Mad & Kaffe Frederiksberg

I de gamle bagerlokaler på Godthåbsvej finder du Mad og Kaffes cafe Frederiksberg. Her kan du i rolige omgivelser starte dagen med en kop kaffe eller afslutte en hyggelig eftermiddag på Frederiksberg i vores cafe med en god burger og kold øl.

En hyggelig cafe på Frederiksberg

Vores cafe ligger centralt placeret i hjertet af Frederiksberg tæt på metrostoppet Aksel Møllers Have og det gamle, flotte Frederiksberg Hospital. Her har vi skabt en hyggekrog for både lokale og turister. Start dagen i vores cafe på Frederiksberg og fortsæt derefter din dag på Strøget i København K. Begge steder kan let nås med Københavns cityring.

Gør kort stop eller brug hele eftermiddagen i vores cafe. Uanset hvad din dag måtte byde på, er vi sikre på, at den kunne blive bedre af et besøg hos os på Frederiksberg.

brunch indretning frederiksberg

Cafe med hyggelig stemning

Hos Mad og Kaffe bliver vi hver dag inspireret af vores omgivelser – fra gåture på eventyrlige Frederiksberg til sene aftener i Kødbyen. I indretningen af vores cafeer har vi forsøgt at tage vores oplevelser fra dagligdagen udenfor med ind. På den måde vil du opleve, at indretningen afspejler dagligdagen i lokalområderne. I vores cafe på Frederiksberg her vi forsøgt at skabe et hyggeligt mødested med kunst på væggene og blomster på bordene.

Velsmagende mad i hyggelige omgivelser

Som navnet også indikere har vi bag Mad og Kaffe en brændende passion for god mad og endnu bedre kaffe, og det er det, der har været med til at præge retningen for Mad og Kaffe. Essensen for alt, hvad vi gør, er den gode smag. Derfor kan du altid forvente velsmagende og veltilberedte retter, uanset om du besøger vores cafe til morgen, middag eller aften.

Uanset hvilken af vores cafeer du besøger i København, vil du finde det samme menukort med de samme gode smage. Alle vores retter tilberedes af friske råvarer – helst økologiske. Bedst kendt er nok vores ikoniske byg-selv morgenmad. Her sammensætter du selv de komponenter, du ønsker, din morgenmad skal bestå af. Du bestemmer selv, om du vil starte din morgen med noget sundt eller måske bare vil forkæle dig selv med noget af det forbudte – bare rolig vi siger det ikke til nogen.

Værd at vide

Hos Mad og Kaffes cafe på Frederiksberg byder menuen på lækre retter i prisklassen 70 kr. til omkring 150 kr. Her finder du både moderne versioner af det klassiske smørrebrød, smagfuld burgere og meget mere. Derudover byder vi naturligvis også på frisklavet kaffe, hjemmelavede lemonader samt øl fra blandt andet Nørrebro Bryghus.

Cafeen på Frederiksberg holder åbent mandag til lørdag fra kl. 8.30 til kl. 21.00 og søndag til kl. 20.00. Efter vores morgenservering holder køkkenet en kort pause, hvor vi pakker væk og gør klar til frokost og aften.

Skinner solen kan du tage plads foran vores cafe. Vil du hellere nyde din mad derhjemme, kan du også bestille take away fra vores spisested på Frederiksberg.

Følg vores Facebook eller Instagram for mere inspiration!

Restauranter

Vesterbro
Sønder Blvd. 68, 1720 København V

Amagerbro
Tyrolsgade 6, 2300 København S

Frederiksberg
Godthåbsvej 45 st. th, 2000 Frederiksberg

Åbningstider

Vesterbro:
Mandag – Søndag
kl. 8:30–20:00

Amagerbro:
Mandag – Lørdag
kl. 8:30–21:00

Søndag
kl. 8:30–20:00

Frederiksberg:
Mandag – Lørdag
kl. 8:30–21:00

Søndag
kl. 8:30–20:00

Nørrebro:
Lukket siden 4. juli