ansigter kigger forbi. Kaffekildens hjemlige lokaler er et samlingspunkt for både studerende og ældre i Roskilde.

Hvis du er på udkig efter et kaffested, som både serverer økologisk kaffe, og som også har nogle allergivenlige alternativer, så er Kaffekilden helt klart et besøg værd og en af de bedste til det i Roskilde.

På “Kilden”, som Kaffekilden ofte omtales af de lokale i Roskilde, kan du også finde et stort udvalg af lækre kager, så hvad end du er til en sprød croissant, en syrlig cheesecake eller en knasende cookie til din kaffe, så synes vi, at du skal lægge vejen forbi Kaffekilden.

Deres adresse: Hestetorvet 7, 4000 Roskilde

Café Korn

I enden af Roskildes hyggelige gågade finder du Café Korn, som både serverer brunch, frokost og aftensmad. Café Korn sætter kvalitet og gode råvarer i højsædet, og mange af deres produkter kommer fra mindre danske producenter.

Hos Café Korn i Roskilde er brunch-buffeten et populært valg, og hvis du ikke har mulighed for at komme forbi en vores hyggelige caféer på enten Amagerbro, Vesterbro eller Frederiksberg, så er Café Korn helt klart et super alternativ med de bedste muligheder. 

Deres adresse: Skomagergade 42-44, 4000 Roskilde

Café Ragnarock

Har du lyst til at kombinere en kulturoplevelse i Roskilde med et dejligt cafébesøg? Så er Café Ragnarock nok et af de bedste bud i vores guide. Café Ragnarock ligger i den ikoniske bygning Ragnarock, som også huser et museum for pop, rock og ungdomskultur.

Café Ragnarock bager og laver alt fra bunden, og ligesom hos Mad & Kaffe er personalet opsat på at give dig den bedste oplevelse i nogle hyggelige omgivelser. 

Deres adresse: Rabalderstræde 16, 4000 Roskilde

Café Satchmo

I Roskildes fine, gamle stræder, som ligger op til Roskildes gågade, finder du Café Satchmo, som helt klart er et besøg værd, hvis du er på jagt efter Roskildes bedste café. Du kan nyde en friskbrygget kaffe i den hyggelige gårdhave med brosten, som byder på udsigt til de gamle, omkringliggende huse.

Deres adresse: Rosenhavestræde 2, 4000 Roskilde

De bedste caféoplevelser i Roskilde

Hos Mad & Kaffe serverer vi en varm, økologisk kaffe, men hvis du ikke befinder dig tæt på en af vores hyggelige caféer spredt rundt i hovedstaden, så vil hellere end gerne hjælpe dig med at finde de bedste caféer tæt på dig. Vi har derfor lavet denne guide til de bedste caféer i Roskilde, som vi håber, du kan drage nytte af, hvis du enten er lokal i Roskilde eller slår et smut forbi den charmerende by. 

BOOK BORD

Nu mulighed for at booke til både brunch, frokost og aften