Mad & Kaffe løber.

Løb med

Løb for livet, løb for pulsen, løb fra regningerne, løb hjem til kærresten, løb til arbejdet, løb hurtigt, løb langsomt, løb i regnvejr, løb når Solen skinner, løb kort eller langt, mens du kan. Løb, bare løb.

Mad & Kaffe løber. Og vi er mange, som løber et par gange om måneden fra Mad & Kaffe på Vesterbro i det københavnske fællesskab af kaffenørder og foodies. 

Mad & Kaffe Running er et community for alle de københavnske foodies, for dig der elsker en effektiv fælles løbetur og for dig som kommer for hyggen og kaffen.

Grib Dagen

med Mad & Kaffe

Carpe diem, sagde de gamle romere, grib dagen, siger vi. Vi løber morgenløb fra Mad & Kaffe på Vesterbro flere gange om måneden i samarbejde med Løberen. Jeps, det er gratis at løbe med. Godt for krop og sjæl er det, og pivhyggeligt er det at sige tak for i dag med sved på panden, en kop kaffe og en morgenbolle hos Mad & Kaffe.

Gennem vores samarbejde med Løberen er det muligt at købe merchandise og tilmelde sig Mad & Kaffe Running med de fordele, der følger med. Følg Mad & Kaffe Running på Facebook og løb med.

Tider for løb

Mandag + onsdag:
kl. 17:30 fra mad og kaffe Vesterbro 

Hver anden fredag (ulige uger):
kl. 7:30 tjek facebook for location

Følg med på vores Faebook for up-coming events.

Restauranter

Vesterbro
Sønder Blvd. 68, 1720 København V

Amagerbro
Tyrolsgade 6, 2300 København S

Frederiksberg
Godthåbsvej 45 st. th, 2000 Frederiksberg

Åbningstider

Vesterbro:
Mandag – Søndag
kl. 8:30–20:00

Amagerbro:
Mandag – Lørdag
kl. 8:30–21:00

Søndag
kl. 8:30–20:00

Frederiksberg:
Mandag – Lørdag
kl. 8:30–21:00

Søndag
kl. 8:30–20:00