CAFE AMAGER - MAD & KAFFE

Amagerbro

Tyrolsgade 6, 2300 København S

Vesterbro

Sønder Blvd. 68, 1750 København V

Frederiksberg

Godthåbsvej 45, 2000 Frederiksberg

Velbesøgt Cafe på Amager

Mad & Kaffes cafe ligger centralt placeret på Amager lige ved Amagerbrogade, hvor der altid er et dejligt mylder af liv. Cafeen holder åbent fra kl. 08.30 til kl. 21.00 (søndag til 20.00), så du både kan kigge forbi til morgenmad, en let frokost eller til et aftensmåltid, når du rigtig har lyst til at forkæle dig selv.

cafe på Amager

Der er flere og flere, som flytter til Amager, og det er ikke uden grund. Bydelen har været under stor udvikling, og der er kommet endnu flere hyggelige områder til med årene. Gaderne vrimler med små børnefamilier og unge studerende. Midt på Tyrolsgade har Mad & Kaffes cafe slået rødder. Har du været en tur på Bryggen eller slentret ned ad Amagerbrogade, kan du passende kigge forbi vores cafe til et måltid med kæresten eller en god veninde.

Udover blot at være en cafe, er det hurtigt også blevet et fast stamsted for mange gæster, der enten vil nyde sin tidlige morgenkaffe eller en smørrebrødsmad med en øl til om eftermiddagen. Vi har gjort cafeen så alsidig som muligt, så du nemt kan finde noget på menuen at tilfredsstille dine smagsløg med, uanset hvad tid på dagen du kigger ind.

Cafe til skiftende årstider

Mad & Kaffes cafe Amager har fokus på, at alle gæsterne får den bedst mulige oplevelse, uanset hvornår på året du besøger vores cafe. I sommerhalvåret kan du nyde din mad i solens stråler fra tidlig morgen til sen eftermiddag. Særligt i weekenderne fyldes de hyggelige siddepladser ude foran cafeen hurtigt op, så kom gerne tidligt, hvis du vil være sikret en plads. Når bladene falder af træerne og efteråret for alvor træder til, kan du varme dig på en skøn kop kaffe eller hoppe ombord i vores menuer inden døre. Uanset årstiden kan du altid forvente et menukort fyldt med friske råvarer, der får smagsoplevelsen helt i top.

Vi tilbyder også frokost på Frederiksberg, hvis du kommer forbi vores café her.

Fra røræg til tartar mad

Vi har et menukort særskilt til morgenmad og et til frokost og aftensmad. Hvis du kigger forbi vores cafe en morgen, kan du sammensætte dit helt eget morgenbræt med alt fra spejlæg og sprødstegt bacon til fuldkornsbrød og tebirkes. Her er det oplagt at nyde en frisk juice, en fermenteret gingerale eller en af vores specialkaffer til.

Er du derimod mere til at gå ud og spise på vores cafe ved frokost eller aftentid, byder vores menukort på et stort udvalg af smørrebrød og Mad & Kaffes populære burger, hvor vi anbefaler en kold øl eller et glas vin til. Vi har altid smagen i højsædet, uanset om du bestiller mad eller drikkevarer, når du besøger vores cafe. Vi tager naturligvis også højde for, hvis du foretrækker at spise glutenfrit, laktosefrit, vegetarisk eller vegansk. Mangler du derimod inspiration til den bedste café Østerbro eller den bedste café Nørrebro? Så læs vores guides her, eller bestil take away på Frederiksberg.

Værd at vide​

Har du lyst til at kigge forbi Mad & Kaffes cafe, finder du os på Tyrolsgade nr. 6 på Amager. Vi holder åbent alle ugens dage fra kl. 08.30 til kl. 21.00 (søndag til 20.00). Vi gør blot opmærksom på, at cafeens køkken er lukket en halv time mellem morgenmads- og frokostserveringerne.

Hvis du er mere til at bestille frokosten med hjem og nyde med familien, tilbyder Mad & Kaffes cafe på Amager også take away.

Der er mulighed for at nyde vores forskellige retter i vores forskellige caféer som cafe Vesterbro og cafe Frederiksberg. Vores retter passer perfekt til en god frokost i Københavnfrokost på Vesterbro eller frokost på Frederiksberg. Vi serverer også smørrebrød i vores forskellige restauranter. Besøg dem her smørrebrød Københavnsmørrebrød Frederiksbergsmørrebrød Vesterbro og smørrebrød Amager.

Find mere inspiration på vores Facebook eller Instagram.

BOOK BORD

Nu mulighed for at booke til både brunch, frokost og aften