DAVID - VORES KØKKENCHEF

Det er svært at måle ’næsten’, for ’næsten’ tæller jo ikke. Enten får man guld eller sølv, man får ikke næsten guld. Men i kokkenes verden har de en anden logik, for her er den højeste udmærkelse til svendeprøven en sølvmedalje. Altså guld, det bliver vi nødt til at forstå. Og den fik vores kok David i 2010 efter at have stået i lære på den 5-stjernede Hotel d’Angleterre, hvor kokkene som minimum smager saucen til med erindringen.

Herfra er det kun gået én vej. Først gennem Nimb Terrasse, Tivolis mauriske madpalads, fra kok til souschef til køkkenchef. Videre til Restaurant Pluto som souschef. Igen videre til Restaurant Kadeau, så fik Kadeau sin anerkendelse nummer 2 med Michelinstjerne nummer 2. 

Farvel til Kadeau og goddag som selvstændig med Marv & Ben som køkkenchef med fin 5-stjernet anmeldelse og Bib Gourmand, som Michelinguiden tildeler restauranter, der serverer veltillavet mad til rimelige priser. Der er bare 8 Bib Gourmand restauranter i Danmark. Så gik karrieren i fisk, bogstavelig talt, på Fiskerikajen, Danmarks førende fiskehandler til landets bedste restauranter.

I dag er David køkkenchef hos Mad&Kaffe. Tak for det og selvtak, siger vi bare.