BRUNCH, FROKOST & AFTEN - MAD & KAFFE AMAGER

Er du på udkig efter et hyggeligt sted, hvor du kan nyde en smagfuld brunch med vennerne og familien på Amager? Mad og Kaffe har skabt en hyggekrog for hele Amager, hvor du alle ugens dage kan nyde en lækker brunch eller frokost i godt selskab. Mad og Kaffe på Amager har åbent hver dag fra kl. 08.30 til kl. 21.00

Cafe Amager

BRUNCH PÅ AMAGER

Centralt placeret på Amager, nærmere bestemt Tyrolsgade tæt på Amagerbrogade, finder du Mad og Kaffe. Spisestedet ligger i et hyggeligt område fyldt med børnefamilier og unge.

I sommerhalvåret kan du tage plads ude foran vores hyggelige lokaler, hvor solens stråler rammer fra tidlig morgen til sen eftermiddag. Er det for koldt til at sidde ude, har vi selvfølgelig også en række siddepladser inden døre. Kig forbi og nyd en lækker brunch eller en god frokost midt på Amager.

Ikke langt fra Mad og Kaffe finder Amagerbrogade. Spisestedet ligger kun en kort cykeltur fra Christianshavn.

BLAND SELV BRUNCH

Konceptet er det samme og velkendte som på de andre Mad og Kaffe. Du bestemmer selv, om din brunch skal bestå af tre (94 kr.), fem (135 kr.) eller syv (165 kr.) retter. Du vælger retterne ud fra vores store menukort, hvor du finder alt fra vegansk kålsalat med tørrede tranebær  til økologisk spejlæg med karse eller kyllingenuggets med pebermayo.

Alle retterne er kendetegnet ved den høje kvalitet og kærlighed til maden samt de gode råvarer. Brødet bages af det økologiske bageri ”Vores Brød”, men alt andet laver vi selv fra bunden af sæsonens friske råvarer.

Kig forbi Amager og prøv vores ikoniske brunch serveret på et morgenbræt eller en dejlig frokost, hvor menuen byder på alt fra smørrebrød til lækre burgere med sprøde fritter. Mad og Kaffe er kvalitetsmad til en fair pris.

Brunch Amagerbro indendørs

KLAR TIL EN INSTA-VENLIG BRUNCH?

Den fotogene mad serveres i skåle på et stort bræt, og har du ikke allerede spist brunch hos os på Amager, kan du finde et hav af billeder på Instagram eller følg med på Facebook, hvor vi løbende opdaterer med spændende nyheder.

Mad og Kaffe på Amager er et velbesøgt brunchsted, så forvent kø hvis du besøger os under weekendens primetime. Året rundt summer det af liv, og vil du være sikker på at få en plads til frokost, anbefaler vi, at du reserverer et bord på forhånd. Det er desværre ikke muligt at booke bord til brunch på Amager.

VI SES TIL BRUNCH PÅ AMAGER

Kig forbi til en brunch med vennerne eller en lækker frokost, hvor menuen byder på alt fra tatarmadder til burgere med fritter. Mad of Kaffe Amager har åbent alle dage fra kl. 08.30 – kl. 21.00. Køkkenet holder dog et kort break mellem morgen- og frokostserveringen, hvor vi pakker væk og gør klar.

Vil du hellere tage frokosten med, er det også en mulighed. Husk at tjekke vores menukort før du bestiller take away.

Nysgerrig og vil du høre mere forud for dit besøg? Ring til os på: 31 35 08 80

DU FINDER OS HER

RESTAURANTER

Vesterbro

Sønder Blvd. 68, 1720 København V

Amagerbro

Tyrolsgade 6, 2300 København S

Frederiksberg

Godthåbsvej 45 st. th, 2000 Frederiksberg

ÅBNINGSTIDER

Vesterbro:
Mandag – Søndag
kl. 8:30–20:00

Amagerbro:
Mandag – Søndag
kl. 8:30–21:00

Frederiksberg:
Mandag – Søndag
kl. 8:30–21:00

Følg os