Sammen er vi stærkest

Vores samarbejdspatnere

Vi vil gerne levere højeste kvalitet på alt hvad vi servere på vores caféer. Derfor har vi allieret os med nogle af landets bedste bagere, kafferisterier, bryggerier osv. 

Lokalt BAGERi i verdensklasse

Andersen & Maillard

Kendt for sit velsmagende surdejsbrød, lækre bagværk og sprøde croissanter, trækker Andersen & Maillard ofte lange køer ned ad Nørrebrogade, hvor den populære bager holder til. Hos Mad & Kaffe er vi meget glade for at kunne gå i Andersen & Maillards fodspor, når vi serverer deres lækre surdejsbrød, rugbrød og spandauere, der kan få de fleste brødentusiasters tænder til at løbe i vand.

KVALITETSKAFFE

Copenhagen Coffee Lab

Vi ved, hvor vigtigt god kaffe er. Derfor samarbejder vi med Copenhagen Coffee Lab. Et kafferisteri, grundlagt i København, med stor passion for god og kvalitetsfuld kaffe. Hver dag arbejder Copenhagen Coffee Lab på at finde de bedste kaffebønner fra hele verden, så du kan få en helt unik kaffeoplevelse, når du besøger Mad & Kaffe.

 

et moderne Bryggeri

To Øl

I 2005 startede Tore Gynther med at brygge øl derhjemme. Det blev startskuddet til To Øl, der blev grundlagt i 2010 og som siden har slukket tørsten hos mange øltørstige danskere. To Øl ønsker at gøre op med de gamle dyder, og derfor kan du forvente en ungdommelig, balanceret og frisk øl, når du får serveret en øl brygget af To Øl hos Mad & Kaffe.

Cocktails til den store guldmedalje

Copenhagen Cocktail Academy

Kan man få en guldmedalje i at vide mest om, hvad der rører sig i cocktail-branchen? Så må medaljen unægteligt gå til Copenhagen Cocktail Academy. Med en vision om at blive den største leverandør af oplevelser, der involverer cocktails, er barren sat for den danske virksomhed. Og dette med god grund, de er nemlig branchens go-to ekspert, når emnet falder på cocktails. 

sirligt udvalgt naturvin

Sjov Saft

Hvad får man, når man kombinerer fem venner og en stor passion for naturvin? Man får Sjov Saft. En lille vinimport i København, der sirligt håndplukker naturvin. Hos Sjov Saft findes én regel, de skal selv kunne lide den naturvin, de importerer. Derfor kan du forvente at alt Sjov Saft vi serverer, er nøje udvalgt af de fem venner, der selv besøger deres vinproducenter i blandt andet Bourgogne og Loire.

FØLG OS PÅ SOCIALE MEDIER

@MadogKaffe

Restauranter

Vesterbro
Sønder Blvd. 68, 1720 København V

Amagerbro
Tyrolsgade 6, 2300 København S

Frederiksberg
Godthåbsvej 45 st. th, 2000 Frederiksberg

Åbningstider

Vesterbro:
Mandag – Søndag
kl. 8:30–20:00

Amagerbro:
Mandag – Søndag
kl. 8:30–22:00

Frederiksberg:
Mandag – Søndag
kl. 8:30–22:00

Kontrolrapporter

Følg os