Frokost/aften

Mandag til fredag fra 12:45 
Lørdag & søndag fra 13:30

NØDDER

GLUTEN

LAKTOSE

VEGANSK

VEGETAR

Vi bruger tid på at pakke vores morgenmad pænt væk og vores frokost pænt frem hver eneste dag mellem 12.30-12.45 og weekend 13.00-13.30. Det er derfor der er et lille “break” imellem morgenmaden og frokosten.

Gløgg & æbleskiver

  • Hjemmelavet gløgg 75,-

    m. rødvin, mørk rom, portvin, julens krydderier, mandler & rosiner

  • Lune æbleskiver 45,-

    m. kardemommesukker & kirsebærmarmelade

  • Gløgg & æbleskiver 105,-

Snacks & Småretter Gode til deling

Salater

Burger & fritter

Vores burgere laves i en økologisk, smørstegt potato bun
og serveres m. fritter, chili- & trøffelmayo.

  • MAD & KAFFES BURGER 160,-

    Medium stegt bøf af økologisk okse m. cheddar, bacon, hjertesalat, tomat, rødløg, syltede agurker & vores burgerdressing

  • Mad & Kaffes halloumiburger 160,-

    Pankopaneret halloumi m. cheddar, hjertesalat, tomat, rødløg, syltede agurker & vores burgerdressing

  • FRITTER M. ROSMARINSALT 60,-

    Store, grove & sprøde fritter m. chili- & trøffelmayo

Smørrebrød

Vælg to stk. smørrebrød pr. person for 155,-

Vælg tre stk. smørrebrød pr. person for 205,-

  • AVOCADO 90,-

    Avocado m. soyasyltet æg, chiliolie, cashewnødder, forårsløg & aromatiske urter

  • Spinatvaffel m. LAKS 90,-

    Spinatvaffel m. varmrøget lakserillette, glaskål, avocado, syltede løg & dild

  • NaturSkånsom fiskefilet 100,-

    Pankopaneret stegt fiskefilet m. estragonremoulade, frisk æble, frissé & syrlig urtesalat

  • Tatar 95,-

    Grofthakket okseinderlår m. Gammel Knas ostecreme, syltede skovsvampe & sprød Havgus ost

  • AVOCADO 90,-

    Avocado m. soyasyltet æg, chiliolie, cashewnødder, forårsløg & aromatiske urter

  • NaturSkånsom fiskefilet 100,-

    Pankopaneret stegt fiskefilet m. estragonremoulade, frisk æble, frissé & syrlig urtesalat

  • Hønsesalat 90,-

    Hønsesalat på ristet surdejsbrød m. stegte østershatte, sprødt kyllingeskind & friterede østershatte

  • Tatar 95,-

    Grofthakket okseinderlår m. estragonmayo, karamelliseret løgpuré, sprøde løg & karse

Kolde retter

God som forret

  • Røget lakserillette 95,-

    m. glaskål, rugbrødscrumble & kold muslingesauce skilt med dild-olie

Varme retter

  • Jordskokkesuppe 125,-

    m. letbagt kuller, rå æble, hasselnødder, dildolie & jordskokkechips
    * kan laves vegetarisk uden fisk: 105,-

  • Puntalette pasta 145,-

    m. tomat, basilikum, burrata, syltede grønne tomater & Havgus ost

  • Chili con carne 155,-

    m. bønner, dampede ris, syltede løg, avocado, koriander & creme fraiche. Serveret med surdejsbrød

  • Jordskokkesuppe 135,-

    m. letbagt kuller, rå æble, hasselnødder, dildolie & jordskokkechips
    * kan laves vegetarisk uden fisk: 105,-

  • Langtidstilberedt gris 165,-

    m. bagte rødbeder, rødbedecrudité & portvinssauce med julens krydderier. Serveres m. kompot af brunede kartofler

  • Chili con carne 155,-

    m. bønner, dampede ris, syltede løg, avocado, koriander & creme fraiche. Serveres med surdejsbrød

Dessert

  • GAMMELDAGS ÆBLEKAGE 50,-

    m. æblegrød kogt med tranebær, makroner, flødeskum & kandiserede blomster

  • Solbærmousse kage (glutenfri) 55,-

    m. solbærskum, chokolademousse, vanilje panna cotta, mandelbund & karamelliseret knas

3-retTers julemenu - 285,-​

Skal bestilles af hele bordet.
Spørg efter et vegetarisk alternativ.

Forret

  • Røget lakseriLlette

    Røget lakserilette m. glaskål, rugbrødscrumble & kold
    muslingesauce skilt med dild-olie
    ANBEFALET VIN: MELON DE BOURGOGNE, LOIRE, FRANKRIG, +70,- ​

Hovedret

  • Langtidstilberedt gris

    Langtidstilberedt gris m. bagte rødbeder, rødbedecrudité & portvinssauce med julens krydderier. Serveres m. kompot af brunede kartofler
    ANBEFALET VIN: CABERNET SAUVIGNON VENETO, CASE PAOLIN, ITALIEN, +70,- ​

Dessert

  • Klassisk risalamande

    Klassisk Risalamande m. kold kirsebærsauce
    ANBEFALET VIN: QUINTA ST. EUFEMIA TAWNY PORT, +45,-

3-retTers menu - 265,-

Serveres alle dage på Frederiksberg og Amager fra kl. 17.
Skal vælges af hele bordet 

Forret

  • JORDSKOKKESUPPE

    m. letbagt kuller, rå æble, hasselnødder, dildolie & jordskokkechips
    ANBEFALET VIN: MELON DE BOURGOGNE, LOIRE, FRANKRIG, +70,-

Hovedret

  • PUNTALETTE PASTA

    m. tomat, basilikum, burrata, syltede grønne tomater & Havgus ost
    ANBEFALET VIN: CABERNET SAUVIGNON VENETO, CASE PAOLIN, ITALIEN, +70,-

Dessert

  • Gammeldags æblekage

    m. æblegrød kogt med tranebær, makroner, flødeskum & kandiserede blomster

Restauranter

Vesterbro
Sønder Blvd. 68, 1720 København V

Amagerbro
Tyrolsgade 6, 2300 København S

Frederiksberg
Godthåbsvej 45 st. th, 2000 Frederiksberg

Åbningstider

Vesterbro:
Mandag – Søndag
kl. 8:30–20:00

Amagerbro:
Mandag – Lørdag
kl. 8:30–21:00

Søndag
kl. 8:30–20:00

Frederiksberg:
Mandag – Lørdag
kl. 8:30–21:00

Søndag
kl. 8:30–20:00

Juleåbningstider

Alle afdelinger

Åbent: 
23. december
8.30-15.00 (køkkenet lukker kl. 14)

31. december
8.30-15.00 (køkkenet lukker kl. 14)

Lukket:
24. december
25. december
26. december
1. januar