Cafe Christianshavn - Byg selv brunch og lækker frokost

Hvis du er på udkig efter en cafe på Christianshavn, hvor du kan nyde en lækker brunch, frokost eller måske et glas vin, så er Mad & Kaffe altid i nærheden med tre lokationer i København. Du finder vores hyggelige caféer på Amagerbro, Frederiksberg og Vesterbro, så der er ingen undskylding for ikke at slå et smut forbi.

Brunch christianshavn

Fokus på kvalitets råvarer, sæsonbestemt menu og den gode stemning

På alle vores caféer i Hovedstaden serverer vi mad til hele dagen, hvad end du foretrækker en god brunch eller et lækkert måltid til frokost eller aften. Så hvis du leder efter en cafe på Christianshavn, er vi aldrig længere væk end en kort tur med metroen, hvor vi kan byde på kvalitetsfyldte oplevelser hver gang.

3, 5 eller 7 anretninger?

Mange anretninger på Christianshavn

Har du ikke tid til at sætte dig ned og nyde et måltid til frokost, eller vil du hellere have maden med ud i det københavnske udendørs miljø og eksempelvis nyde den ved søerne, i én af de mange parker eller blot tage din frokost med på farten? Det er heldigvis også muligt at få frokost fra Mad & Kaffe som take away på Vesterbro.

Desuden kan du også bestille vores populære smørrebrød to-go, som kan bestilles til større selskaber, din frokostordning, mad ud af huset eller lignende. 

Her er der flere forskellige varianter at vælge imellem. Er du vegetar, eller er du bare helt vild med avocado, så kan vi byde på vores version af den populære avocadomad. Er du derimod mere til noget animalsk protein, så kan et stykke smørrebrød med roastbeef eller lækker hjemmerørt hønsesalat måske gøre det.

Brunch christianshavn

En cafe tæt på Christianshavn med plads til det hele

Vores tre lokationer byder alle på brunch, frokost og aftensmad, hvor du finder et udvalg af forskellige småretter, salater, smørrebrød, burgere og meget mere. 

Hvis du føler for at forkæle dig selv en særlig eftermiddag eller aften, så kan vi også byde på forskellige cocktails, såsom Aperol Spritz og Espresso Martini, eller lækre øl fra det Københavnske bryggeri To Øl.

Vi kan altså byde på lidt af hver på vores cafe tæt på Christianshavn, og hvis du bare er på udkig efter en god kop kaffe, så har vi selvfølgelig også det.

Vi bliver nævnt i forskellige artikler, læs om os her