Frokost på Amager - Skøn mad og rolig stemning hos Mad & Kaffe

Amagerbro

Tyrolsgade 6, 2300 København S

Vesterbro

Sønder Blvd. 68, 1750 København V

Frederiksberg

Godthåbsvej 45, 2000 Frederiksberg

Søger du lækker og hyggelig mad på Amager, som du kan nyde til frokost på en rolig dag eller som take away på én af de mere hektiske af slagsen? Så står Mad & Kaffe klar til at servere skønne madoplevelser til dig fra vores restaurant på Amager – nærmere bestemt Amagerbro. I vores hyggelige restaurant med uformel stemning på Tyrolsgade på Amager kan du læne dig tilbage og tage en pause fra den københavnske tumult og uro, og drikke en skøn kop kaffe med en syndig dessert til, eller du kan nyde en lækker frokost med dine veninder, din familie eller andre du holder af. For at være sikker på, at du kan få en plads til dig og dit selskab, så kan det være en god ide at booke et bord. På den måde er du sikret, at der er plads til dig og dem, du holder af.

cafe på Amager

Nyd din frokost på Amager hos Mad & Kaffe

Mad & Kaffe byder på mange lækre retter, når det kommer til frokost i vores restaurant på Amager. På menuen er der flere klassikere at finde, men også mindre traditionelle bud kan gøre det ud for en skøn frokost med dine nærmeste.

Menuen består nemlig af både lækre og saftige burgere af to forskellige slags – én til dem, der elsker en god oksekødsburger, og én til dem, der helst vil være foruden kød. I den vegetariske burger er det stegt halloumi, der udgør bøffen. 

Derudover er der skønne smørrebrød på menuen, som kan glæde enhver. Der er avocadomaden, rødspættefilet, én med roastbeef og meget mere.

Er du ikke til brødet, eller søger du hellere noget varmt, så kan én af vores varme retter måske fylde din mave godt op og holde dig kørende resten af dagen efter en dejlig frokost på Amager.

Foruden ovenstående er der naturligvis også salater, små sprøde snacks, syndige desserter, masser af forskellige drikkevarer og meget mere.

Med andre ord: et besøg til frokost hos Mad & Kaffe på Amager er helt sikkert det værd! 

Frokost med forbehold på Amager

Når du nyder din frokost hos Mad & Kaffe på Amager, behøver du ikke at bekymre dig om allergener og præferencer. Vi markerer nemlig på vores menukort, hvad der indeholder animalske produkter, hvilke retter, der er særligt velegnede til vegetarer og veganere, fødevarer med gluten og laktose samt om retterne indeholder nødder.

Derfor er der intet at frygte, når du skal have en rolig frokost på Amager. Vi har nemlig styr på det, så du kan slappe af.

Har du alligevel nogle spørgsmål – dette kan både være til allergener, men også af anden praktisk natur -, så tøv endelig ikke med at tage kontakt til os gennem vores kontaktformular. Vi læser og besvarer din henvendelse så hurtigt, vi kan.

Se mere til Mad & Kaffe og frokost på Amager på vores Instagram, hvor vi jævnligt poster opslag om vores lækre frokostretter.

BOOK BORD

Nu mulighed for at booke til både brunch, frokost og aften