BRUNCH, FROKOST & AFTEN

Mad & Kaffe Frederiksberg

Mandag – Lørdag
kl. 8:30–21:00

Søndag
kl. 8:30–20:00 

Velkommen til Mad & Kaffe på Frederiksberg. Du finder vores café på Frederiksberg lige på hjørnet af Langelandsvej og Godthåbsvej. 

Her inviterer vi indenfor til en hyggelig stund over en kop velbrygget kaffe, en lækker brunch, et stykke smørrebrød til frokost og gode cocktails om aftenen.

Elskværdig mad siden 2016

Brunch og cocktails på Frederiksberg

I den smukke bydel Frederiksberg finder du et hav af hyggelige kroge og spisesteder. I 2018 slog vi dørene op til Mad & Kaffe Frederiksberg, og siden har vores gæster kunne sammensætte deres egen personlige brunch, nyde et stykke velsmurt smørrebrød til frokost eller starte aftenen med lækre cocktails. Vores spisested er indrettet i en hyggelig og uformel stemning, der skaber de perfekte rammer for intime stunder og gode snakke. Om sommeren kan du nyde din mad ude.

Vi har skabt en uformel hyggekrog centralt på Frederiksberg. Med vores store passion for god mad og friskbrygget kaffe, serverer vi velsmagende og veltilberedt morgenmad, frokost og aftensmad – og så endda til en pris, hvor alle kan være med. 

Mad & Kaffe Frederiksberg ligger på grænsen til Nørrebro. Så er du på udkig efter en god brunch omkring Nørrebro, anbefaler vi, at du tager turen forbi os. Kommer du hertil med metroen, finder du vores café blot få minutters gang fra Aksel Møllers Have Station. 

Små retter, flere smagsoplevelser

Gode råvarer

Måske du allerede kender eller har hørt om vores brunch? Vores koncept er nemlig meget simpelt. Du udvælger dine favoritter fra vores brunchmenukort, og sammensætter på den måde dit morgenbræt, så det er nøjagtigt, som du kan lide det. 

Du bestemmer selv, om din brunch skal bestå af tre retter (94 kr.), fem retter (135 kr.) eller syv retter (165 kr.). Vores udvalg er varierende og udskiftes jævnligt, men består bl.a. af retter med økologiske æg, søde sager samt kød og fisk. Maden serveres i små skåle på et stort bræt.

Har du ikke allerede besøgt os, kan du altid tjekke os ud på Instagram eller besøge os på Facebook, hvor vi deler mad- og hyggestunder fra vores spisesteder. 

KLAR, PARAT, Spis

Ses vi til frokost?

Udover vores velsmagende brunch, kan du også besøge os til frokost og aften. Her byder menukortet på alt fra smørrebrød til burger og andre varme retter. Udover vores menukort finder du også et udvalg af cocktails fra blandt andet TO ØL, samt vores egne lækre cocktails, som vi selv mikser. 

Planlægger du at kigge forbi til en hurtig frokost, eller en hyggelig middag, så kan du booke dit bord her.

Ønsker du at tage maden med som take away, er det naturligvis også en mulighed. Husk at kigge i vores menukort inden du bestiller.

Hvis du har mulighed for det, kan du også besøge vores cafe København. Her vil du blive taget mod med god service og god mad.

Mad & kaffe

Vi ses på Frederiksberg

Vi glæder os til at byde jer velkommen til både brunch,  frokost og aften på Frederiksberg. Mad & Kaffe Frederiksberg har åbent alle ugens dage. Mandag til Lørdag kan du besøge os fra kl. 08.30 til kl. 21.00. Om søndagen byder vi indenfor fra kl. 8:30 til 20:00. Vi gør opmærksom på, at der er en lille pause mellem morgenmad og frokost, hvor vi pakker væk og stiller frem til næste servering.

Du er selvfølgelig også altid velkommen til at besøge en af vores andre steder på cafe Vesterbro, cafe Amager, brunch på Amager, frokost på Amager, frokost på Vesterbro eller til brunch København. Du kan også se inspiration til den bedste café Lyngby. Vi ser frem til at blive dit nye foretrukne brunch-sted på Frederiksberg.

Restauranter

Vesterbro
Sønder Blvd. 68, 1720 København V

Amagerbro
Tyrolsgade 6, 2300 København S

Frederiksberg
Godthåbsvej 45 st. th, 2000 Frederiksberg

Åbningstider

Vesterbro:
Mandag – Søndag
kl. 8:30–20:00

Amagerbro:
Mandag – Lørdag
kl. 8:30–21:00

Søndag
kl. 8:30–20:00

Frederiksberg:
Mandag – Lørdag
kl. 8:30–21:00

Søndag
kl. 8:30–20:00