Mandag til fredag fra 12:45
Lørdag & søndag fra 13:30
Vores vintermenu serveres til og med d. 1. marts
Vi bruger tid på at pakke vores morgenmad pænt væk og vores frokost pænt frem hver eneste dag mellem 12.30-12.45 og weekend 13.00-13.30. Det er derfor der er et lille “break” imellem morgenmaden og frokosten.
m. rødvin, mørk rom, portvin, julens krydderier, mandler & rosiner
m. kardemommesukker & kirsebærmarmelade
m. ristede gærflager, hørfrø & karse
m. chili-honning glasering, chilimayo & karse
m. ristede gærflager, hørfrø & karse
m. sesam, chilimayo & karse
Cæsarsalat m. sprøde kyllingenuggets, saltede mandler, romainesalat, croutoner, soltørrede tomater, basilikumpesto, cæsardressing & karse. Tilføj avocado + 25,-
m. gratineret gedeost, gedefriskost, bagte gule beder, æble, fennikel, pistacienødder & estragon
Cæsarsalat m. sprøde kyllingenuggets, saltede mandler, romainesalat, croutoner, soltørrede tomater, basilikumpesto, cæsardressing & karse. Tilføj avocado + 25,-
Gratineret gedeost på surdejsbrød, friske figner, radicchiosalat, endive, balsamico syltede rødbeder, pære & kørvel
Vores burgere laves i en økologisk, smørstegt potato bun
og serveres m. fritter, chili- & trøffelmayo.
Medium stegt bøf af økologisk okse m. cheddar, bacon, hjertesalat, tomat, rødløg, syltede agurker & vores burgerdressing
Pankopaneret halloumi m. cheddar, hjertesalat, tomat, rødløg, syltede agurker & vores burgerdressing
Store, grove & sprøde fritter m. chili- & trøffelmayo
Skal bestilles af hele bordet.
Spørg efter et vegetarisk alternativ.
Grofthakket okseinderlår m. karamelliserede løg,
estragoncreme, sprøde løg & karse
ANBEFALET VIN: MELON DE BOURGOGNE, LOIRE, FRANKRIG, +70,-
Langtidstilberedt gris m. ristede gule beder, crudité af gule beder & aromatisk sauce
Serveres m. kompot af kartofler, toppet m. kartoffelchips & karse
ANBEFALET VIN: CABERNET SAUVIGNON VENETO, CASE PAOLIN, ITALIEN, +70,-
Æblekompot kogt m. tranebær, vanilje og
citronskal, makroner & flødeskum
ANBEFALET VIN: QUINTA ST. EUFEMIA TAWNY PORT, +45,-
Vælg to stk. smørrebrød pr. person for 155,-
Vælg tre stk. smørrebrød pr. person for 205,-
m. creme lavet på gærflager, rå æble, hørfrø, jordskokkecrudité, karse & Vesterhavsost
Avocado m. soyasyltet æg, chiliolie, cashewnødder, forårsløg & aromatiske urter
Naturskånsom fiskefilet m. estragonremoulade, frisk æble, frissé & syrlig urtesalat
Hønsesalat på ristet surdejsbrød m. stegte østershatte, sprødt kyllingeskind & friterede østershatte
Grofthakket okseinderlår m. estragonmayo, karamelliseret løgpuré, sprøde løg & karse
Avocado m. soyasyltet æg, chiliolie, cashewnødder, forårsløg & aromatiske urter
Pankopaneret stegt fiskefilet m. estragonremoulade, frisk æble, frissé & syrlig urtesalat
Hønsesalat på ristet surdejsbrød m. stegte østershatte, sprødt kyllingeskind & friterede østershatte
Grofthakket okseinderlår m. estragonmayo, karamelliseret løgpuré, sprøde løg & karse
God som forret
m. glaskål, rugbrødscrumble & kold muslingesauce skilt med dild-olie
m. ristede gule beder, crudité af gule beder & aromatisk sauce. Serveres med kompot af kartofler, toppet m. kartoffelchips & karse
Kalvetykkam kogt m. rødvin, svampe, røget bacon & perleløg. Serveres m. grov kartoffelkompot
m. letbagt kuller, rå æble, hasselnødder,
dildolie & jordskokkechips
* kan laves vegetarisk uden fisk: 105,-
m. bagte rødbeder, rødbedecrudité & portvinssauce med julens krydderier. Serveres m. kompot af brunede kartofler
m. bønner, dampede ris, syltede løg, avocado, koriander & creme fraiche. Serveres med surdejsbrød
Æblekompot kogt m. tranebær, vanilje og citronskal, makroner & flødeskum
m. solbærskum, chokolademousse, vanilje panna cotta, mandelbund & karamelliseret knas
m. hvid chokolade ganache, hasselnødder & karamel
Hvid chokolade fudge m. karamelliseret hvid chokolade, espresso, appelsin & pistacienødder
Skal bestilles af hele bordet.
Spørg efter et vegetarisk alternativ.
Grofthakket okseinderlår m. karamelliserede løg,
estragoncreme, sprøde løg & karse
ANBEFALET VIN: MELON DE BOURGOGNE, LOIRE, FRANKRIG, +70,-
Langtidstilberedt gris m. ristede gule beder, crudité af gule beder & aromatisk sauce
Serveres m. kompot af kartofler, toppet m. kartoffelchips & karse
ANBEFALET VIN: CABERNET SAUVIGNON VENETO, CASE PAOLIN, ITALIEN, +70,-
Æblekompot kogt m. tranebær, vanilje og
citronskal, makroner & flødeskum
ANBEFALET VIN: QUINTA ST. EUFEMIA TAWNY PORT, +45,-
m. økologisk Madagaskar vanilje, mandler og kold kirsebærsauce
m. solbærskum, chokolademousse, vanilje panna cotta, mandelbund & karamelliseret knas
bagt m. julens krydderier, karamel & hvid chokolade
Skal bestilles af hele bordet.
Spørg efter et vegetarisk alternativ.
Røget lakserilette m. glaskål, rugbrødscrumble & kold
muslingesauce skilt med dild-olie
ANBEFALET VIN: MELON DE BOURGOGNE, LOIRE, FRANKRIG, +70,-
Langtidstilberedt gris m. bagte rødbeder, rødbedecrudité &
portvinssauce med julens krydderier. Serveres m. kompot af brunede kartofler
ANBEFALET VIN: CABERNET SAUVIGNON VENETO, CASE PAOLIN, ITALIEN, +70,-
Klassisk Risalamande m. kold kirsebærsauce
ANBEFALET VIN: QUINTA ST. EUFEMIA TAWNY PORT, +45,-
Vesterbro
Sønder Blvd. 68, 1720 København V
Amagerbro
Tyrolsgade 6, 2300 København S
Frederiksberg
Godthåbsvej 45 st. th, 2000 Frederiksberg
Vesterbro:
Mandag – Søndag
kl. 8:30–20:00
Amagerbro:
Mandag – Lørdag
kl. 8:30–21:00
Søndag
kl. 8:30–20:00
Frederiksberg:
Mandag – Lørdag
kl. 8:30–21:00
Søndag
kl. 8:30–20:00