Mandag til fredag 8:30 – 12:30
Lørdag & søndag 8:30 – 13:00
Du vælger selv menuen på dit bræt.
3 stk. 110 kr.m- 5 stk. 150 kr. – 7 stk. 180 kr.
Sultne munde, dem har vi mange af, det gælder især i hverdage mellem 10.00 og 13.00 og weekender mellem 9.00 og 15.00. Står de sultne munde i kø, er bordet dit i 1,5 time.
Vores forårsmenu serveres til og med d. 26. april
Mandag til fredag 8:30 – 12:30
Lørdag & søndag 8:30 – 13:00
Du sammensætter selv elementerne på dit bræt.
3 stk. 110 kr. – 5 stk. 150 kr. – 7 stk. 180 kr.
I hverdage mellem kl. 10-13 og weekender mellem kl. 9-15 har vi ekstra mange sultne munde, der gerne vil mættes. Når der opstår kø, henviser vi derfor til at bordet er dit i 1,5 time.
Vores vintermenu serveres til og med d. 1. marts
2 slags umanerligt godt brød med økologisk,
munddrivende
smør
m. hvid chokolade ganache, hasselnødder & karamel
m. røget bacon, løg & Comté ost
Ost m. stikkelsbærkompot
m. hjemmegjort jalapeno, frisk jalapeno, koriander og jalapenoolie
m. stikkelsbærkompot, ananas, kokos, mynte & olivenolie
m. olivenolie, Piment d'Espelette & sprødt brød
m. vilde blåbær, avocado, cashewnødder & ristet kokos
m. misomayo & sesam
På kold- & varmrøget laks m. dild, creme fraiche, rugbrødscrumble & brøndkarse
m. Vesterhavsost & purløg
m. purløg
m. friteret salvie
Cornflakes paneret kyllingenugget m. chili-honning glasering, chilimayo & karse
m. hjemmelavet sveske-ketchup & rosmarin
m. makroner, jordbær/rabarberkompot, karamelliserede hasselnødder & solbærflødeskum
m. hasselnødder & karamelliseret hvid chokolade
m.citroncreme & brændt marengs
Vesterbro
Sønder Blvd. 68, 1720 København V
Amagerbro
Tyrolsgade 6, 2300 København S
Frederiksberg
Godthåbsvej 45 st. th, 2000 Frederiksberg
Vesterbro:
Mandag – Søndag
kl. 8:30–20:00
Amagerbro:
Mandag – Lørdag
kl. 8:30–21:00
Søndag
kl. 8:30–20:00
Frederiksberg:
Mandag – Lørdag
kl. 8:30–21:00
Søndag
kl. 8:30–20:00