Frokost/aften

Mandag til fredag fra 12:45 
Lørdag & søndag fra 13:30

Vores vintermenu serveres til og med d. 1. marts

NØDDER

GLUTEN

LAKTOSE

VEGANSK

VEGETAR

Frokost/aften​

Mandag til fredag fra 12:45 
Lørdag & søndag fra 13:30

fisk

FISK

nødder

NØDDER

gluten

GLUTEN

laktose

LAKTOSE

vegansk

VEGANSK

vegetar

VEGETAR

fisk

FISK

nødder

NØDDER

gluten

GLUTEN

laktose

LAKTOSE

vegansk

VEGANSK

vegetar

VEGETAR

 Vi bruger tid på at pakke vores morgenmad pænt væk og vores frokost pænt frem hver eneste dag mellem 12.30-12.45 og weekend 13.00-13.30. Det er derfor der er et lille “break” imellem morgenmaden og frokosten.

Vores efterårsmenu serveres til og med d. 8. november

Gløgg & æbleskiver

  • Hjemmelavet gløgg 75,-

    m. rødvin, mørk rom, portvin, julens krydderier, mandler & rosiner

  • Lune æbleskiver 45,-

    m. kardemommesukker & kirsebærmarmelade

  • Gløgg & æbleskiver 105,-

Snacks & Småretter Gode til deling

Smørrebrød

Vælg to stk. smørrebrød pr. person for 160,-

Vælg tre stk. smørrebrød pr. person for 215,-

  • AVOCADO 90,-

    m. soya-chili vinaigrette, cashewnødder, koriander, soyamarineret æg & sesam

  • Langtidsbagte beder 85,-

    Røde og gule beder, gedefriskost, rødbedecrudité, peberrod & citronverbena

  • Sprødstegt fiskefilet 100,-

    Naturskånsom fiskefilet m. estragonremoulade, frisk æble, frissé & syrlig urtesalat

  • Hønsesalat 90,-

    Serveret på ristet surdejsbrød m. trøffelcreme, stegte østershatte, sprødt kyllingeskind, jordskokker, hasselnødder, syltede persillestilke & brøndkarse

Mad & Kaffe´s julemenu 2023 250,-

Første servering

  • 2 mindre stykker smørrebrød

    Sprødstegt fiskefilet m. estragonremoulade, frisk æble, frissé & syrlig urtesalat Hjemmelavet leverpostej m. langtidsbagte beder & karse

Anden servering

  • Langtidstilberedt økologisk nakkefilet

    m. grillede rødbeder, solbær-barbeque & portvinssauce m. julens krydderier Serveres m. kartoffelkompot af brunede kartofler

Tredje servering

  • Tredje servering

    Klassisk citrontærte m. citroncreme & brændt marengs

Varme & Lune retter

Dessert

  • Æblekage 55,-

    m. æble-tranebær kompot, makroner, karamelliserede hasselnødder, & flødeskum

  • Karamel-moussekage 55,-

    m. karamelcreme, hasselnøddebund, sprøde hasselnødder & mælkechokolade

  • Mørk chokolade brownie 55,-

    m. hasselnødder, karamelliseret chokolade-ganache & skovsyre

3-retTers menu - 275,-

Skal bestilles af hele bordet.
Spørg efter et vegetarisk alternativ.

Forret

  • Grillet tuncarpaccio

    Lyngrillet tun m. misomayo, ristet sesam, soya, ingefær, cashewnødder & koriander
    ANBEFALET VIN: Riesling Bietighöfer, Tyskland +70,-

Hovedret

  • Perlebyg-otto

    m. smørstegte porrer, Vesterhavsost, saltet citronskal, persille & sprødt brød
    ANBEFALET VIN: Maison Sinnae, Côtes du Rhône, Frankrig +70,-

Dessert

  • Tarte aux citron

    Klassisk citrontærte m. citroncreme & brændt marengs

Gløgg & æbleskiver

  • Hjemmelavet gløgg 75,-

    m. rødvin, mørk rom, portvin, julens krydderier, mandler & rosiner

  • Lune æbleskiver 45,-

    m. kardemommesukker & kirsebærmarmelade

  • Gløgg & æbleskiver 105,-

Snacks & Småretter

Gode til deling

Smørrebrød

Vælg to stk. smørrebrød pr. person for 160,-

Vælg tre stk. smørrebrød pr. person for 215,-

Vælg to stk. smørrebrød pr. person for 160,-

Vælg tre stk. smørrebrød pr. person for 215,-

  • AVOCADO 90,-

    m. soya-chili vinaigrette, cashewnødder, koriander, soyamarineret æg & sesam

  • Kartoffelmad 85,-

    Danske kartofler m. estragonmayo, syrlig rødløgskompot, sprøde løg & karse

  • Sprødstegt fiskefilet 100,-

    Pankopaneret fiskefilet m. estragonremoulade, frisk æble, frissé & syrlig urtesalat

