Sammen er vi stærkest

Vores samarbejdspartnere

Vi vil gerne levere højeste kvalitet på alt hvad vi servere på vores caféer. Derfor har vi allieret os med nogle af landets bedste bagere, kafferisterier, bryggerier osv. 

Lokalt BAGERi i verdensklasse

Andersen og Maillard

Kendt for sit velsmagende surdejsbrød, lækre bagværk og sprøde croissanter, trækker Andersen & Maillard ofte lange køer ned ad Nørrebrogade, hvor den populære bager holder til. Hos Mad & Kaffe er vi meget glade for at kunne gå i Andersen & Maillards fodspor, når vi serverer deres lækre surdejsbrød, rugbrød og spandauere, der kan få de fleste brødentusiasters tænder til at løbe i vand. Følg dem lige her og bliv både inspireret og meget lækkersulten. 

Det bedste fra havet

Fiskerikajen

Grundlagt af en fisker og to kokke ved de tre ildsjæle bag Fiskerikajen, hvad de taler om, når emnet falder på fisk. Visionen bag Fiskerikajen, der leverer fisk og skaldyr til landets restauranter, udspringer af en passion for den rene råvare og en kompromisløs jagt på den bedste kvalitet. Noget vi hos Mad & Kaffe vægter rigtig højt, hvorfor vores samarbejde med Fiskerikajen også er af stor betydning for os. Følg deres eventyr og bliv opdateret på alt godt fra havet lige her.

et moderne Bryggeri

To øl

I 2005 startede Tore Gynther med at brygge øl derhjemme. Det blev startskuddet til To Øl, der blev grundlagt i 2010 og som siden har slukket tørsten hos mange øltørstige danskere. To Øl ønsker at gøre op med de gamle dyder, og derfor kan du forvente en ungdommelig, balanceret og frisk øl, når du får serveret en øl brygget af To Øl hos Mad & Kaffe. Hold dig opdateret på de seneste nyheder fra To Øl lige her.

dedikeret til god vin siden 1880

Otto Suenson

Når det kommer til viden om vin, er Otto Suenson absolutte eksperter. De har eksisteret og importeret vin siden 1880. I dag samarbejder de med mere end 100 forskellige producenter rundt omkring i verden. De siger selv, at når man én gang har set en vinbonde, der går rundt og værner om sine vinstokke, så ved man, at dér er et menneske, som arbejder på at skabe noget specielt. Vi kan kun sige det samme om sommelier’erne hos Otto Suenson.

KVALITETSKAFFE

Copenhagen Coffee Lab

Vi ved, hvor vigtigt god kaffe er. Derfor samarbejder vi med Copenhagen Coffee Lab. Et kafferisteri, grundlagt i København, med stor passion for god og kvalitetsfuld kaffe. Hver dag arbejder Copenhagen Coffee Lab på at finde de bedste kaffebønner fra hele verden, så du kan få en helt unik kaffeoplevelse, når du besøger Mad & Kaffe. Nysgerrig på Copenhagen Coffee Lab? Så giv dem et follow på Instagram, hvor de dagligt deler ud af deres store viden om kaffe. 

 

Det bedste fra havet

Fiskerikajen

Grundlagt af en fisker og to kokke ved de tre ildsjæle bag Fiskerikajen, hvad de taler om, når emnet falder på fisk. Visionen bag Fiskerikajen, der leverer fisk og skaldyr til landets restauranter, udspringer af en passion for den rene råvare og en kompromisløs jagt på den bedste kvalitet. Noget vi hos Mad & Kaffe vægter rigtig højt, hvorfor vores samarbejde med Fiskerikajen også er af stor betydning for os. Følg deres eventyr og bliv opdateret på alt godt fra havet lige her.

Restauranter

Vesterbro
Sønder Blvd. 68, 1720 København V

Amagerbro
Tyrolsgade 6, 2300 København S

Frederiksberg
Godthåbsvej 45 st. th, 2000 Frederiksberg

Åbningstider

Vesterbro:
Mandag – Søndag
kl. 8:30–20:00

Amagerbro:
Mandag – Lørdag
kl. 8:30–21:00

Søndag
kl. 8:30–20:00

Frederiksberg:
Mandag – Lørdag
kl. 8:30–21:00

Søndag
kl. 8:30–20:00

Nørrebro:
Lukket siden 4. juli