Mad & Kaffe Vesterbro

Mandag – Søndag

kl. 8:30–20:00

På hippe Vesterbro finder du vores hyggelige lille café. Her kan du sammensætte din helt personlige brunch fyldt med friske råvarer, eller kigge forbi senere på dagen til frokost med vennerne, eller en middag med gode cocktails. 

Kigger du forbi vores spisested senere, byder menuen på frokost- og aftenretter, såsom smørrebrød og velsmagende burger.

Elskværdig mad

Brunch og cocktails på Vesterbro

Mad & Kaffe Vesterbro er den første i familien på tre, der sidenhen også har haft vokseværk til Frederiksberg, og Amager. 

Mad & Kaffe Vesterbro ligger midt på den livlige og grønne Sønder Boulevard. Her har du mulighed for at nyde din brunch inden døre i vores hyggelige og afslappende omgivelser, men der er også rig mulighed for at slå dig ned udenfor, når solen står højt på himlen.

Kigger du forbi til frokost eller aften, er morgenmaden skiftet ud med smørrebrød, salater og lune retter. Hertil anbefaler vi en af vores lækre cocktails.

Små retter, flere smagsoplevelser

Masser af velsmag

Fælles for alle vores steder er, at du selv bestemmer, om din brunch skal bestå af tre retter (94 kr.), fem retter (135 kr.) eller syv retter (165 kr.) – alt sammen til en fordelagtig pris. 

Uanset om du vil nyde en lækker brunch med familien, en hyggelig frokost med veninderne eller date night med kæresten, er der noget for enhver smag på vores menukort. Vi tager naturligvis også højde for dig, der spiser glutenfrit, vegansk, laktosefrit eller vegetarisk.

PRØV DEN

Friske råvarer

Bestil præcis dét, du gerne vil have som en del af din brunch, så sørger vi for, at alt er frisklavet og kommer lige fra panden eller skærebrættet.

De gode og friske råvarer er gennemgående for hele vores menukort – både morgen, middag og aften. Det samme gælder vores cocktails, som vi enten selv mikser eller får fra mikrobryggeriet TO ØL. 

Har du ikke allerede har spist hos os, kan du blive inspireret blandt massevis af billeder på vores Instagram eller følge os på Facebook.

Vil du hellere nyde maden i solen på Sønder Boulevard med et tæppe, kan du også bestille den to go.

Mad & kaffe

Vi ses på Vesterbro

Du finder os på Vesterbro, nærmere bestemt på adressen Sønder Blvd. 68, hvor du kan nyde vores brunch alle hverdage fra kl. 8.30 til kl. 12.30 og i weekenden fra kl. 8.30 til kl.13.00. Derefter holder vores køkken lukket en halv time for at gøre klar til frokost og aften. Køkkenet lukker alle ugens dag kl 19.00.

Vi håber meget på at kunne byde dig velkommen i den nærmeste fremtid.

Hvis du ikke er på Vesterbro, men vil have lækkert smørrebrød, kan du altid besøge vores smørrebrød København, smørrebrød Amager eller smørrebrød Frederiksberg. På vores restauranter tilbyder vi det hele – også frokost på Vesterbro og frokost på Amager.

Restauranter

Vesterbro
Sønder Blvd. 68, 1720 København V

Amagerbro
Tyrolsgade 6, 2300 København S

Frederiksberg
Godthåbsvej 45 st. th, 2000 Frederiksberg

Åbningstider

Vesterbro:
Mandag – Søndag
kl. 8:30–20:00

Amagerbro:
Mandag – Lørdag
kl. 8:30–21:00

Søndag
kl. 8:30–20:00

Frederiksberg:
Mandag – Lørdag
kl. 8:30–21:00

Søndag
kl. 8:30–20:00