Restaurantchef hos Mad & Kaffe​

ER DU VORES KOMMENDE KOLLEGA?​

Vi søger en restaurantchef​

Er du kvalitetsbevidst, og kan du se dig selv være en del af et succesfuldt og voksende team, som elsker at give gæsterne den absolut bedste oplevelse?
Så er det måske dig, vi leder efter!
Opstart: Hurtigst muligt.

Hvem er vi?​

Mad & Kaffe består af tre caféer. Vi startede i 2015 med en vision om at skabe en café med mad lavet fra bunden med gode råvarer og kaffe fra de bedste risterier, serveret i hyggelige omgivelser på nogle af de mest attraktive lokationer i København og på Frederiksberg.

Et besøg hos os skal minde gæsterne om, hvor skønt det er at være omgivet af en nærværende og uformel tone, og hvor de ansatte værner om alt fra kaffe og indretning til nytænkende gastronomi.

På Mad & Kaffe er vi alle enige om, at vores fornemmeste opgave er at give hver eneste gæst et smil på læben, når de har været forbi én af vores tre caféer, og vi søger en restaurantchef, der mener det samme.

Men hvad er det så, vi søger?
Jo, nu skal du høre. På Mad & Kaffe mangler vi lige nu søger vi en ny restaurantchef, der bliver en vigtig del af Mad & Kaffes daglige drift, og som kan være med til at forme vores koncept og fremtid.

Med et job hos Mad & Kaffe får du:​

Ansøg her