Mad & Kaffe

Restaurant Vesterbro

Vi byder dig velkommen til Mad og Kaffe på Vesterbro, hvor vi har meget mere end mad og kaffe på menuen. Vi værner om råvarer af høj kvalitet, lækre smagsnuancer, samt søde og hjælpsomme tjenere – og så sørger vi altid for at skabe den helt rette stemning for vores gæster.

Meget mere end en almindelig restaurant på Vesterbro

Besøg vores restaurant Vesterbro

Så sæt dig godt til rette og få den fulde oplevelse, når du besøger vores restaurant i hjertet af Vesterbro, beliggende midt i det lange grønne bælte på Søndre Boulevard.

Du behøver ikke længere at tage ud af byen for at opleve ægte hygge og en rolig atmosfære, for selvom vores restaurant ligger midt på Vesterbro, er der udsigt til både træer og grønne arealer i et af Københavns mest prægtige kvarterer. Så kom forbi din lokale Mad og Kaffe restaurant på Vesterbro året rundt, og følg med i årstidernes skiften på tallerknen. Uanset vejret så garanterer vi fantastisk mad og udsigt, men er vejret ekstra godt, er der mulighed for at mærke stemningen på første række – udenfor i vores uformelle hyggekrog.

Restaurant med noget for enhver smag

Mad til den store-og lille sult

Vi har alt til både den lille- og store sult – uanset om du kommer forbi til vores morgenmenu, frokost/aftensmenu eller blot får lyst til at slukke tørsten med en af vores mange drikkevarer.

Dog siges det, at morgenmaden er dagens vigtigste måltid, så hvorfor ikke starte dagen på Vesterbro på restauranten Mad og Kaffe på . Her kan du selv sammensætte din brunch, uanset om du er på farten, holder møde eller har god tid til at nyde morgenen i hyggelige omgivelser. Vi byder på alt lige fra vores hjemmelavede blomme yoghurt og den obligatoriske røræg til vores spidskålssalat med cashewnødder og rabarbertrifli og meget mere. Du kan helt selv vælge elementerne på dit bræt, og du kan sagtens vælge din favorit flere gange. 

Og du må hellere end gerne blive hængende og fortsætte dagen med vores frokost- eller aftenmenu, som gemmer på både vores signatur burger, spinatvafler med laks eller vores mere eksotiske Chèvre Chaud salat med gedeost.

Skål weekenden ind​

Mød os på vesterbro

Skål weekenden ind eller slut aftenen af med vores populære passionsfrugt drink lavet på lys rom, æble, passionsfrugt og vanilje, den finurlige Ingefærdrink med vodka og frisk mynte eller en af vores andre mange saftige og bløde dråber.

Find inspiration i vores restaurant på Vesterbro – vi byder på Mad, kaffe og alt derimellem. 

 

Restauranter

Vesterbro
Sønder Blvd. 68, 1720 København V

Amagerbro
Tyrolsgade 6, 2300 København S

Frederiksberg
Godthåbsvej 45 st. th, 2000 Frederiksberg

Åbningstider

Vesterbro:
Mandag – Søndag
kl. 8:30–20:00

Amagerbro:
Mandag – Lørdag
kl. 8:30–21:00

Søndag
kl. 8:30–20:00

Frederiksberg:
Mandag – Lørdag
kl. 8:30–21:00

Søndag
kl. 8:30–20:00

Nørrebro:
Lukket siden 4. juli