Mandag til fredag 8:30 – 12:30
Lørdag & søndag 8:30 – 13:00
Du sammensætter selv elementerne på dit bræt.
3 stk. 110 kr. – 5 stk. 150 kr. – 7 stk. 180 kr.
I hverdage mellem kl. 10-13 og weekender mellem kl. 9-15 har vi ekstra mange sultne munde, der gerne vil mættes. Når der opstår kø, henviser vi derfor til at bordet er dit i 1,5 time.
Vores vintermenu serveres til og med d. 1. marts
Mandag til fredag 8:30 – 12:30
Lørdag & søndag 8:30 – 13:00
Du sammensætter selv elementerne på dit bræt.
3 stk. 110 kr. – 5 stk. 150 kr. – 7 stk. 180 kr.
I hverdage mellem kl. 10-13 og weekender mellem kl. 9-15 har vi ekstra mange sultne munde, der gerne vil mættes. Når der opstår kø, henviser vi derfor til at bordet er dit i 1,5 time.
Vores vintermenu serveres til og med d. 1. marts
to slags brød m. økologisk smør
m. hvid chokolade ganache, hasselnødder & karamel
m. røget bacon, løg & Comté ost
to slags brød m. økologisk smør
bagt m. julens krydderier, karamel & hvid chokolade
m. jordbær-rabarber marmelade
rørt m. hjemmesyltet jalapeno, frisk jalapeno, koriander & jalapeno olie
m. tranebær, hvid chokolade, pekannødder & tørrede blåbær
m. jordbær-rabarber marmelade
rørt m. hjemmesyltet jalapeno, frisk jalapeno, koriander & jalapeno olie
m. karamelliseret havre, hasselnødder, hvid chokolade, pekannødder & tørrede blåbær
m. chiliolie, soyaristede cashewnødder & aromatiske urter
m. kirsebærsukker & havesyre
m. ristede gærflager, hørfrø & karse
m. chiliolie, soyaristede cashewnødder & aromatiske urter
m. pomelo, grape, appelsin, havesyre & kirsebærsukker
m. ristede gærflager, hørfrø & karse
På kold- & varmrøget laks m. dild, creme fraiche, rugbrødscrumble & brøndkarse
m. Vesterhavsost & purløg
m. purløg
m. friteret salvie
Cornflakes paneret kyllingenugget m. chili-honning glasering, chilimayo & karse
m. hjemmelavet sveske-ketchup & rosmarin
m. dild, creme fraiche, rugbrødscrumble & brøndkarse
m. Vesterhavsost & purløg
m. purløg
m. rosmarin
m. sesam, chilimayo & karse
m. emmentaler, røget chiliketchup & friteret salvie
m. flødeskum, citronskal, solbær & sød rugbrødscrumble
m. hasselnødder & karamelliseret hvid chokolade
m. kardemomme, appelsinskal & solbærskum
kogt m. økologisk Madagaskar vanilje & kanelsmør
m. mandler og kakao
m. kardemomme, appelsinskal & kirsebærflødeskum
Vesterbro
Sønder Blvd. 68, 1720 København V
Amagerbro
Tyrolsgade 6, 2300 København S
Frederiksberg
Godthåbsvej 45 st. th, 2000 Frederiksberg
Vesterbro:
Mandag – Søndag
kl. 8:30–20:00
Amagerbro:
Mandag – Lørdag
kl. 8:30–21:00
Søndag
kl. 8:30–20:00
Frederiksberg:
Mandag – Lørdag
kl. 8:30–21:00
Søndag
kl. 8:30–20:00