  • Hønsesalat 90,-

    Serveret på ristet surdejsbrød m. stegte grønne asparges, sprødt kyllingeskind, persilleolie & brøndkarse

  • AVOCADO 90,-

    Avocado på ristet surdejsbrød m. saltet citronskal, spæde salater, mormordressing & Piment d'Espelette

  • Kartoffelmad 85,-

    Danske kartofler m. estragonmayo, syrlig rødløgskompot, sprøde løg & karse

  • Sprødstegt fiskefilet 100,-

    Naturskånsom fiskefilet m. estragonremoulade, frisk æble, frissé & syrlig urtesalat

  • Hønsesalat 90,-

    Serveret på ristet surdejsbrød m. stegte grønne asparges, sprødt kyllingeskind, persilleolie & brøndkarse

3-retTers menu - 275,-

Skal bestilles af hele bordet.
Spørg efter et vegetarisk alternativ.

Forret

  • Grillet tuncarpaccio

    Lyngrillet tun m. misomayo, ristet sesam, soya, ingefær, cashewnødder & koriander
    ANBEFALET VIN: Riesling Bietighöfer, Tyskland +70,-

Hovedret

  • Perlebyg-otto

    m. smørstegte porrer, Vesterhavsost, saltet citronskal, persille & sprødt brød
    ANBEFALET VIN: Maison Sinnae, Côtes du Rhône, Frankrig +70,-

Dessert

  • Tarte aux citron

    Klassisk citrontærte m. citroncreme & brændt marengs

Salater & Lune retter

  • Pil-selv rejer 165,-

    m. grillet brød, aioli, dildmayo & grillet citron

  • Stegt spidskål 115,-

    m. persillepesto, ristede mandler, creme på gærflager, saltet citronskal, Vesterhavsost & skummende æblesauce

  • Steak tatare 165,-

    Grofthakket okseinderlår m. estragonmayo, syrlig løgkompot, syltede løg, friterede løg & purløg. Serveres m. sprøde fritter & trøffelmayo

  • CÆSARSALAT 130,-

    m. sprøde kyllingenuggets, saltede mandler, romainesalat, croutoner, soltørrede tomater, basilikumpesto, cæsardressing & karse. Tilføj avocado + 25,-

  • Thai-style nudelsalat 155,-

    m. stegte rejer, risnudler, yam dressing, tomater, koriander, peanuts & mynte

  • MAD & KAFFES BURGER 160,-

    Mediumstegt bøf af økologisk okse m. cheddar, bacon, hjertesalat, tomat, rødløg, syltede agurker & vores egen burgerdressing

  • Mad & kaffes fried chicken burger 160,-

    Cornflakes-paneret kylling, tomat cream cheese, syltede rødløg, vores egen burgerdressing & pickles

Dessert

  • Rødgrød trifli 55,-

    m. makroner, karamelliserede hasselnødder, jordbær/rabarberkompot & hyldeblomst-flødeskum

  • Citronmoussekage 55,-

    m. karamelliserede pistacienødder, kærnemælksmousse, overtrukket m. hvid chokolade

  • Banan-drømmekage 55,-

    m. karamelliseret hvid chokoladeganache & gyldne hasselnødder

3-retTers menu - 275,-

Skal bestilles af hele bordet.
Spørg efter et vegetarisk alternativ.

Forret

  • Grillet tuncarpaccio

    Lyngrillet tun m. misomayo, ristet sesam, soya, ingefær, cashewnødder & koriander
    ANBEFALET VIN: Riesling Bietighöfer, Tyskland +70,-

Hovedret

  • Perlebyg-otto

    m. smørstegte porrer, Vesterhavsost, saltet citronskal, persille & sprødt brød
    ANBEFALET VIN: Maison Sinnae, Côtes du Rhône, Frankrig +70,-

Dessert

  • Tarte aux citron

    Klassisk citrontærte m. citroncreme & brændt marengs

Drikkevarer

Vær opmærksom på at alkohol først serveres til frokost.

 

 

Økologisk juice & saft

Vores juice bliver produceret af 2. sorteringsfrugt- og grøntsager. De bliver presset i 2 graders kulde, for at bevare mest mulig naturlig smag og næring.

