Frokost/aften

Mandag til fredag fra 12:45 
Lørdag & søndag fra 13:30

Vores vintermenu serveres til og med d. 1. marts

NØDDER

GLUTEN

LAKTOSE

VEGANSK

VEGETAR

 Vi bruger tid på at pakke vores morgenmad pænt væk og vores frokost pænt frem hver eneste dag mellem 12.30-12.45 og weekend 13.00-13.30. Det er derfor der er et lille “break” imellem morgenmaden og frokosten.

Gløgg & æbleskiver

  • Hjemmelavet gløgg 75,-

    m. rødvin, mørk rom, portvin, julens krydderier, mandler & rosiner

  • Lune æbleskiver 45,-

    m. kardemommesukker & kirsebærmarmelade

  • Gløgg & æbleskiver 105,-

Snacks & Småretter Gode til deling

Salater

Burger & fritter

Vores burgere laves i en økologisk, smørstegt potato bun
og serveres m. fritter, chili- & trøffelmayo.

  • MAD & KAFFES BURGER 160,-

    Medium stegt bøf af økologisk okse m. cheddar, bacon, hjertesalat, tomat, rødløg, syltede agurker & vores burgerdressing

  • Mad & Kaffes halloumiburger 160,-

    Pankopaneret halloumi m. cheddar, hjertesalat, tomat, rødløg, syltede agurker & vores burgerdressing

  • FRITTER M. ROSMARINSALT 60,-

    Store, grove & sprøde fritter m. chili- & trøffelmayo

3-retTers menu - 275,-

Skal bestilles af hele bordet.
Spørg efter et vegetarisk alternativ.

Forret

  • RÅ OKSE

    Grofthakket okseinderlår m. karamelliserede løg, estragoncreme, sprøde løg & karse
    ANBEFALET VIN: MELON DE BOURGOGNE, LOIRE, FRANKRIG, +70,-

Hovedret

  • LANGTIDSTILBEREDT GRIS

    Langtidstilberedt gris m. ristede gule beder, crudité af gule beder & aromatisk sauce
    Serveres m. kompot af kartofler, toppet m. kartoffelchips & karse
    ANBEFALET VIN: CABERNET SAUVIGNON VENETO, CASE PAOLIN, ITALIEN, +70,-

Dessert

  • Mad & Kaffes æblekage

    Æblekompot kogt m. tranebær, vanilje og citronskal, makroner & flødeskum
    ANBEFALET VIN: QUINTA ST. EUFEMIA TAWNY PORT, +45,-

Smørrebrød

Vælg to stk. smørrebrød pr. person for 155,-

Vælg tre stk. smørrebrød pr. person for 205,-

  • Sprøde jordskokker 85,-

    m. creme lavet på gærflager, rå æble, hørfrø, jordskokkecrudité, karse & Vesterhavsost

  • AVOCADO 90,-

    Avocado m. soyasyltet æg, chiliolie, cashewnødder, forårsløg & aromatiske urter

  • Sprødstegt fiskefilet 100,-

    Naturskånsom fiskefilet m. estragonremoulade, frisk æble, frissé & syrlig urtesalat

  • Hønsesalat 90,-

    Hønsesalat på ristet surdejsbrød m. stegte østershatte, sprødt kyllingeskind & friterede østershatte

  • Tatar 95,-

    Grofthakket okseinderlår m. estragonmayo, karamelliseret løgpuré, sprøde løg & karse

  • AVOCADO 90,-

    Avocado m. soyasyltet æg, chiliolie, cashewnødder, forårsløg & aromatiske urter

  • NaturSkånsom fiskefilet 100,-

    Pankopaneret stegt fiskefilet m. estragonremoulade, frisk æble, frissé & syrlig urtesalat

  • Hønsesalat 90,-

    Hønsesalat på ristet surdejsbrød m. stegte østershatte, sprødt kyllingeskind & friterede østershatte

  • Tatar 95,-

    Grofthakket okseinderlår m. estragonmayo, karamelliseret løgpuré, sprøde løg & karse

