Café på Frederiksberg hos Mad & Kaffe

Amagerbro

Tyrolsgade 6, 2300 København S

Vesterbro

Sønder Blvd. 68, 1750 København V

Frederiksberg

Godthåbsvej 45, 2000 Frederiksberg

I de gamle bagerlokaler på Godthåbsvej finder du Mad & Kaffes café på Frederiksberg. Her kan du i rolige omgivelser starte dagen med en kop kaffe eller afslutte en hyggelig eftermiddag på Frederiksberg i vores cafe med en god burger og kold øl.

cafe på Amager

En hyggelig café på Frederiksberg

Vores café ligger centralt placeret i hjertet af Frederiksberg tæt på metrostoppet Aksel Møllers Have og det gamle, flotte Frederiksberg Hospital. Her har vi skabt en hyggekrog for både lokale og turister. Start dagen i vores café på Frederiksberg og fortsæt derefter din dag på Strøget i København K. Begge steder kan let nås med Københavns cityring.

Vi elsker Frederiksberg, og vores café er placeret blot et stenkast fra Frederiksberg centeret. Hos Mad & Kaffe ved vi, at et pusterum fra shoppeturen og et hvil til benene er et must! Hvis I mangler det hvil, er i velkommen til at kigge forbi hos os. Vi serverer både kaffe og mad, så I har energi til resten af dagen. 

Caféen er Placeret ganske centralt

Vores restaurant er placeret ganske centralt, så hvis du er i nærheden af enten Valby, Nørrebro eller Vanløse, er der ikke langt til en god friskbrygget kaffe. Det gælder også, hvis I er en gruppe studerende. Vi favner nemlig alle. Hvis studiegruppen derfor mangler et mødested eller at hovedet trænger til rolig café-stemning, så kom forbi!

Vi kan ikke love, at teksten giver mere mening af, at du læser det i vores hyggelige omgivelser, men smagen af vores kaffe er helt sikkert et godt skridt i den rigtige retning! Gør kort stop eller brug hele eftermiddagen i vores café. Uanset hvad din dag måtte byde på, er vi sikre på, at den kunne blive bedre af et besøg hos os på Frederiksberg.

Café med hyggelig stemning

Hos Mad & Kaffe bliver vi hver dag inspireret af vores omgivelser – fra gåture på eventyrlige Frederiksberg til sene aftener i Kødbyen. I indretningen af vores caféer har vi forsøgt at tage vores oplevelser fra dagligdagen udenfor med ind. Så når du kommer ind i vores café på Godthåbsvej, er der ingen tvivl om, hvor du befinder dig. 

Den gamle gades mange små butikker og de omkringliggende yndefulde bygninger emner af historie. Denne vej var, i gamle dage, præget af flere forskellige fabriksanlæg. Vidste du eksempelvis, at vi er nabo til en gammel tændstikfabrik? Hvis nej, vil vi hjertens gerne byde jer velkommen i vores café, som rummer en hel del historie. 

Hvis du er klar til en oplevelse med god mad og lækker varm kaffe, kan du besøge os på Frederiksberg, og se hvordan vores indretning afspejler dagligdagen i lokalområderne og de historiske forhold. I vores café på Frederiksberg er du sikker på, at være i hyggelige omgivelser med kunst på væggene og blomster på bordene. 

Ifølge os er ingen brunch komplet uden en god kop kaffe, og som vores navn indikerer, betyder kaffe en hel del for os. Derfor anvender vi kun økologiske kaffebønner fra Copenhagen Coffee Lab, når vi brygger kaffe. Er du ikke til kaffe, finder du også lækre juices og forskellige iste på menukortet.

Velsmagende mad i hyggelige omgivelser på Frederiksberg

Som navnet indikerer har vi bag Mad & Kaffe en brændende passion for god mad og endnu bedre kaffe. Det er hovedprincippet for Mad & Kaffe. Essensen for alt, hvad vi gør, er den gode smag. Hvilket er noget, vi går religiøst op i, vi benytter derfor altid sæson baserede og friske råvarer i vores madretter midt på Frederiksberg.

Så når du booker bord hos os eller er på udkig efter en udsøgt frokost i København, kan du altid forvente velsmagende og veltilberedte retter hos os. Men uanset hvilket tidspunkt du vælger at besøge os, har vi retter, som er utrolig velsmagende. Det gælder uanset, om du besøger vores café til morgen, middag eller aften.

Friske udsøgte måltider i vores café

Er du også helt vild med friske udsøgte måltider? Så kan du finde vores caféer spredt i hele København. Du er på vores restauranter altid sikker på at finde det samme smagsfulde menukort fyldt med de favoritter, du måtte have. Så selvom vi glæder os til, at du besøger os på Frederiksberg, vil den samme høje standard være på alle vores spisesteder.

Som sagt er alle vores retter tilberedt af friske råvarer – helst økologiske. Bedst kendt er nok vores ikoniske byg-selv morgenmad og brunch. Her sammensætter du selv de komponenter, din morgenmad skal bestå af. Du får derfor den start på morgenen, du ønsker, med alle dine favoritter. På den måde er det også nemmere, hvis du spiser vegetarisk eller plantebaseret.

Værd at vide om vores café på Frederiksberg

Hos Mad & Kaffes cafe på Frederiksberg byder menuen på smagsfulde og lækre retter i prisklassen 70 kr. til omkring 150 kr. Her finder du både moderne versioner af det klassiske smørrebrød, smagfuld burgere og meget mere. Derudover byder vi naturligvis også på frisklavet kaffe, hjemmelavede lemonader samt øl fra blandt andet Nørrebro Bryghus.

Cafeen på Frederiksberg holder åbent mandag til lørdag fra kl. 8.30 til kl. 21.00 og søndag til kl. 20.00. Efter vores morgenservering holder køkkenet en kort pause, hvor vi pakker væk og gør klar til frokost og aften. Så hvis I vælger at besøge os, er vi altid klar på at servere jer vores lækre måltider og hyggelige stemning.

Hvis solen skinner i København, ved vi, at det er essentielt for den gode stemning, at man kan nyde en friskbrygget kaffe i varmen. Så derfor har vi siddepladser foran vores café, hvor du kan tage plads. Vil du hellere nyde din mad derhjemme, kan du også bestille take away fra vores spisested på Frederiksberg. Leder du efter den bedste café Østerbrobedste café i Roskildebedste café i Valby eller bedste café Lyngby, så læs vores guides eller kom forbi vores café på Frederiksberg og smag på vores smørrebrød Frederiksberg. Du kan også komme forbi til smørrebrød i Københavnsmørrebrød på Vesterbro og smørrebrød på Amager. Smag mange af vores forskellige versioner af klassisk smørrebrød.

Følg vores Facebook eller Instagram for mere inspiration til dit næste måltid eller dit næste restaurant besøg!

BOOK BORD

Nu mulighed for at booke til både brunch, frokost og aften