Restauranterne

Vesterbro

Sønder Blvd. 68,  1720 KØBENHAVN V
Man―Lør

8.30― 20.00

Søn

8.30― 17.00

Frederiksberg

Godthåbsvej 45,
2000 Frederiksberg
Man―Lør
8.30― 21.00
Søn
8.30― 17.00

Amagerbro

Tyrolsgade 6,
2300 København S

Man―Lør
8.30― 21.00
Søn
8.30― 17.00

Frederiksberg

Godthåbsvej 452000 Frederiksberg

Frederiksberg er Frederiksberg, og slet, slet ikke København. Her er parker, klassiske haver, slotte, smukke tennisanlæg og dyr i den zoologiske have. Og så er Frederiksberg lækre butikker, caféer og gode restauranter. Frederiksberg har sin egen kant, sin egen kultur og et meget højere postnummer. København må være lidt misundelig. Bare lidt. Hos Mad & Kaffe begynder vi dagen med brunch 8.30. Selvfølgelig til duften af friskristet baristakaffe, friskpresset juice og de friskeste råvarer. Ude eller inde, du og vejret bestemmer. Så kommer frokost, og i den sene eftermiddag serverer vi frække cocktails før middagen.

Brunch, frokost & cocktails før middagen

Mad & Kaffe Frederiksberg er den sidste Mad & Kaffe af foreløbig 3. Vores adresse på Godthåbsvej ligger lige på grænsen til Nørrebro. Hjertelig velkommen Nørrebrogensere, siger vi bare, velkommen til Frederiksberg, velkommen til brunch, velkommen til smørrebrødsfrokost og velkommen til de frækkeste cocktails.

Vesterbro

Sønder Blvd. 68, 1750 København V

Vi er placeret i hjertet af Vesterbro, hvor vi står klar til at give dig en ægte smagsoplevelse. Om du er til en lækker frokost, et glas vin i solen og en hurtig bid mad, har vi noget for dig. Mød os til aftensmad, hvis du er til lækkert smørrebrød, fedtede burgere eller en hvilken som helst anden af vores velsmagende retter. Vi har også muligheder, der er veganske og vegetariske, så der er noget for enhver smag. Om morgenen tilbyder vi en spændende brunch, hvor du selv kan designe din morgentallerken.

My kind of town

Vesterbro, ja, det var så her på Sønder Boulevard, Mad & Kaffe blev født i 2015 som den første i en familie på foreløbig 3. Der er ikke mange boulevarder i København, faktisk kan de tælles på én hånd. Ikke en kvalitet i sig selv, nej, men boulevarderne gør byer civiliserede, de giver metropolerne karakter. Boulevarder er brede, de har cykelstier og fortove, og de fleste er delt med en midterrabat med træer i begge sider. Og så har boulevarderne altid smukke ejendomme på den ene og den anden side. Sådan er den grønne Sønder Boulevard på Vesterbro.

Amagerbro

Tyrolsgade 6,2300 København S

Amager med udtalen Ama’r, Danmarks tættest befolkede ø, men øen hænger meget godt sammen med København på Sjælland. 9 broer er her, en metrotunnel og en bro til Sverige. Nemlig. Vi begynder dagen med brunch 8.30 til duften af friskristet baristakaffe, friskpresset juice og de allerbedste råvarer. Bliv her hele dagen, om du vil, ude eller inde, til frokost og til middag med lækre cocktails, smørrebrød eller vanedannende burgers. Mums.

Vi er på Amagerbro

Mad & Kaffe på Amagerbro er den 2. Mad & Kaffe i rækken af foreløbig 3. Amagerbro hedder pudsigt nok også Sønderbro, hvor sønder er gammeldansk for syd. Amagerbro ligger på det nordøstligste Amager syd for Christianshavn, så sønder giver mening. Amagerbro er det tættest befolkede område i Danmark. Vores adresse er Tyrolsgade 6, og vi har ofte tænkt, hvad i alverden Amagerbro har med Tyrol at gøre?