Mad & Kaffe

Brunch Sorgenfri - Nyd lækker morgenmad nær København

Skal du nyde en lækker brunch, måske i en særlig anledning, eller fordi du har tiden til det og gerne vil forkæle dig selv og én eller flere, du holder af? Uanset hvad, så findes der forskellige muligheder i og omkring Sorgenfri, hvor du kan nyde netop dette.

Vores guide til de bedste caféer i Sorgenfri

Hos Mad & Kaffe laver vi den bedste brunch, hvis vi altså selv skal sige det, men vi er desværre ikke at finde i Sorgenfri. Derfor kan vi heller ikke tilbyde vores lækre udvalg til dig her. Skulle du i stedet befinde dig på eller i nærheden af enten Amager, Vesterbro eller Frederiksberg, så er du ikke langt fra smagen af vores skønne brunch.

Da vi ikke selv kan servere brunch i Sorgenfri, vil vi henvise dig til andre steder, hvor du kan søge hen, hvis du ikke har mod på at bevæge dig længere ind mod København.

Nyd en dejlig brunch i Sorgenfri

I det nedenstående vil du finde nogle steder, som de lokale og andre har anbefalet på baggrund af deres gode service, skønne retter og dejlige smage. Spisestederne findes både i og omkring Sorgenfri, og derfor skal du heller ikke bevæge dig langt væk fra Sorgenfri for at finde dem og deres lækkerier.

Villa Vi

Hos Villa Vi, som egentlig er et multihus, hvori du både kan finde workshops, kunsthåndværk, spisesteder mm., kan du også nyde en lækker brunch, der består af deres brødtallerken med friskbagt brød, lækkert pålæg, havre/chia grød og yoghurt med müsli. Hertil kan du nyde en varm kop kaffe, en skøn smoothie eller noget tredje.

Adresse: Kongevejen 61, 2800 Kongens Lyngby

Frilandmuseets cafe

På Frilandsmuseet finder du både selskabslokaler, restaurant og cafe. I netop cafeen kan du finde en overdådig brunch buffet, som du med fordel kan besøge. Her får du nemlig klassiske retter som røræg med bacon og pølser, men også mere utraditionelle anretninger, såsom rejesalat med grapefrugt. Derefter kan du jo tage et besøg på selve museet.

Adresse: Kongevejen 100, 2800 Kongens Lyngby

Frøken Friis

Ganske tæt på Sorgenfri finder du Frøken Friis, som er en hyggelig lille cafe, der kan byde dig på en lækker brunch anretning med både frisk brød, yoghurt, æggemuffins, laksemousse, croissanter og meget mere. Alt dette kan du nyde udenfor i solen, eller du kan nyde det inde i de charmerende lokaler på Nørregade, ikke langt fra Sorgenfri.

Adresse: Nørregade 2, Kongens Lyngby

Besøg vores caféer rundt omkring i Hovedstaden

Du er altid velkommen i Mad & Kaffes restauranter, som ligger fordelt ud i hovedstaden eller følg med på vores Instagram eller Facebook, hvor vi kan garantere, at du bliver sulten efter at have besøgt os.Læs også indhold om leasing af brugt bil fra vores eksterne venner af huset Mooly, madanmeldere og guide over hovedstaden. Besøg også vores samarbejdspartnere Brammers.dk for inspiration til dit næste event.  

Restauranter

Vesterbro
Sønder Blvd. 68, 1720 København V

Amagerbro
Tyrolsgade 6, 2300 København S

Frederiksberg
Godthåbsvej 45 st. th, 2000 Frederiksberg

Åbningstider

Vesterbro:
Mandag – Søndag
kl. 8:30–20:00

Amagerbro:
Mandag – Lørdag
kl. 8:30–21:00

Søndag
kl. 8:30–20:00

Frederiksberg:
Mandag – Lørdag
kl. 8:30–21:00

Søndag
kl. 8:30–20:00