MENU - FROKOST/AFTEN

Hverdage fra 12:45 | Weekend fra 13:30

Vi bruger tid på at pakke vores morgenmad pænt væk og vores frokost pænt frem hver eneste dag mellem 12.30-12.45 og weekend 13.00-13.30. Det er derfor der er et lille “break” imellem morgenmaden og frokosten.

GLUTEN

NØDDER

LAKTOSE

VEGANSK

VEGETAR

BURGER

SERVERES MED FRITTER OG DIP
Store, grove og sprøde fritter. Serveres med en valgfri dip. Vores burgere bliver serveret i en dejlig blød økologisk briochebolle

MAD OG KAFFES BURGER | 130,-

Medium stegt bøf på økologisk oksekød, krølsalat, cheddarost, bacon, relish af cherrytomater, rødløg & syltede agurker m. pebermayo

  • Asset 3

FRITTER OG DIP

FRITTER M. ROSMARINSALT & DIP | 49,-
Store, grove & sprøde fritter

DIP
Estragonmayo, pebermayo eller alm. mayo

  • Asset 2

SMØRREBRØD

2 STK. SMØRREBRØD FOR 1 PERSON | 125,-
Alt vores smørrebrød bliver serveret på økologisk rugbrød lavet på surdej

TATAREN | 70,-
Rørt oksetatar m. pebermayo, friterede kapers, frisk peberrod & lakridskarse

  • Asset 3

RØDSPÆTTEN | 70,-

Stegt rødspættefilet m. skaldyrssalat, frisee, citron & dild

  • Asset 3

HØNSESALATEN | 70,-

Hønsesalat m. estragon, bacon & syltede bøgehatte

  • Asset 3

AVOCADOEN | 70,-

Avocado m. estragonmayo, saltmandler & semidried tomater

  • Asset 3
  • Asset 2

LAKSEN | 70,-

Røget laks m. røræg & purløg

  • Asset 3

SANDWICH & SALAT

CÆSARSALATEN | 115,-

Sprøde kyllingenuggets, saltede mandler, hjertesalat, croutoner, semidried tomater & hjemmelavet cæsardressing

  • Asset 3

KÅLSALATEN | 105,-
Kålsalat m. spinat, tørrede tranebær, valnødder, pære & hjemmelavet vinaigrette

  • Asset 2

VARME RETTER

BRAISEREDE OKSEHALER | 120,-

Braiserede oksehaler m. cremet polenta, peberrod, vesterhavsost & timian

MOULES FRITES | 120,-
Hvidvinsdampede blåmuslinger med fløde, hvidløg & persille serveres med flute og fritter med valgfri hjemmelavet dip

BØRNERETTEN

BØRNERETTEN | 65,-
Hjemmelavede kyllingenuggets med pomfritter, hjertesalat & pebermayo

  • Asset 3

DESSERT

GATEAU MARCEL | 40,-

  • Asset 3

CHEESECAKE 40,-

m. kirsebær

  • Asset 3
  • Asset 2

SALTEDE OG BAGTE MANDLER | 35,-

KAFFE & THE

Vi bruger økologisk mælk og økologiske espressobønner fra Copenhagen Coffe Lab

Filterkaffe

25,- / refill 12,-

Espresso

Single 19,- / Dobbelt 24,-

Americano

Single 25,- / Dobbelt 30,-

Cortado

Single 27,- / Dobbelt 32,-

Cafe Latte

Lille 33,- / Stor 40,-

Cappuccino

Lille 33,- / Stor 40,-

Cafe Au Lait

Lille 33,- / Stor 40,-

Iskaffe – Hasselnød, Chokolade, Vanilje, Karamel

40,-

Chai Latte – Spicy, Vanilje eller Sukkerfri

40,-

Varm kakao med vaniljeskum

40,-

The – flere varianter

29,-

JUICE & SODAVAND

Hjemmelavet ingefærshot med lime

20,-

Appelsinjuice

Lille 37,- / Stor 43,-

Gulerod-æble-ingefær

Lille 37,- / Stor 43,-

Rødbede-æble-ingefær

Lille 37,- / Stor 43,-

Æblemost – ufiltreret

 Lille 32,- / Stor 38,-

Hjemmelavet iste med fersken eller passion

40,- 

Hjemmelavet lemonade med mynte

40,- / med ingefær +5,-

Søbogaard – Hyldeblomst, rabarber eller æble-solbær

29,-

Sodavand – Cola, Cola-Zero eller Danskvand

Lille 27,- / Stor 37,-

Fermenteret Gingerale / Hindbærbrus

30,-

FADØL FRA NØRREBRO BRYGHUS

Pilsner, 4.6% (økologisk) 
Classic, 4.6% (økologisk)

35,- / 45,-

ØL

Prenzlauer Berg, 4,5%
Sur Berliner Weisse brygget med hindbær. Fra Pohjala (EST)

40,-

MAZ Pale Ale, 5.6%
Hazy pale ale brygget med havregryn. Fra Omnipollo (SE)

40,-

IPALOT, 6,5%
Klassisk og smagfuld IPA. Fra Kihoskh/Mikkeler (DK)

40,-

Fynsk forår (Økologisk), 4,6%

32,-

ALE NO 16, 5,7%

32,-

Tuborg, 4.6% 
Tuborg Classic, 4.6%

29,-

SANGRIA

Sureo Sparkling Sangria 5,4% 
Let & forfriskende sangría med mild brus. Serveres med isterninger og friske appelsinskiver.

45,-

HVIDVIN

2016 Chardonnay, Rhône, Domaine Gabriel Logier.
Afrundet, aromatisk og afbalanceret.

Gl. 65,- FL 255,-

2017 Colombard, Rousillon, Domaine Duffour Pére & Fils.

Tænk blomster, tropisk frugt og varme himmelstrøg.

FL 255,-

RØDVIN

2016 Syrah, Côtes du Rhône, Rocca Maura.

Fed og fyldig Côtes du Rhône med tørstslukkende syre.

Gl. 65,- FL. 255,-

2016 Carignan, Languedoc-Rousillon, Chateau de la Liquiére.
Moden og varm frugt, men struktureret og meget elegant.

FL. 300,-

ROSÉ

2017 Cinsault, Sydrhône, Clos Labade.

Fremragende og elegant sommer-rosé. Drikkes i store slurke.

Gl. 65,- FL 255,-

2017 Grenache, Côtes du Rhône, Rose, ”Effet Mer”.

Blød, solmoden og ukompliceret rosé.

FL. 255,-

BOBLER

N.V Blanc de Blances, Crémant d’Alsace, Brut,

Domaine Muhlberger.

Frisk, frugtig og forførende.

FL. 255,-

RESTAURANTER

Vesterbro

Sønder Blvd. 68, 1720 København V

Amagerbro

Tyrolsgade 6, 2300 København S

Frederiksberg

Godthåbsvej 45 st. th, 2000 Frederiksberg

ÅBNINGSTIDER

Vesterbro:
Mandag – Søndag
kl. 8:30–20:00

Amagerbro:
Mandag – Søndag
kl. 8:30–21:00

Frederiksberg:
Mandag – Søndag
kl. 8:30–21:00

Følg os