Mad & Kaffe

Restaurant København

Er du på udkig efter en hyggelig restaurant i København, hvor maden er vellavet, stemningen god og humøret højt, så er Mad & Kaffe et ideelt sted at svinge forbi.

Gør dig selv en tjeneste

Besøg vores restaurant København

Om sulten skal stilles til morgen, frokost eller aften byder vi fra vores fire restauranter i København på lækre anretninger, varme retter og egne specialiteter. Alle retter er lavet med hjertet på det rette sted, så smag og kvalitet går op i en højere enhed. Det er nemlig afgørende for os, at vores gæster får en god og smagfuld oplevelse, hver gang, de besøger vores restaurant i København.

Hvor kan du finder os

Locations

Du finder vores tre restauranter i København på Vesterbro, Frederiksberg og Amager. Befinder du dig i eller omkring København er du derfor aldrig langt fra Mad & Kaffe, hvor du kan nyde vores populære brunch, smagfulde frokost eller alsidige aftensmad. Er du på udkig efter en kop velbrygget kaffe til gåturen eller en lækker cocktail inden byturen byder vores drikkekort på et stort udvalg af lækre favoritter, altid med den gode smag i fokus.

Alle kan være med

Tilpas vores brunch efter din smag

På vores restauranter i København disker vi hver morgen og formiddag op med, måske, byens bedste brunch. Hvor meget – og hvad du ønsker på dit morgenbræt, er helt op til dig.

Det særlige ved vores populære brunch er nemlig, at du selv tilpasser din brunch efter smag og sult, så du kan gå glad, mæt og tilfreds fra morgenbordet. På brunchkortet finder du alt fra lækkert surdejsbrød, til smagfulde brunchklassikere og spændende nye retter. Kom forbi og gå på opdagelse i vores mange lækre muligheder, der helt sikkert også byder på noget til din smag.

som dag og nat

Om Mad & Kaffe

Uanset hvad du er til, er vi sikre på, at du på menukortet kan finde noget, der vil behage din smag. Vi glæder os til at invitere dig indenfor på vores restauranter i København, der emmer af god mad og masser af dejlig stemning. 

Vil du være sikret et bord til frokost eller aften på vores restauranter i København, kan du booke bord lige her.

som dag og nat

Frokost og aften

Kommer du forbi vores restaurant i København til frokost eller aften byder vi blandt andet på vores lækre Mad & Kaffe Burger, der serveres med grove, sprøde fritter. Den er perfekt, når du craver en greasy burger lavet på gode råvarer, eller hvis dine tømmermænd skal kureres. På menukortet til frokost og aften finder du også et stort udvalg af lækkert smørrebrød. Vi elsker at kæle for detaljen, og gør derfor en stor dyd ud af at servere de lækre anretninger med finesse og karakter.

Årstiderne skifter og det samme gør vores menukort. Derfor kan du også finde retter, der nøje er udvalgt, så de passer til sæsonen. Om sommeren er vi eksempelvis vilde med de friske og lækre salater, mens vi om vinteren elsker at trække inde døre og få varmen på lækre lune retter.

Vi bliver også nævnt her

Læs også disse medier, vi bliver nævnt i her

Restauranter

Vesterbro
Sønder Blvd. 68, 1720 København V

Amagerbro
Tyrolsgade 6, 2300 København S

Frederiksberg
Godthåbsvej 45 st. th, 2000 Frederiksberg

Åbningstider

Vesterbro:
Mandag – Søndag
kl. 8:30–20:00

Amagerbro:
Mandag – Lørdag
kl. 8:30–21:00

Søndag
kl. 8:30–20:00

Frederiksberg:
Mandag – Lørdag
kl. 8:30–21:00

Søndag
kl. 8:30–20:00