På besøg hos fiskerestauranten Hooked

Hos Mad & Kaffe ser vi os selv som en del af en lille familie. Derfor værner vi om sammenholdet ved at tage på store og mindre ture. Vi er alle sammen ret vilde med mad og elsker at gå på opdagelse i den københavnske madscene – hvem ved måske man kunne blive inspireret. Særligt har vi på det seneste været betaget af de mange street food restauranter, der synes at have fundet vej ind i den madglade københavners hjerte. Så da vi skulle på vores seneste firmaudflugt, var der ingen tvivl om, hvor vi skulle hen. Fiskerestaurant Hooked har de seneste 2 år vundet prisen for Byens Bedste Street food.

En aften med god mad

Vi startede aftenen i vores egen café på Sønder Boulevard på Vesterbro med drinks og højt humør. Da folk havde tømt glasset, bevægende vi os i samlet flok mod Hooked. Restauranten ligger lige over for det populære og hippe område Kødbyen, hvor man oplagt kan få nogle drinks både før og efter middagen hos Hooked. Vi gik ind i restauranten, der summede af liv og glade gæster – en stemning vi selv er ret vilde med. Den smilende tjener tog imod os og viste os vores bord. Vi tog plads og tog et hurtigt kig på kortet, som bød på alt fra velkendte retter som Fish ’n’ Chips og Poké Bowls til nye kreationer, som Lobster Rolls og en burger med fisk. Vi bestilte et bredt udvalg af snacks, hovedretter samt øl og cocktails. Det er mere eller mindre høflig selvbetjening i fiskerestauranten, så man bestiller selv ved kassen og henter maden når den er klar. Det havde vi intet imod, da det blot gjorde stemningen mere afslappet og hyggelig.

Maden smagte fantastisk. Særligt de sprøde vinegar fries var et hit, og vi blev alle enige om, at det var ærgerligt, at det ikke var os, der serverede disse. Efter middagen hos Hooked smuttede vi alle over i Kødbyen og afsluttede vores aften med lidt flere drinks.

Hvis du skal holde dit næste event, kan du prøve deres catering. Læs mere om det her: catering København. Du kan også læse mere om markiser til altaner her, så du er klar til at sidde på din altan med din take away i alt slags vejr. 

Fiskerestauranten Hooked i København får vores varmeste anbefaling. Kærligheden til madlavning og de gode, friske råvarer skinner igennem i alle retter. Vi er helt sikkert blevet hooked på fisk og skaldyr serveret street food style. 

BOOK BORD

Nu mulighed for at booke til både brunch, frokost og aften