Samarbejdspartnere

Vores samarbejdspartnere

Vi vil gerne levere højeste kvalitet på alt hvad vi serverer på vores caféer. Derfor har vi allieret os med nogle af landets bedste bagere, kafferisterier, bryggerier osv.

Andersen & Maillard

Man kan ikke tale om bagværk pg croissanter i København uden at nævne Andersen & Maillard. Et bageri og en café, der kræser om det enkle, men gode håndværk, når de serverer surdejsbrød, kager og kaffe til det københavnske folk. Det er kvaliteter, vi hos Mad & Kaffe værner meget om, og vi er derfor meget glade for, at vi kan byde alle vores gæster på både morgenbrød, og andet godt bagværk, fra det populære bageri.

Fiskerikajen

Grundlagt af en fisker og to kokke ved de tre ildsjæle bag Fiskerikajen, hvad de taler om, når emnet falder på fisk. Visionen bag Fiskerikajen, der leverer fisk og skaldyr til landets restauranter, udspringer af en passion for den rene råvare og en kompromisløs jagt på den bedste kvalitet. Noget vi hos Mad & Kaffe vægter rigtig højt, hvorfor vores samarbejde med Fiskerikajen også er af stor betydning for os. Følg deres eventyr og bliv opdateret på alt godt fra havet lige her.

To øl

I 2005 startede Tore Gynther med at brygge øl derhjemme. Det blev startskuddet til To Øl, der blev grundlagt i 2010 og som siden har slukket tørsten hos mange øltørstige danskere. To Øl ønsker at gøre op med de gamle dyder, og derfor kan du forvente en ungdommelig, balanceret og frisk øl, når du får serveret en øl brygget af To Øl hos Mad & Kaffe. Hold dig opdateret på de seneste nyheder fra To Øl lige her.

Otto Suenson

Når det kommer til viden om vin, er Otto Suenson absolutte eksperter. De har eksisteret og importeret vin siden 1880. I dag samarbejder de med mere end 100 forskellige producenter rundt omkring i verden. De siger selv, at når man én gang har set en vinbonde, der går rundt og værner om sine vinstokke, så ved man, at dér er et menneske, som arbejder på at skabe noget specielt. Vi kan kun sige det samme om sommelier’erne hos Otto Suenson.

Copenhagen Coffee Lab

Vi ved, hvor vigtigt god kaffe er. Derfor samarbejder vi med Copenhagen Coffee Lab. Et kafferisteri, grundlagt i København, med stor passion for god og kvalitetsfuld kaffe. Hver dag arbejder Copenhagen Coffee Lab på at finde de bedste kaffebønner fra hele verden, så du kan få en helt unik kaffeoplevelse, når du besøger Mad & Kaffe. Nysgerrig på Copenhagen Coffee Lab? Så giv dem et follow på Instagram, hvor de dagligt deler ud af deres store viden om kaffe.

Frankly Juice

Økologi, bæredygtighed og ærlighed er nogle af grundprincipperne hos Frankly Juice, der siden 2014 har forsynet danskerne med juice af aller højeste kvalitet.

Alt juicen produceres af 2. sorterings frugt- og grøntsager, der koldpresses i 2 graders kulde for at bevare mest mulig næring. Det giver desuden den bedste og mest naturlige smag i glasset, og derfor er vi enormt stolte af, at det er netop Frankly Juice, vi serverer for alle vores juicetørstige gæster.