TIDLIGERE MØLLER KAFFE & KØKKEN

Mad & Kaffe Nørrebro - lukket

Mad & Kaffe Nørrebro har desværre været lukket siden d. 4. juli. Vi håber at I vil besøge os på Frederiksberg, Vesterbro & Amagerbro

Vi ser frem til at byde jer velkommen!

Velkommen til Mad & Kaffe på Nørrebro. Du finder vores nyeste café i smørhullet mellem Nørrebro Station og Dronning Louises Bro. Kig forbi Mad & Kaffe på Nørrebro, når sulten skal stilles til morgen, middag eller aften.

Er du på udkig efter en velbrygget kop kaffe eller lækre cocktails på Nørrebro, er Mad & Kaffe også et ideelt sted at svinge forbi.  

Du har fortjent det

Nyd en bid mad i hyggelige omgivelser

På mangfoldige Nørrebro, tæt på Assistenskirkegården og Nørrebros runddel ligger vores nyeste skud på stammen, Mad & Kaffe Nørrebro. Caféen er placeret side og side med lækre delikatessebutikker, hyggelige blomsterforretninger og spisesteder inspireret af madkulturer fra hele verden.

Hos Mad & Kaffe på Nørrebro inviteres du indenfor i store, dejlige og åbne lokaler, hvor stemningen er uformel og indretningen hyggelig. Derfor er der rig mulighed for masser af gode og intime stunder med venner og familie. I sommerhalvåret kan du også tage plads udendørs og nyde en bid mad i en solstråle med udsigt til altid livlige og travle Nørrebrogade.

Placeringen er ny, men konceptet kender du måske allerede fra vores tre andre caféer på Vesterbro, Amager og Frederiksberg. Med stor passion for god og veltillavet mad, friskbrygget kaffe og smagfulde drinks, serverer vi morgenmad, frokost, aftensmad. Med veltilberedt mad og en hyggelig atmosfære er rammerne sat, hvad end du skal have stillet den store eller lille sult til morgen, middag eller aften

Livretter i lange baner

Sammensæt din brunch som du kan lide den

Måske du allerede har prøvet eller hørt om vores brunch? Konceptet er simpelt og valget helt op til dig. Vi serverer et lækkert morgenbræt, der er tilpasset netop din smag og sult. Om du er til æg, bacon, grønt eller brød og om du foretrækker tre retter (94 kr.), fem retter (135 kr.), eller syv retter (165 kr.) kan du helt selv sammensætte din brunch, så du går mæt og tilfreds fra bordet.

Udover vores populære brunch, byder vores menukort også på en lang række lækre fristelser til både frokost og aften. Vi serverer alt fra smørrebrød til burgere og andre varme retter, der er perfekte til at nyde i selskab med en savnet veninde eller i selskab med kæresten.

Skal aftenen spices lidt ekstra op, står vores dygtige personale klar til at vise hvad de kan bag baren, når de mikser vores lækre cocktails. På drinkskortet finder du også de populære cocktails og øl fra TO ØL.

 

Vi glæder os til at møde dig

Kig forbi

Har du planer om at kigge forbi til en lækker frokost eller hyggelig middag kan du booke dit bord her, så du er sikret en plads i vores hyggelige café.

Er du mere til at nyde vores vellavet mad i hjemlige omgivelser, kan du også snuppe dine favoritter fra Mad & Kaffe med hjem som take away. 

 

Mad & kaffe

Ses vi på Nørrebro?

Du finder Mad & Kaffe på Nørrebro, nærmere bestemt på Nørrebrogade 160. Her glæder vi os til at byde dig velkommen indenfor til massevis af mindeværdige stunder. Mad & Kaffe Nørrebro har åbent alle ugens dage og vi ser frem til at servere brunch, frokost eller aftensmad til alle sultne maver, der kommer forbi vores hyggelige og stemningsfulde café på Nørrebro. Vi er blandt andet anbefalet som “mad ud af huset” her.

Du kan selvfølgelig også altid svinge forbi vores andre steder på Vesterbro, Amagerbro eller Frederiksberg. Vi ser frem til at blive din foretrukne café på Nørrebro.

Restauranter

Vesterbro
Sønder Blvd. 68, 1720 København V

Amagerbro
Tyrolsgade 6, 2300 København S

Frederiksberg
Godthåbsvej 45 st. th, 2000 Frederiksberg

Åbningstider

Vesterbro:
Mandag – Søndag
kl. 8:30–20:00

Amagerbro:
Mandag – Lørdag
kl. 8:30–21:00

Søndag
kl. 8:30–20:00

Frederiksberg:
Mandag – Lørdag
kl. 8:30–21:00

Søndag
kl. 8:30–20:00