Mad & Kaffe

Cafe Odense - God mad og hyggelige stunder i H.C.As by

Når de hyggelige stunder skal nydes med lidt let mad, en god kop kaffe og måske et stykke kage til, så er en cafe helt sikkert et sted at sigte efter. I Odense findes der mange af slagsen, og derfor kan det også være svært at vælge.

Hos Mad & Kaffe finder du både en hyggelig og afslappet stemning, et menukort spækket med gode og simple retter, der afspejler sæsonen og dens råvarer, samt skøn kaffe og søde sager, der kan nydes til. Dog har vi endnu ikke en cafe i Odense, og derfor kan vi heller ikke servere vores specialiteter til odenseanerne.

Derfor vil vi hellere komme med nogle henvisninger til, hvor du ellers kan søge hen, når du skal have en god kop kaffe, en hyggelig frokost eller noget helt tredje på en cafe i Odense.

Skulle du befinde dig i København, kan du med fordel komme og besøge vores skønne cafeer på Vesterbro, Amagerbro og Frederiksberg, når det lyster.

En god cafe i Odense

Herunder finder du forskellige cafeer, som du med fordel kan besøge, når du skal på cafe i Odense. Disse er dem, der bliver omtalt bedst og har flest positive anmeldelser, og derfor henviser vi til, at du besøger disse, når nu du ikke kan tage et smut forbi Mad & Kaffe.

Velodrom Kaffebar

Hos Velodrom Kaffebar kan du både få skøn kaffe og masser af søde sager, herunder jordbærtærte i sommermånederne og andre lækkerier, som du kan nyde til din kaffe. Selvom dette egentlig er en kaffebar, har vi alligevel valgt at tage den med, fordi den netop er ganske velbesøgt og anbefalet af mange lokale.

Adresse: Fruens Bøge Skov 4, 5250 Odense SV

Konrads food & coffee

Hos Konrads finder du alle klassikerne, som en cafe kan tilbyde, i Odense. Dette gælder både en klassisk og lækker brunch, smørrebrød, sandwiches og meget mere. Foruden dette kan du også nyde en god kop kaffe med lidt søde sager til. I den hyggelige bindingsværksbygning finder du både søde medarbejdere, god stemning og gode smage.

Adresse: Overgade 32, 5000 Odense C

Nelle's Pantheonsgade

Hos Nelle’s på Pantheonsgade, eller nærmere bestemt på Rosenbæk Torv, kan du både nyde et godt glas vin, en kold øl eller en kop kaffe i solskinnet, med en veninde, en date eller hele familien. Omgivelserne på denne cafe er nemlig til, at du kan læne dig tilbage og nyde dit selskab fuldkommen under afslappede forhold. Du kan også med fordel nyde små anretninger.

Adresse: Rosenbæk Torv 1, 5000 Odense C

Besøg vores caféer rundt omkring i Hovedstaden

Du er altid velkommen i Mad & Kaffes restauranter, som ligger fordelt ud i hovedstaden eller følg med på vores Instagram eller Facebook, hvor vi kan garantere, at du bliver sulten efter at have besøgt os.

Restauranter

Vesterbro
Sønder Blvd. 68, 1720 København V

Amagerbro
Tyrolsgade 6, 2300 København S

Frederiksberg
Godthåbsvej 45 st. th, 2000 Frederiksberg

Åbningstider

Vesterbro:
Mandag – Søndag
kl. 8:30–20:00

Amagerbro:
Mandag – Lørdag
kl. 8:30–21:00

Søndag
kl. 8:30–20:00

Frederiksberg:
Mandag – Lørdag
kl. 8:30–21:00

Søndag
kl. 8:30–20:00