Kaffe Lyngby

Vær den første, der får besked, når vi åbner i Lyngby

Lyngby bliver en del af familien, når vi til juli åbner en Mad & Kaffe! Vi glæder os til at servere lækker kaffe i centrum af Lyngby. Tilmeld dig nyhedsbrevet, og få besked om åbningen, tilbud, menu og spændende nye events.

Mad og Kaffe åbner i Lyngby til juli! Vi glæder os enormt meget til at byde dig velkommen på vores nye hyggelige lokation. 
 
Næste gang du har lyst til at nyde en god kop kaffe i Lyngby, står vi klar til at betjene dig. Vores hyggelige café er det ideelle valg, uanset om du foretrækker noget koldt eller varmt, og du kan altid forvente en afslappet atmosfære og god service.

Kaffebønner der gør en forskel

Vi går passioneret op i god kaffe. Hver eneste detalje, lige fra valget af kaffebønner til mælk og skumning, er nøje udvalgt for at sikre den bedste kvalitet i din kop kaffe i Lyngby.
 
Vores erfarne personale er dedikeret til at servere dig en kop, der emmer af kvalitet fra første til sidste slurk. Udforsk vores menukort og find din yndlings variant, uanset om du er til varme eller kolde drikkevarer. Kom forbi vores café, og lad os forkæle dig med en kop kaffe, der virkelig gør en forskel.
Kaffe lyngby

Sving forbi når det passer dig

Hos os er du altid velkommen, uanset om det er morgen eller aften, og vores venlige personale står klar til at betjene dig med et smil. Tag plads og slap af, mens vi sørger for, at din kaffe i Lyngby bliver helt perfekt.
 
Prøv vores berømte brunch eller nyd din kop kaffe i Lyngby sammen med noget sødt fra vores menukort, der bugner af fristende muligheder. Lad os være din destination for en velfortjent pause, hvor du kan genoplade energien.
 
Hvis du har travlt, tilbyder vi også kaffe to-go, så du kan få din kaffedosis med på farten.

Lad dig forføre af vores menukort

Hos os handler det ikke kun om at servere en god kop kaffe i Lyngby. Vores menu byder på en skattekiste af lækkerier til enhver tid på dagen. Præcis ligesom vores passion for den brune drik afspejler sig i hver kop, så er vores retter derudover også nøje sammensat med fokus på de små detaljer og råvarer.
 
Gå på opdagelse i vores menu, der regelmæssigt skifter i takt med sæsonen. Det betyder, at du altid kan vende tilbage og prøve nye, spændende retter, hver gang du besøger os. Hold øje med vores sociale medier, hvor vi deler opdateringer, når vores menukort får nye tilføjelser.
 
Vi glæder os til at byde dig velkommen på vores sted. Så kom forbi, og lad os forkæle dig med en kop kaffe i Lyngby, der sætter prikken over i’et på din dag.
 
Læse også mere om Frokost Lyngby eller Brunch Lyngby her. 
 
Gå desuden ombord i vores brunch eller frokost og aften menu og book bord til dit næste besøg.