Kolde retter

God som forret

  • Røget lakserillette 95,-

    m. glaskål, rugbrødscrumble & kold muslingesauce skilt med dild-olie

Varme retter

  • Langtidstilberedt gris 165,-

    m. ristede gule beder, crudité af gule beder & aromatisk sauce. Serveres med kompot af kartofler, toppet m. kartoffelchips & karse

  • Mad & Kaffes boeuf bourguignon 155,-

    Kalvetykkam kogt m. rødvin, svampe, røget bacon & perleløg. Serveres m. grov kartoffelkompot

  • Jordskokkesuppe 135,-

    m. letbagt kuller, rå æble, hasselnødder, dildolie & jordskokkechips
    * kan laves vegetarisk uden fisk: 105,-

  • Langtidstilberedt gris 165,-

    m. bagte rødbeder, rødbedecrudité & portvinssauce med julens krydderier. Serveres m. kompot af brunede kartofler

  • Chili con carne 155,-

    m. bønner, dampede ris, syltede løg, avocado, koriander & creme fraiche. Serveres med surdejsbrød

Dessert

  • Mad & Kaffes æblekage 55,-

    Æblekompot kogt m. tranebær, vanilje og citronskal, makroner & flødeskum

  • Solbærmousse kage (glutenfri) 55,-

    m. solbærskum, chokolademousse, vanilje panna cotta, mandelbund & karamelliseret knas

  • Mørk chokolade brownie 55,-

    m. hvid chokolade ganache, hasselnødder & karamel

  • Sødt til kaffen 20,-

    Hvid chokolade fudge m. karamelliseret hvid chokolade, espresso, appelsin & pistacienødder

3-retTers menu - 275,-

Skal bestilles af hele bordet.
Spørg efter et vegetarisk alternativ.

Forret

  • RÅ OKSE

    Grofthakket okseinderlår m. karamelliserede løg, estragoncreme, sprøde løg & karse
    ANBEFALET VIN: MELON DE BOURGOGNE, LOIRE, FRANKRIG, +70,-

Hovedret

  • LANGTIDSTILBEREDT GRIS

    Langtidstilberedt gris m. ristede gule beder, crudité af gule beder & aromatisk sauce
    Serveres m. kompot af kartofler, toppet m. kartoffelchips & karse
    ANBEFALET VIN: CABERNET SAUVIGNON VENETO, CASE PAOLIN, ITALIEN, +70,-

Dessert

  • Mad & Kaffes æblekage

    Æblekompot kogt m. tranebær, vanilje og citronskal, makroner & flødeskum
    ANBEFALET VIN: QUINTA ST. EUFEMIA TAWNY PORT, +45,-

3-retTers julemenu - 285,-​

Skal bestilles af hele bordet.
Spørg efter et vegetarisk alternativ.

Forret

  • Røget lakseriLlette

    Røget lakserilette m. glaskål, rugbrødscrumble & kold
    muslingesauce skilt med dild-olie
    ANBEFALET VIN: MELON DE BOURGOGNE, LOIRE, FRANKRIG, +70,- ​

Hovedret

  • Langtidstilberedt gris

    Langtidstilberedt gris m. bagte rødbeder, rødbedecrudité & portvinssauce med julens krydderier. Serveres m. kompot af brunede kartofler
    ANBEFALET VIN: CABERNET SAUVIGNON VENETO, CASE PAOLIN, ITALIEN, +70,- ​

Dessert

  • Klassisk risalamande

    Klassisk Risalamande m. kold kirsebærsauce
    ANBEFALET VIN: QUINTA ST. EUFEMIA TAWNY PORT, +45,-

Restauranter

Vesterbro
Sønder Blvd. 68, 1720 København V

Amagerbro
Tyrolsgade 6, 2300 København S

Frederiksberg
Godthåbsvej 45 st. th, 2000 Frederiksberg

Åbningstider

Vesterbro:
Mandag – Søndag
kl. 8:30–20:00

Amagerbro:
Mandag – Lørdag
kl. 8:30–21:00

Søndag
kl. 8:30–20:00

Frederiksberg:
Mandag – Lørdag
kl. 8:30–21:00

Søndag
kl. 8:30–20:00