Cafe i København - Vi glæder os til dit besøg

Hos Mad & Kaffe værner vi om de gode råvarer, veltilberedt mad og den gode stemning, som du finder i alle vores caféer i København. Vi serverer mad til hele dagen, omend du foretrækker en god brunch, hvor du selv vælger din mad ud fra små retter, eller en frokost- samt aftenanretning. Hver dag vil vores café byde på en kvalitetsfyldt oplevelse.

Byg selv Brunch på café i København

Hvis du er på udkig efter den bedste brunch i København, er vores café Mad & Kaffe stedet for dig. Vi er nemlig eksperter inden for byg selv brunch, og tilbyder derfor en brunch, hvor du helt selv kan vælge, hvad du ønsker at spise. Du kan derudover vælge, om din brunch skal bestå af tre, fem eller syv anretninger.

Din anretning vil derefter blive serveret samlet i små skåle på ét stort bræt. Mulighederne rummer både grønt, mejeri, brød, kød og det søde. Vi skifter løbende vores café menukort i København, så det altid afspejler det bedste af sæsonens råvarer.

Vores café rummer masser af hyggelige stunder og minder, som vi elsker at videreføre i alle tre restauranter i København. Vi kæler altid for detaljen og gør en dyd ud af at servere vores mad med finesse og karakter. Så din madoplevelse hos os altid er af høj standard. 

Vi ved, at det kan være dyrt både at spise og bo i København, men selvom vores mad er af høj standard byder vi på mad og drikke til fornuftige priser, som er til gavn for studerende, store familier og alt derimellem, så uanset hvor stor pengepungen er, kan budgettet altid holde til et besøg hos os.

En café i København, der byder på det hele

Hvis du har lyst til at besøge Mad & Kaffes restauranter i København til frokost eller aften, vil du her have mulighed for at vælge mellem smørrebrød, salater eller andre lune retter. For udover hyggelige lokaler med god café stemning, byder vi også på delikate måltider dagen lang. 

Vi vil især anbefale vores burger og fritter, hvor du har mulighed for at vælge en klassisk café-burger bestående af bøf fra dansk frilandskvæg eller en vegetar bøf lavet af sprødstegt halloumi. Begge menuer inkluderer en smørfyldt, blød brioche bolle, der uden tvivl vil få dine tænder til at løbe i vand.

Hvis du har lyst til at forkæle dig selv en særlig eftermiddag eller aften, serverer vi også forskellige cocktails, såsom Aperol Spritz, Gin & Tonic og Espresso Martini, samt lækre øl fra det københavnske bryggeri To Øl.

Er du på udkig efter en skøn kop kaffe på en hyggelig café i København? Så står Copenhagen Coffee Lab for at levere kvalitetskaffe, da vi ved, hvor vigtig en god kop kaffe er. Hos Mad & Kaffe kan du få en kop kaffe til ethvert humør, så der er ingen undskyldning, for ikke at lægge vejen forbi.

København Café

Vores Mad & Kaffe restauranter i København

Du finder vores caféer i København på Vesterbro, Amagerbro og Frederiksberg. Vores café på Vesterbro er den første i Mad & Kaffe familien. Den ligger placeret midt på den livlige og grønne Sønder Boulevard. Her har du mulighed for at sidde indenfor på en kold efterårsdag eller, hvis vejret er til det, nyde solen ved en af vores borde udenfor på en sommerdag.

Mad & Kaffe på Frederiksberg ligger lige på hjørnet af Langelandsvej og Godthåbsvej. Et roligt kvarter, hvor du kan tage metroen lige til døren. Vores café på Amagerbro er beliggende tæt på Amagerbrogade, hvor du kommer tæt på Amagers pulserende byliv, og hvor du kan nyde smørrebrød på Amager, som du aldrig har smagt dem før. Begge områder byder på en hyggelig og uformel stemning, lige i Mad & Kaffes ånd.

Nu vi taler om ånd, så er vores café det perfekte mødested til både børnefamilier, vennegrupper, daten eller til studieforberedelse. Hvad end du måtte være på udkig efter, har i mulighed for at søge tilflugt i vores hyggeligt indrettede lokaler i København.

