Cafe Aalborg - Spis god mad i hyggelige omgivelser

Har du været på shoppetur i byen, eller skal du have et dejligt måltid mad, inden du skal i biografen? Så er der en række gode cafeer, hvor du kan slå dig ned og nyde en hyggelig stund.

cafe på Amager

Hos Mad & Kaffe danner vi rammen for gode stunder, som du kan nyde alene med en kop kaffe eller med dine venner og familie over et lækkert måltid – både morgen, middag og aften. Vi har endnu ikke en cafe i Aalborg, men heldigvis findes der mange andre skønne cafeer i byen, som du kan besøge. 

Hvis du på et tidspunkt befinder dig i København, er du meget velkommen til at komme og besøge vores skønne cafeer på VesterbroAmagerbro og Frederiksberg

En god cafe i Aalborg

Det kan være forskelligt, hvad man leder efter, når man gerne vil på en god cafe i Aalborg, måske vil du gerne finde et sted, hvor der er ro til at læse lektier eller også vil du gerne sidde og nyde en drink med dine venner, hvor der er lidt mere gang i den. Herunder kan du finde forskellige cafeer, som du kan tjekke ud og besøge, hvis de lyder som et sted for dig.

Cafe Spiret

Hvad end du er sulten, tørstig, klar på hygge eller har lyst til at feste, så er denne café i Aalborg et godt bud. Der er plads til gæster i alle aldre, og de holder åbent fra kl. 09-22. De tilbyder derfor både brunch, frokost og aftensmad i en helt klassisk cafe-stil med nachos, burger, salater og pasta.

Deres adresse: Boulevarden 24, 9000 Aalborg

Penny Lane - Cafe og konditori

Du finder ikke et mere hyggeligt og hjemligt sted at tage hen i Aalborg, end denne cafe. Hvis du ønsker fred og ro til at føre private samtaler eller til at læse, kan du sætte dig ind i “privaten”, som netop er en rolig afdeling i cafeen med bløde gemakker. På menueen er der alt, hvad hjertet begærer – lige fra brunch og kage til tapas, salat bowls og sandwiches.

Deres adresse: Boulevarden 1A, 9000 Aalborg

Cafe Vesterå

Hyggelig cafe med brætspil om dagen og lækker cocktailbar om aftenen. Er du til klassisk cafémad med et kreativt twist, så er dette the place to go. De har fokus på økologi og friske råvarer til både brunch, frokost og aftensmad. Derudover tilbyder de bl.a. lækre hjemmelavede safter og lemonader på drikkekortet.

Deres adresse: Vesterå 4, 9000 Aalborg