Hjemmelavet

  • Iste m. fersken eller passionsfrugt 47,-

    m.mynte

  • Lemonade m. mynte 47,-

    tilføj ingefær +5,-

  • Ingefærshot 22,-

Brus

  • Sodavand 36,-

    Coca Cola, Pepsi Max, Faxe Kondi, Danskvand

  • Ginger Ale 36,-
  • Økologisk hindbærbrus 36,-

Varme drikke

Alle vores kaffer laves med dobbeltshot på bønner fra Copenhagen Coffee Lab

  • Filterkaffe 30,-

    refill 15,-

  • Espresso 29,-
  • Americano 37,-
  • Cortado 39,-
  • Flat White 40,-
  • Cappuccino 45,-
  • Cafe Latte 47,-
  • Islatte 49,-

    Hasselnød, vanilje, karamel eller uden sirup

  • Varm kakao 46,-

    m. vaniljeskum

  • Matcha latte 48,-
  • Iced Matcha latte 48,-
  • Chai Latte 48,-

    Spicy eller sukkerfri

  • Efterårskram 49,-

    Varm hyldeblomst m. lime, ingefær & mynte

  • Økologisk te fra Cocoon Tea Artisans 35,-

    Grøn, hvid, urte, Earl Grey eller English Breakfast

VÆLG MELLEM​

Økologisk sødmælk, laktosefri minimælk, havremælk Vi tager ikke 
ekstra for specialmælk.

Fadøl fra To øl

  • 35 cl / 50 cl
  • 45 Days Økologisk Pilsner, 4,9% 50,- / 65,-
  • City Session IPA, 4,5% 50,- / 68,-
  • house of pale, 5,5% 50,- / 68,-

Flaske- og dåseøl

  • 33 cl
  • Tuborg, 4,6% 37,-
  • Tuborg Classic, 4,6% 37,-
  • Økologisk Fynsk Forår, 4,6% 42,-
  • Ale No. 16, 5,7% 42,-
  • Whirl Domination, 6,2% 49,-

    Frisk & humlet IPA

  • Gose To Hollywood, 3,8% 49,-

    Syrlig hvedeøl, brygget med appelsiner

  • Implosion, 0,3% 49,-

    Alkoholfri humlet ale

ØKOLOGISK Snaps

  • Snaps Bornholm, 40% 55,-

    Figen
    Chili & honning
    Havtorn, dild & agurk

Husets cocktails

  • Aperol Spritz 80,-

    Aperol, Prosecco, danskvand & appelsin

  • Thyme spritz 95,-

    Gin, Prosecco, timian, danskvand & citron

  • Espresso Martini 95,-

    Vodka, Kahlua, Creme de cacao & espresso

  • Vanilla passion 95,-

    Lys rom, æble, passionsfrugt & vanilje

  • Mango miso 95,-

    Lys rom, mango, miso, danskvand & mynte

Rødvin

  • Maison Sinnae, Côtes du Rhône, Frankrig 70,- / 295,-

    Økologisk, frisk & frugtig med noter af mørke bær & bløde tanniner

  • Cabernet Sauvignon, Veneto, Case Paolin ..... 70,- / 295,-

    Økologisk, lækker fyldig & frisk med præg af solbær

Hvidvin

  • Les Vignes du Bourg, Frankrig 70,- / 325,-

    Økologisk, balanceret & mild med noter af melon & hvid fersken

  • Riesling Bietighöfer (1L), Tyskland 70,- / 395,-

    Økologisk, moderne sprød Riesling med en dejlig frugtighed

Rosé

  • Pinot Noir rosé zehn morgen, tyskland 70,- / 295,-

    Let krydret og frugtig rosé

BOBLER

  • PROSECCO, TREVISO, ITALIEN 75,- / 370,-

    Økologiske bobler med noter af grønne æbler og en masse friskhed

Hent-selv-vand ad libitum for 8,-

Overskuddet går til Dansk Røde Kors

Restauranter

Vesterbro
Sønder Blvd. 68, 1720 København V

Amagerbro
Tyrolsgade 6, 2300 København S

Frederiksberg
Godthåbsvej 45 st. th, 2000 Frederiksberg

Åbningstider

Vesterbro:
Mandag – Søndag
kl. 8:30–20:00

Amagerbro:
Mandag – Lørdag
kl. 8:30–21:00

Søndag
kl. 8:30–20:00

Frederiksberg:
Mandag – Lørdag
kl. 8:30–21:00

Søndag
kl. 8:30–20:00

BOOK BORD

Nu mulighed for at booke til både brunch, frokost og aften