Prøv en skøn frokost på vores café i København

Skulle du finde dig i nærheden af én af vores tre caféer i København, så bør du lægge vejen forbi den, da vi serverer én af de bedste frokoster i København. Det er ikke for at prale, men vi ved, at vi laver mad af høj kvalitet og med detaljen for øje, så hvorfor gå glip af en skøn frokost, når du skal på café i København?

Er du ikke i nærheden af en Mad & Kaffe café, så er der garanteret ikke langt til én. Vi har nemlig valgt at placere vores caféer så centralt som muligt. Det betyder, at selv på en travl hverdag kan du tage et smut forbi til en skøn frokost på vores café i København – enten på Frederiksberg, Vesterbro eller Amagerbro.

Vores menukort byder ikke bare på café klassikere som burger med fritter og så videre, men vi laver også skønne varme retter, som varierer efter årstidens grønt. Derfor kan du altid finde lækre retter af enhver art, når du besøger Mad & Kaffe til frokost i København.

Café i København med rum til alle

Når du tager et smut forbi vores café på enten Vesterbro, Amagerbro eller på Frederiksberg, så vil du altid blive mødt af et imødekommende personale og et menukort med forbehold, så du nemt kan danne dig et overblik, hvis du har særlige behov eller allegener i forhold til mad.

Vi har nemlig lavet et system, så du på menukortet kan aflæse, om nogle af retterne skulle indeholde, eksempelvis, nødder, så du kan undgå disse, hvis du skulle være allergisk eller ikke kan lide dem. På den må gør vi, forhåbentlig, dit besøg på vores café i København lettere.

Foruden nødder, så har vi også markeret retter med gluten- og laktoseindhold, da vi ved, at mange har intolerans overfor dette.  Markeringerne er lavet som en lille cirkel med et ikon i, som repræsenterer de forskellige madgrupper.

Er du vegetar eller veganer, så har vi også gjort cafebesøget nemmere for dig, for vi har nemlig også lavet markeringer på de retter, der egner sig særligt godt til personer med en vegetarisk eller vegansk livsstil.

Vi håber således på, at vi kan gøre et besøg på en café i vores navn i København til en god og tilfredsstillende oplevelse, selvom du skulle have særlige behov eller krav til maden.

Ses vi på café i København?

Uanset hvilken Mad & Kaffe café du besøger i København, vil du altid kunne forvente en kvalitetsfyldt oplevelse, bestående af god mad serveret af vores servicemindede og imødekommende medarbejdere. Det gælder også, hvis du har særlige madpræferencer eller andet der skal tages højde for, som vi med glæde vil favne om.

Et café besøg er altid bedst med en god dessert, hvilket vi er meget indforståede med, i alle vores caféer. Derfor kan du også finde søde desserter på vores menukort, som rammer alle de rigtige smage og som slår gnister med en kop kaffe eller te ved siden af. Denne kombination er, hvad vi forbinder med intet mindre end en himmelsk smag.

Vi glæder os til at byde dig og dit selskab velkommen i vores hyggelige caféer i København. Hvis du kommer indenfor weekendens primetime, kan du komme til at forvente lidt kø, da det ikke er muligt at bestille bord til brunch. Vi vil dog altid forsøge at gøre vores bedste, for at få et bord, så hurtigt som muligt, til dig og dit selskab.

læs også mere om Restaurant Lyngby her. 

Følg med på de sociale medier

Hvis du har lyst til at lære os bedre af kende og eventuelt tjekke vores mad ud, kan du besøge vores Facebook eller Instagram, hvor vi løbende opdaterer om nye retter og andet hyggeligt fra vores tre caféer i København. Vi glæder os til at se dig!

Skulle du have eventuelle spørgsmål i forbindelse med et kommende besøg på en af vores caféer i København, eller har du feedback på noget, vi kan gøre bedre, så er du altid velkommen til at kontakte os gennem vores kontaktformular.