Guide til den bedste café i valby

Leder du efter en god café i Valby? Mad & Kaffe giver dig inspiration og anbefalinger til nogle af de bedste caféer, der er at finde i Valby.

cafe på Amager

Bedste café i Valby - Læs med for at finde den bedste

Læs med i denne guide, hvor du kan finde vores bud, på de bedste caféer i Valby. Her kan du få friskbrygget kaffe, lækker brunch og meget mere. Mad & Kaffe har desværre ikke en café i Valby endnu, men derfor skal du ikke snydes for en god caféoplevelse indtil da. 

Café OHA (on the Six)

Café OHA, som før hed Café on the Six, er en hyggelig café i centrum af Valby. Meget af deres menu er økologisk, vegansk og glutenfri. Du kan få alt lige fra lækre brunchtallerkener og forskellige slags sunde bowls og juices til rimelige priser. Udover at servere de bedste, sunde og velsmagende retter, er indretningen hyggelig med massevis af planter og godt med siddepladser.

Hvis du blot er til en eftermiddagskaffe er alt deres kaffe 100% økologisk og nøje udvalgt. Som noget andet kan du bestille deres Matcha Latte eller Golden Latte med forskellige varme krydderier. 

Deres adresse: Valby Tingsted 6, st. th, 2500 København

Coffi

Coffi er endnu en hyggelig og unik café i Valby. Indehaver af caféen Louis er oprindeligt fra Brasilien og serverer nu den bedste kaffe i Valby. Udover kaffe kan du få forskellige udvalgte kager og croissanter i verdensklasse og ikke mindst lette frokostanretninger som Acai Bowl, avocado toast og salater.

Når vejret er til det, kan du nyde din kaffe eller frokost i solen foran caféen på Valby Langgade. 

Deres adresse: Valby Langgade 86C, 2500 København

Riccos Kaffe

Du finder Riccos genkendelige gule bygning på hjørnet af Mosedaslvej og Valby Langgade. Riccos Kaffe er kendt for at være en uformel, hyggelig og altid velbesøgt café. Både inde, ude og ovenpå finder du folk, der arbejder koncentreret på deres laptops, læser i en bog eller holder møde om de runde border, alt imens de nyder den bedste kop kaffe.

Når vejret er godt, er Riccos det bedste sted at slå sig ned. Her kan du nyde solen og den gode stemning ved bordene på fortorvet foran caféen eller på den lille gårdhave til højre for indgangen. 

Deres adresse: Valby Langgade 66, 2500 København

Wild Kiwi Pies

Wild Kiwi Pies er en café du helt sikkert ikke har prøvet før. Her sørger ejeren Stu for at Valbys indbyggere får prøvet en lille del af New Zealand. Her kan du få lækre krydrede og de bedste hjemmelavet tærter i alverdens forskellige kombinationer. Du kan vælge mellem tærter med kød, i vegetariske udgaver eller som dessert.

Udover den bedste service og den lækre og autentiske mad, er caféen i Valby utrolig hyggelig og fyldt souvenirs, kort og bøger fra New Zealand, så du for en kort stund glemmer, at du befinder dig i Valby. 

Deres adresse: Toftegårds Allé 43, 2500 København

Prøv Mad & Kaffes caféer i København

Selvom Mad & Kaffe desværre ikke befinder sig i Valby endnu, kan du med en kort cykeltur finde os på enten Vesterbro, Frederiksberg eller Amagerbro. Her er du ligeledes sikret en hyggelig caféoplevelse, hvor servicen er i top, og hvor du altid vil kunne få en lækker økologisk kaffe med dertilhørende velsmagende cafémad. Læs desuden hvordan at Mydinners anbefaler Mad & Kaffe som det bedste brunch sted i København. Mooly anmelder diverse spisesteder, og deler desuden lækre opskrifter som eksempelvis denne hjemmelavet bruger og meget andet. Vi glæder os til at se dig i en af vores afdelinger. 

BOOK BORD

Nu mulighed for at booke til både brunch, frokost og aften