BRUNCH, FROKOST & AFTEN - MAD & KAFFE VESTERBRO

Sammensæt din helt egen brunch fyldt med friske råvarer hos Mad og Kaffe på Vesterbro. Du kan både få en grøn start på morgenen, nyde lækkert bagværk med surdejsbrød og søde sager og naturligvis dykke ned i et væld af klassiske brunchretter med æg, pølser og bacon. Kigger du forbi vores spisested senere, byder menuen på frokostretter, såsom smørrebrød og velsmagende burger.

Brunch Vesterbro

BRUNCH PÅ VESTERBRO

Mad og Kaffe på Vesterbro er den første i familien på tre, der sidenhen også har spredt sig til Frederiksberg og Amager. Mad og Kaffe Vesterbro ligger midt på den livlige og grønne Sønder Boulevard, der er placeret midt på Vesterbro. Her har du mulighed for at sidde og nyde din brunch inden døre i vores hyggelige og afslappende omgivelser, men der er også rig mulighed for at slå sig ned ved restaurantens borde og stole ude foran, når solen står højt på himmelen.

Har du planer om en shoppingtur efter jeres brunch? Ikke langt spisestedet finder du butikscenteret Fisketorvet, og kun en kort gåtur derfra Strøget i København K.

ALT PÅ ET BRÆT

Fælles for alle Mad og Kaffe er, at du selv bestemmer, om din brunch skal bestå af tre retter (94 kr.), fem retter (135 kr.) eller syv retter (165 kr.) – alt sammen til en fordelagtig pris. Du vælger retterne ud fra vores store menukort, hvor du finder alt fra en økologisk smørcroissant og avocado med salte mandler til røræg med purløg og røget laks med rygeostmayo, og så kan du passende slutte brunchen af med en hjemmelavet byggrød med mandelmælk og syltede brombær. Alle retterne bliver serveret i små skåle på et stort bræt.

Uanset om du vil nyde en lækker brunch med familien, veninderne eller kæresten, er der noget for enhver smag. På vores menukort tager vi naturligvis også højde for dig, der spiser glutenfrit, vegansk, laktosefrit eller vegetarisk.

HAR DU PRØVET DEN MÅSKE BEDSTE BRUNCH PÅ VESTERBRO?

Bestil præcis dét, du gerne vil have som en del af din brunch, så sørger vi for, at alt er frisklavet og kommer lige fra panden eller skærebrættet. Oplev et væld af farver, når maden bliver serveret i de klassiske små skåle. Har du ikke allerede har spist brunch hos os, kan du blive inspireret blandt massevis af billeder på vores Instagram eller følge os på Facebook.

Slentrer du rundt på Vesterbro en tidlig morgen eller formiddag og leder efter en smagfuld og farvestrålende brunch, så smut forbi Mad og Kaffe. Udover vores populære brunch sørger vi selvfølgelig også for frisk juice og kaffe – noget af det bedste fra morgenstunden. Hvis du derimod er mere til frokost eller aftensmad, er dette også en mulighed i alle Mad og Kaffe. Tjek selv  det sene menukort. Har du lyst til at tage din brunch med hjem til morgenbordet eller ud på Sønder Boulevard med et tæppe, kan du også bestille maden to go.

VI SES TIL BRUNCH OG FROKOST PÅ VESTERBRO

Du finder os på Vesterbro, nærmere bestemt på adressen Sønder Blvd. 68, hvor du kan nyde vores brunch alle hverdage fra kl. 8.30 til kl. 12.30 og i weekenden fra kl. 8.30 til kl.13.00. Derefter holder vores køkken lukket en halv time for at gøre klar til frokost og aften. Køkkenet lukker alle ugens dag kl 19.00.

Vi håber meget på at kunne byde dig velkommen og servere dig en dejlig brunch i den nærmeste fremtid.

Vil du høre mere om Mad og Kaffe på Vesterbro inden dit besøg? Så er du altid velkommen til at ringe til os på: 31 35 08 80

DU FINDER OS HER

RESTAURANTER

Vesterbro

Sønder Blvd. 68, 1720 København V

Amagerbro

Tyrolsgade 6, 2300 København S

Frederiksberg

Godthåbsvej 45 st. th, 2000 Frederiksberg

ÅBNINGSTIDER

Vesterbro:
Mandag – Søndag
kl. 8:30–20:00

Amagerbro:
Mandag – Søndag
kl. 8:30–21:00

Frederiksberg:
Mandag – Søndag
kl. 8:30–21:00

Følg os