Restaurant på Vesterbro - Mad & Kaffe

Vi byder dig velkommen til Mad & Kaffe på Vesterbro, hvor vi har meget mere end mad og kaffe på menuen. Vi værner om råvarer af høj kvalitet, lækre smagsnuancer, samt søde og hjælpsomme tjenere – og så sørger vi altid for at skabe den helt rette stemning for vores gæster.

Besøg vores restaurant Vesterbro

Så sæt dig godt til rette, og få den fulde oplevelse, når du besøger vores restaurant i hjertet af Vesterbro, beliggende midt i det lange grønne bælte på Søndre Boulevard.

Du behøver ikke længere at tage ud af byen for at opleve ægte hygge og en rolig atmosfære, for selvom vores restaurant ligger midt på Vesterbro, er der udsigt til både træer og grønne arealer i et af Københavns mest prægtige kvarterer. Så kom forbi din lokale Mad & Kaffe restaurant på Vesterbro året rundt, og følg med i årstidernes skiften på tallerknen. Uanset vejret så garanterer vi fantastisk mad og udsigt, men er vejret ekstra godt, er der mulighed for at mærke stemningen på første række – udenfor i vores uformelle hyggekrog.

Mad til den store og lille sult

Vi har alt til både den lille- og store sult – uanset om du kommer forbi til vores morgenmenu, frokost/aftensmenu eller blot får lyst til at slukke tørsten med en af vores mange drikkevarer.

Dog siges det, at morgenmaden er dagens vigtigste måltid, så hvorfor ikke starte dagen på Vesterbro på restauranten Mad & Kaffe. Her kan du selv sammensætte din brunch, uanset om du er på farten, holder møde eller har god tid til at nyde morgenen i hyggelige omgivelser.

Vi byder på alt lige fra økologiske lækre croissanter, hjemmelavet vaniljeskyr, kyllingenuggets og rabarber crumblekage. Du kan helt selv vælge elementerne på dit bræt, og du kan sagtens vælge din favorit flere gange. 

Og du må hellere end gerne blive hængende og fortsætte dagen med vores frokost- eller aftenmenu, som gemmer på både vores signatur burger, spinatvafler med laks eller vores mere eksotiske Chèvre Chaud salat med gedeost.

Mød os på vesterbro

Skål weekenden ind eller slut aftenen af med vores populære passionsfrugt drink lavet på lys rom, æble, passionsfrugt og vanilje, den finurlige Ingefærdrink med vodka og frisk mynte eller en af vores andre mange saftige og bløde dråber.

Vi tilbyder også smørrebrød på Vesterbro på take away, så du kan nyde den bedste take away i København lige præcis dér, hvor du gerne vil. Vi glæder os til byde dig velkommen i en af vores café i København.

Find inspiration i vores restaurant på Vesterbro – vi byder på Mad, kaffe og alt derimellem. 

Du er også mere end velkommen til at følge med på vores Instagram eller på vores Facebook. Her opdaterer vi løbende med opslag, og du kan dermed blive inspireret til dit næste besøg hos Mad & Kaffe på Vesterbro. Hvem ved – måske serverer vi noget, som du slet vidste, at vi laver?

Mad & Kaffes restauranter

Hvis du ikke befinder dig på Vesterbro, så er der ingen grund til at hænge med næbbet! Du kan nemlig også besøge en af vores restauranter på Amager eller Frederiksberg.

Du finder vores restaurant på Frederiksberg på hjørnet af Langelandsvej og Godthåbsvej, og hvis du befinder dig på Amager, så er du velkommen til at komme forbi Tyrolsgade 6, hvor vi glædeligt vil se, om vi kan finde et bord til dig. 

Vores restauranter har åbent alle ugens dage, hvilket også betyder, at du altid er velkommen til at kigge forbi på Vesterbro – og det gælder uanset, om du blot har lyst til en dejlig varm kop kaffe eller den helt store aftenmenu.

Bliv inspireret til dit næste besøg

Hos Mad & Kaffe lover vi, at du ikke går sulten hjem. Uanset hvornår på dagen du har lyst til at komme forbi vores restaurant på Vesterbro, så har vi nemlig et stort udvalg af lækre sager på menuen. 

Hvis du ønsker at spise morgenmad eller brunch hos os, så kan du helt selv sammensætte elementerne på dit bræt, og vi har noget for enhver smag. Hvis du er mere til et frokost- eller aftenbesøg, så er der også massevis af lækre retter at vælge imellem. 

På vores restaurant på Vesterbro kan du eksempelvis bestille vores velsmagende og delikate smørrebrød, vores sprøde og friske salater eller en klassisk og god burger med fritter til. Du kan desuden se på vores menu, hvilke retter der indeholder nødder, gluten og laktose, samt hvilke retter du kan overveje at vælge, hvis du er veganer eller vegetar.

Vi forsøger altid at imødekomme vores gæsters ønsker og behov på vores restaurant på Vesterbro samt give dem den bedste oplevelse, og derfor er du også mere end velkommen til at kontakte os, hvis du har nogle spørgsmål eller forespørgsler. 

Mad & Kaffe running

Kender du til Mad & Kaffe running? Det er et community for alle vores løbeglade, københavnske foodies, og vi synes, at du skal blive en del af fællesskabet, hvis du elsker en effektiv og hyggelig løbetur i selskab med en dejlig, varm kop kaffe.

Vi inviterer flere gange om måneden på fælles morgenløb i samarbejde med Løberen. Det er helt gratis at deltage, og vi afslutter hver løbetur med en kop kaffe og en bolle hos os. Det lyder skønt ikke? 

Hvis du bor på Vesterbro, er det desuden helt perfekt, for vi løber ofte fra vores restaurant på Vesterbro. Så er der altså ikke nogle undskyldninger for at blive væk.

Hold øje med vores Mad & Kaffe running-events på vores Facebook.

Vi glæder os til at se dig!