Mad & Kaffe

En hyggelig café i København

Hos Mad og Kaffe værner vi om de gode råvarer, veltillavet mad og den gode stemning på alle vores caféer i København.

Vi serverer mad til hele dagen, omend du foretrækker en god brunch, hvor du selv vælger din mad ud fra små retter, eller en frokost- samt aftenanretning. Vi vil altid kæle for detaljen og gøre en dyd ud af at servere vores mad med finesse og karakter.

Du vil altid kunne forvente en kvalitetsfyldt café oplevelse i København, bestående af god mad serveret af vores servicemindede og imødekommende medarbejdere.

Find os i København

Byg selv morgenmad på café i København

Hvis du er på udkig efter den bedste brunch i København, er Mad og Kaffe stedet for dig. Vi er nemlig eksperter indenfor byg selv brunch, og tilbyder derfor en brunch hvor du helt selv kan vælge, hvad du ønsker at spise. Du kan derudover vælge om din brunch skal bestå af tre, fem eller syv anretninger.

Din anretning vil derefter blive serveret samlet i små skåle på ét stort bræt. Mulighederne rummer både grønt, mejeri, brød, kød og det søde. Vi skifter løbende vores café menukort i København, så det altid afspejler det bedste af sæsonens råvarer.

En café i København der byder på det hele

Hvis du har lyst til at besøge Mad og Kaffes restauranter i København til frokost eller aften, vil du her have mulighed for at vælge mellem smørrebrød, salater eller andre lune retter. 

Vi vil især anbefale vores burger og fritter, hvor du har mulighed for at vælge en klassisk café-burger bestående af bøf fra dansk frilandskød eller en vegetar bøf lavet af sprødstegt halloumi. Begge menuer inkluderer en smørfyldt, blød briochebolle, der uden tvivl vil få dine tænder til at løbe i vand.

Hvis du har lyst til at forkæle dig selv en særlig eftermiddag eller aften, serverer vi også forskellige cocktails såsom Aperol Spritz, Gin & Tonic og Espresso Martini, samt lækre øl fra det københavnske bryggeri To Øl.

Er du mere til en god kop kaffe på en hyggelig eftermiddag i København? Så står Copenhagen Coffee Lab for at levere kvalitetskaffe, da vi ved, hvor vigtigt en god kop kaffe er. Hos Mad og Kaffe kan du få en kop kaffe til ethvert humør, så der er ingen undskyldning for ikke at lægge vejen forbi.

Vores Mad og Kaffe restauranter i København

Du finder vores caféer i København på Vesterbro, Amagerbro og Frederiksberg. Vores café på Vesterbro er den første i Mad og Kaffe familien. Den ligger placeret midt på den livlige og grønne Sønder Boulevard. Her har du mulighed for at sidde indenfor på en kold efterårsdag eller, hvis vejret er til det, nyde solen ved en af vores borde udenfor. 

Mad og Kaffe på Frederiksberg ligger lige på hjørnet af Langelandsvej og Godthåbsvej. Et roligt kvarter, hvor du kan tage metroen lige til døren. Vores café på Amagerbro er beliggende tæt på Amagerbrogade, hvor du kommer tæt på Amagers pulserende byliv. Begge områder byder på en hyggelig og uformel stemning, lige i Mad og Kaffes ånd.

Ses vi på café i København?

Vi glæder os til at byde dig og dit selskab velkommen i vores hyggelige caféer i København. Hvis du kommer indenfor weekendens primetime, kan du komme til at forvente lidt kø, da det ikke er muligt at bestille bord til brunch. Vi vil dog altid forsøge at gøre vores bedste, for at få et bord så hurtigt som muligt til dig og dit selskab.

Hvis du har lyst til at lære os bedre af kende og eventuelt tjekke vores mad ud, kan du besøge vores Instagram, hvor vi løbende opdaterer om nye retter og andet hyggeligt fra vores tre caféer i København.

Restauranter

Vesterbro
Sønder Blvd. 68, 1720 København V

Amagerbro
Tyrolsgade 6, 2300 København S

Frederiksberg
Godthåbsvej 45 st. th, 2000 Frederiksberg

Åbningstider

Vesterbro:
Mandag – Søndag
kl. 8:30–20:00

Amagerbro:
Mandag – Lørdag
kl. 8:30–21:00

Søndag
kl. 8:30–20:00

Frederiksberg:
Mandag – Lørdag
kl. 8:30–21:00

Søndag
kl. 8:30–20:00

Nørrebro:
Lukket siden 4. juli