Cafe i Vanløse - Sæsonbestemt brunch, frokost og aftensmad

Hvis du leder efter en cafe i Vanløse, så er Mad & Kaffe et godt bud. Vi ligger kun en kort metrotur eller cykeltur væk på det pulserende Vesterbro, charmerende Frederiksberg eller hyggelige Amagerbro.

Som navnet indikerer, så brænder vi for god mad og endnu bedre kaffe, og vi går derfor religiøst op i at benytte sæsonbaserede og friske råvarer. Hvis du kommer forbi en af vores tre lokationer, kan du altid forvente velsmagende og lækker mad og drikkevarer. 

frokost Vesterbro

Byg selv brunch med dine favoritter

Morgenmad er dagens vigtigste måltid, så derfor har vi specialiseret os i byg selv brunch, hvor du helt selv kan sammensætte din menu bestående af 3, 5 eller 7 anretninger. Du kan derfor selv bestemme, hvad din brunch består af, og så kan dit måltid selvfølgelig nydes med en lækker kop kaffe, friskpresset juice eller noget tredje til på en cafe tæt på Vanløse.

En kop kaffe i solen eller hurtig frokost med veninderne

Vi er stolte af, at vi kan lidt af det hele hos Mad & Kaffe. Vi kan danne rammer om de fleste sammenkomster, om det er en kop kaffe med veninderne, brunch, frokost eller aftensmad med familien, en drink eller en øl, så kan du kigge forbi. Derfor synes vi, at du skal vælge os, hvis du er på udkig efter en cafe i Vanløse.

frokost Vesterbro

Velsmagende mad i hyggelige omgivelser

Alle vores lokationer kan danne rammer til sol, sommer og vinterhygge. Så når solens stråler står højt, kan du nyde vores udeservering, og når kulden sniger sig ind på os, sniger vores gæster sig også indendørs til hyggelige stunder, hvor de kan varme sig op en varm kop kaffe, the eller andet. Hos produkttestning.se, kan man læse om 

Uanset, hvornår du besøger os, kan du forvente vellavede retter til både morgen, frokost og aften. Vi håber at se dig snart!

BOOK BORD

Nu mulighed for at booke til både brunch, frokost og aften