Café Vesterbro - Mad & Kaffe

I hjertet af Vesterbro finder du Mad & Kaffes cafe. Centralt placeret lige ved Sønder Boulevardens grønne park og ikke langt fra Kødbyens pulserende liv eller de mere rolige omgivelser ved Enghaveplads, kan du nyde en kop kaffe i morgensolen eller snuppe en hurtig frokost med veninderne.

Bedste cafe på Vesterbro

Vesterbro er uden tvivl et af de hippeste områder i København. Her finder du smarte cafeer på alle gadehjørner og stræder. Området, der de seneste år har oplevet en enorm udvikling, var tidligere kendt som et sted for byens dårligere stillede, men er i dag et af de mest eftertragtede områder i København, hvor du blandt andet møder mange kreative københavnere.

Områdets udvikling har resulteret i en opblomstring af nye cafeer, spisesteder og barer. Blandt disse er Mad & Kaffes cafe Vesterbro, der siden 2015 har serveret kaffe til de morgenfriske. Det var her, i Mad & Kaffes cafe på Vesterbro, at det hele startede, og vi første gang serverede deres populære byg-selv morgenmad på et bræt. 

Sol, sommer og vinterhygge

Når solens stråler står højt på himlen i sommerhalvåret har Mad & Kaffes cafe på Vesterbro også udeservering. Her kan du tage plads ude foran vores cafe med kig til Sønder Boulevard. Nyd en forfriskende juice til din morgenmad eller måske en øl i eftermiddagsolen. På de varmere dage og særligt i weekenderne fyldes pladserne foran cafeen hurtigt op, så kom tidligt, hvis du vil være sikker på at få en plads. Det er nemlig ikke muligt at booke bord til vores morgenmad.

I takt med at dagene bliver kortere, trækker vores gæster langsomt indenfor i cafeen på Vesterbro for at få varmen. Her mødes veninder og kærestepar til hyggelige stunder i eftermiddagens skumring. Find varmen i vores cafe med en kop frisklavet kaffe eller tag en pause fra shoppingen med en god frokost. 

Den gode smag

Uanset hvornår på året du besøger Mad & Kaffes cafe på Vesterbro kan du forvente vellavede retter både til morgen, frokost og aften. Her kan du blive forkælet med luftige røræg, sprødstegt bacon og meget mere. Det meste, du får serveret i vores cafe, er økologisk, og vi anvender kun friske råvarer, og det mener vi kan smages.

Værd at vide

Menukortet hos Mad & Kaffes cafe på Vesterbro byder på smagfulde retter i prisklassen 70 – 150 kr. På kortet finder du danske frokostklassikere som smørrebrød med stegt rødspætte eller hønsesalat, men også vores andre populære retter som en god burger og sprøde salater. Skyl maden ned med en af vores mange forskellige specialøl.

Vores cafe på Vesterbro holder åbent alle ugens dage fra kl. 8.30 til kl. 20.00. Vi gør opmærksom på, at køkkenet holder lukket en halv time efter morgenmadsserveringerne for at gøre klar til frokost og aften.

På varme sommerdage tilbyder vi desuden udeservering foran cafeen. Fra Mad & Kaffes cafe på Vesterbro er det desuden muligt at bestille take away, hvis du skulle få lyst til at nyde maden på et tæppe i et nærliggende område eller hjemme i stuen med familien. Søger du inspiration til den bedste cafe Lyngby, den bedste cafe Nørrebro, bedste cafe Østerbro eller bare generelt cafe København? Du kan også besøge vores cafe Amager eller cafe Frederiksberg.

Find mere inspiration på vores Facebook Instagram.