Frokost på Vesterbro - Mad & Kaffe byder på hyggelig mad

Amagerbro

Tyrolsgade 6, 2300 København S

Vesterbro

Sønder Blvd. 68, 1750 København V

Frederiksberg

Godthåbsvej 45, 2000 Frederiksberg

Skal du nyde din næste frokost på Vesterbro, men er du ikke sikker på, hvor du skal gå hen, for at bestille en lækker frokost, der vil få dine smagsløg til danse og din mave til at rumle af glæde? Så har vi et bud på, hvor du kan søge hen, for at få lækker mad på Vesterbro. Hos Mad & Kaffe gør vi en dyd ud af at lave lækker frokost i vores restauranter både på Vesterbro men også i vores andre restauranter på Amagerbro og Frederiksberg.

cafe på Amager

Nyd din frokost hos Mad & Kaffe på Vesterbro

Tager du et kig forbi vores spisested på Vesterbro, så er du sikret en skøn madoplevelse, hvor du går mæt herfra og med lyst til at komme igen.

Vi har nemlig det mål, at vi vil sørge for, at stemningen altid er god, hyggelig og formel, så du både kan bringe veninderne, familien eller din nærmeste med dig ned og få en skøn frokost i rolige omgivelser, som også afspejles i vores madlavning.

Vores menukort er spækket med lækre retter, der er perfekt egnet til en hyggelig frokost på Vesterbro. På menuen er der nemlig masser af gode klassikere at finde, såsom burgere – både til kødelskeren og til dem, der hellere vil være foruden kød -, sprøde fritter med mayo, varme retter lavet fra bunden, smørrebrød, snack, syndige desserter og meget mere.

Der er altså ingen grund til at gå glip af en god madoplevelse til frokost, når du befinder dig på Vesterbro. Vi tager glædeligt imod dig. Har du et større selskab med dig, så kan du på forhånd også booke et bord, så du er sikret en plads til alle.

Tag din frokost med dig på Vesterbro

Har du ikke tid til at sætte dig ned og nyde et måltid til frokost, eller vil du hellere have maden med ud i det københavnske udendørs miljø og eksempelvis nyde den ved søerne, i én af de mange parker eller blot tage din frokost med på farten? Det er heldigvis også muligt at få frokost fra Mad & Kaffe som take away på Vesterbro.

Desuden kan du også bestille vores populære smørrebrød to-go, som kan bestilles til større selskaber, din frokostordning, mad ud af huset eller lignende. 

Her er der flere forskellige varianter at vælge imellem. Er du vegetar, eller er du bare helt vild med avocado, så kan vi byde på vores version af den populære avocadomad. Er du derimod mere til noget animalsk protein, så kan et stykke smørrebrød med roastbeef eller lækker hjemmerørt hønsesalat måske gøre det.

Frokost til alle og enhver på Vesterbro

Skulle du eller én af dem, du tager med til frokost på Mad & Kaffe på Vesterbro have nogle særlige behov, som I gerne vil have taget højde for – såsom allergener, vegetarisk eller vegansk livsstil -, så er det intet problem.

Vores menukort er tydeligt markeret med allergener, såsom nødder, laktose og gluten, og der er også afmærket, når retterne egner sig særligt godt til personer med vegetarisk eller vegansk livsstil.

Har du spørgsmål til allergener eller andre praktiske spørgsmål, så tøv endelig ikke med at kontakte os via vores kontaktformular, og så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Ønsker du at se mere til frokost hos Mad & Kaffe på Vesterbro, eller i én af vores andre restauranter, så kan du følge vores lækre mad univers på Instagram.

Uanset om du er et morgenmennesker, eller helst foretrækker at blive liggende under dynen til langt op ad formiddagen, så er vi altid klar med lækker og velsmagende brunch København.

Da vi i sin tid startede, var missionen klar – vi ville servere brunch bestående af gode råvarer til en fair pris. Vi var nemlig trætte af kedelige brunchtallerkener, hvor man alligevel ikke brød sig om halvdelen. Det var her idéen til bland-selv brunch opstod. 

Vi ved godt, at vi måske ikke var de første. Til gengæld har vi arbejdet hårdt for at dygtiggøre os, når det gælder byg-selv brunch København. Vi tager udgangspunkt i sæsonen og dens råvarer, så du altid kan forvente friske og, som oftest, økologiske råvarer til din brunch. 

Vi udskifter løbende menukortet med nye tilføjelser og favoritter. På den måde afspejler vores menukort altid sæsonens frugt og grønt – det synes vi, giver den bedste mening og smag til vores brunch. 

BOOK BORD

Nu mulighed for at booke til både brunch, frokost og aften