Den bedste brunch i Odense

ANBEFALINGER FRA BENJAMIN

Hvis du skal besøge den fynske hovedstad, har vi samlet Benjamins bedste anbefalinger til de lækreste brunchrestauranter og -caféer i hjertet af Odense.

Benjamin har mange års erfaring indenfor brunchserveringer, da han var med til at grundlægge den første Mad & Kaffe restaurant på Vesterbro i 2014. Han er derfor ekspert indenfor café- og restaurationsbranchen.

Læs nedenstående om hans personlige anbefalinger og brunchfavoritter i Odense.

BESØG ODENSE

Odense byder på masser af hyggelige områder, grønne arealer og attraktioner for både børn og voksne. Byen er den berømte dansker, H.C. Andersens, fødeby, og du kan derfor få en fortryllende fortælling om, hvordan en kunster blev født.
Ud over at være en historisk by, kan Odense også kalde sig for Danmarks grønneste storby, grundet dens mange grønne arealer som eksempelvis Eventyrhaven, Munke Mose og Svanedammen.

Byen har derfor masser af skønheder, som er værd at besøge. Men sammen med enhver skønhed, hører der sig også et delikat måltid til. Vi har derfor i nedenstående samlet Benjamins personlige favoritter til brunch restauranter i hjertet af Odense.

Anbefaling 1

EYDES - Brunch i Odense

Der er en grund til at Eydes vandt prisen for Byens Bedste Brunch i år 2017 samt 2018 – De serverer en virkelig god buffet. Gæsterne kan smage alt fra æg og bacon, til tarteletter, varmrøget laks og rødspættefileter. Menuen består derfor af det bedste fra morgenmads- og frokostbordet, og den serveres både på hverdage og i weekenderne i Eydes hyggelige og moderne lokaler på Kongensgade.


Adresse: Kongensgade 31a,​ 5000 Odense C

Anbefaling 2

Café Unika - Æstetisk brunch oplevelse i Odense midtby

Kald det morgenmad, kald det brunch. Den smukke morgenkomplet fra Café Unika er en fryd for øjet og en delikatesse for smagsløgene. Hos caféen serverer de både morgenkomplet, Unika kombi og Unika tallerken, som du kan sætte tænderne i for mellem 79-189 kr.

Ud over morgentallerkenerne serverer Café Unika også bowls og andre morgenmenuer bestående af blandt andet avokadomad, græsk yoghurt, chiagrød eller trøffel toast. Tilhørende er det også muligt at bestille søde desserter, friskpressede juice og alt hvad en udsøgt barista-menu begærer.

Adresse: Albanigade 17, 5000 Odense C

Anbefaling 3

Café Kræz - Den vi kender

Vi kender den alle sammen – den helt klassiske brunch buffet med friskbagt rugbrød, scrambled eggs, sprødt bacon, brunchpølser, ost, hønsesalat og en lun kanelsnegl. Dette er den klassiske weekend brunch menu hos Café Kræz, som er yderst populær hos alle gæsterne.

Hvis du derimod søger en inspirerende og anderledes menu i Odense, tilbyder caféen også den varierede og den vegetariske menu. Alle menuer til kun 140 kr. Du har dertil mulighed for at tage børnene med, da Kræz ligeledes serverer børne brunch for de mindste i familien.

Adresse: Gråbrødre Plads 6, 5000 Odense C

Anbefaling 4

Café Biografen - En anderledes brunchoplevelse i Odense

Kombiner dit morgenmåltid med en tur i biografen. Hvis det lyder som noget for dig, så bør du tage et smut forbi Café Biografen, som forener mad- og kulturoplevelser i en kombineret oplevelse.

Først kan du besøge biograf-restauranten, hvorefter du kan sætte dig i de bløde biografsæder. Brunchplatten består blandt andet af lune retter, yoghurt, æg og noget til den søde tand.

Adresse: Amfipladsen 13, 5000 Odense C

Besøg Mad & Kaffe i København

Ud over alle de lækre brunch caféer i den fynske hovedstad, har du selvfølgelig stadig muligheden for også at slå dig løs i hovedstadens mange morgenmadscaféer. Tag et smut forbi Mad & Kaffe og besøg Benjamin og hans servicemindede kollegaer. De er eksperter indenfor brunch markedet i København, og de skuffer derfor aldrig, hvis du søger en udsøgt madoplevelse i København.

Læs også mere om Brunch, Kaffe og Spisesteder i Lyngby. 

Udforsk Mad & Kaffes egen brunch menu.