BRUNCH, FROKOST & AFTEN

Mad & Kaffe Amager

Mandag – Lørdag
kl. 8:30–21:00

Søndag
kl. 8:30–20:00 

Velkommen til vores café på Amager. Her kan du nyde en brunch med vennerne og familien, eller kigge forbi senere til både frokost og aften. 

Vi har skabt en hyggekrog for hele Amager, hvor du alle ugens dage kan nyde en lækker brunch, frokost eller aftensmad og cocktail i godt selskab. Vore café på Amager har åbent fra mandag til lørdag fra kl. 08.30 til kl. 21.00, og om søndagen fra 8:30 til 20:00. 

Elskværdig mad siden 2016

Brunch og cocktails på Amager

Centralt placeret på Amager, nærmere bestemt Tyrolsgade tæt på Amagerbrogade, finder du Mad & Kaffe. Stedet ligger i et hyggeligt område fyldt med børnefamilier og unge. I sommerhalvåret kan du tage plads ude foran vores hyggelige lokaler, hvor solens stråler rammer fra tidlig morgen til sen eftermiddag.

Er det for koldt til at sidde ude, har vi selvfølgelig også hyggelige siddepladser inden døre. Kig forbi og nyd en lækker brunch, en god frokost eller din aftensmad midt på Amager. Har du brug for noget til at slukke tørsten med? Vores drinkskort byder på lækre cocktails fra os selv og TO ØL.  

Mad & Kaffe Amager ligger kun en kort cykeltur fra Christianshavn.

Små retter, flere smagsoplevelser

Mad lavet med hjertet

Besøger du os til brunch, vil du med stor sandsynlighed kunne genkende konceptet fra vores andre caféer. Du bestemmer selv, om din brunch skal bestå af tre (94 kr.), fem (135 kr.) eller syv (165 kr.) retter, som du vælger  fra vores lækre menukort.

Kig forbi Amager og prøv vores ikoniske brunch serveret på et morgenbræt, en dejlig frokost eller middag med vennerne, hvor menuen byder på alt fra smørrebrød til lækre burgere med sprøde fritter. Alle retterne er kendetegnet ved den høje kvalitet og kærlighed til maden samt de gode råvarer. 

Mad & Kaffe er kvalitetsmad til en fair pris.

Er du i København, så kom forbi en brunch København, hvor du kan smage vores forskellige retter.

Gør dine venner misundelige

Insta-venlig mad

Man siger, at man spiser med øjnene og derfor gør vi også meget ud af anretningen. Har du ikke allerede besøgt os, kan du finde et hav af billeder på Instagram, eller følge med på Facebook, hvor vi løbende opdaterer med spændende nyheder.

Året rundt summer det af liv, og vil du være sikker på at få en plads til frokost, anbefaler vi, at du reserverer et bord på forhånd. Det er desværre ikke muligt at booke bord til brunch på Amager.

Mad & Kaffe på Amager er et velbesøgt brunchsted, så der kan være en smule ventetid, hvis du besøger os i weekenden.

Kommer du forbi Frederiksberg, så tag et smut forbi vores cafe Frederiksberg. Her vil du blive taget imod med en god service og smil på læben. Leder du efter inspiration til den bedste café Lyngby eller bedste café Nørrebro? Så læs disse guides, eller besøg Mad & Kaffe på Amagerbro. Hvis du vil have lækkert klassisk smørrebrød, kan du også komme forbi vores smørrebrød København, smørrebrød Frederiksberg eller smørrebrød Vesterbro. Du vil altid kunne finde det bedste hos os.

Restauranter

Vesterbro
Sønder Blvd. 68, 1720 København V

Amagerbro
Tyrolsgade 6, 2300 København S

Frederiksberg
Godthåbsvej 45 st. th, 2000 Frederiksberg

Åbningstider

Vesterbro:
Mandag – Søndag
kl. 8:30–20:00

Amagerbro:
Mandag – Lørdag
kl. 8:30–21:00

Søndag
kl. 8:30–20:00

Frederiksberg:
Mandag – Lørdag
kl. 8:30–21:00

Søndag
kl. 8:30–20:00