BRUNCH, FROKOST & AFTEN - MAD & KAFFE FREDERIKSBERG

Centralt placeret på Frederiksberg, på hjørnet af Langelandsvej og Godthåbsvej, finder du måske byens lækreste brunch. Mad og Kaffe Frederiksberg er den nyeste tilføjelse til Mad og Kaffe familien. Her kan lokalområdet, turister og resten af københavnerne mødes til en hyggelig stund over en hurtig kop kaffe, en lækker morgenmad eller et stykke smørrebrød til frokost.

brunch Frederiksberg

BRUNCH PÅ FREDERIKSBERG

I den smukke bydel Frederiksberg finder du et hav af hyggelige kroge og spisesteder. Her slog Mad og Kaffe Frederiksberg dørene op i 2018, og siden har gæsterne kunne sammensætte deres egen personlige brunch. Spisestedet er indrettet i en hyggelig og uformel stemning, og skaber de perfekte rammer for intime stunder og gode snakke. Om sommeren kan du nyde din brunch ude – men kom tidligt, da pladserne hurtigt bliver fyldt op.

Mad og Kaffe har skabt en uformel hyggekrog for alle på Frederiksberg. Kendetegnet af deres store passion for god mad og friskbrygget kaffe, kan du her få velsmagende og veltilberedt morgenmad og frokost, og så endda til en pris, hvor alle kan være med.

Mad og Kaffe på Frederiksberg ligger på grænsen til Nørrebro. Så er du på udkig efter en god brunch i og omkring Nørrebro? Så anbefaler vi, at du tager turen forbi os.

Kommer du hertil med metroen, finder du spisestedet blot få minutters gang fra Frederiksberg Station. Melder lysten sig til at shoppe efter en lækker brunch med veninderne, er der rig mulighed for dette i det nærliggende Frederiksberg Centeret.

SAMME VELKENDTE BRUNCH I NYE RAMMER

Går du på opdagelse i vores menukort, vil du hurtigt opdage, at det er det samme og velkendte fra Mad og Kaffes to andre spisesteder i København. Mest kendt er nok vores ikoniske brunch, hvor du sammensætter dit eget morgenbræt. Du bestemmer selv, om din brunch skal bestå af tre retter (94 kr.), fem retter (135 kr.) eller syv retter (165 kr.). Vælg mellem klassiske brunch-retter med økologiske æg, søde sager samt kød og fisk.

Uanset om du vælger tre, fem eller syv retter til din brunch på Frederiksberg, får du dem serveret i små skåle på et stort skærebræt. Har du ikke allerede besøgt os, kan du altid tjekke vores Instagram-venlige mad ud på vores egen Instagram eller besøge vores Facebook-side, hvor vi også deler nyheder.

brunch indretning frederiksberg

KLAR, PARAT, BRUNCH - ER DU KLAR?

Planlægger du at besøge Mad og Kaffe Frederiksberg til brunch i weekenden, anbefaler vi, at du kommer tidligt, da pladserne hurtigt bliver fyldt op, og det desværre ikke er muligt at reservere bord til brunch. Har du derimod planer om at nyde en frokost i hyggelige omgivelser, kan du booke dit bord her.

Ønsker du at tage maden med som take away, er det naturligvis også en mulighed. Husk at kigge i vores menukort inden du bestiller.

VI SES TIL BRUNCH OG FROKOST PÅ FREDERIKSBERG

Vi glæder os til at byde jer velkommen til velsmagende brunch eller en god frokost på Frederiksberg. Mad og Kaffe Frederiksberg har åbent alle ugens dage fra kl. 08.30 til kl. 21.00. Vi gør opmærksom på, at der er en lille pause mellem morgenmad og frokost, hvor vi pakker væk og stiller frem.

Du er selvfølgelig også altid velkommen til at besøge en af vores andre spisesteder på Vesterbro eller Amagerbro. Vi ser frem til at blive dit nye foretrukne brunch-sted.

Vil du vide mere om Mad og Kaffe på Frederiksberg? Så er du velkommen til at kontakte os på: 53 52 39 50.

DU FINDER OS HER

RESTAURANTER

Vesterbro

Sønder Blvd. 68, 1720 København V

Amagerbro

Tyrolsgade 6, 2300 København S

Frederiksberg

Godthåbsvej 45 st. th, 2000 Frederiksberg

ÅBNINGSTIDER

Vesterbro:
Mandag – Søndag
kl. 8:30–20:00

Amagerbro:
Mandag – Søndag
kl. 8:30–21:00

Frederiksberg:
Mandag – Søndag
kl. 8:30–21:00

Følg os