Bor du på Amager og savner et godt stykke smørrebrød?

Amagerbro

Tyrolsgade 6, 2300 København S

Vesterbro

Sønder Blvd. 68, 1750 København V

Frederiksberg

Godthåbsvej 45, 2000 Frederiksberg

Den danske klassiker, og nationalspise, har vi med al respekt moderniseret med smukke anretninger, farver og nye smagskombinationer – og det er værd at prøve. Vores restaurant på Amager serverer det bedste og sprødeste smørrebrød både i restauranten og som take away.

cafe på Amager

Smørrebrød på Amager - både restaurant og take away

Vores restaurant på Amager giver dig både mulighed for at nyde varmen og den hjemlige og hyggelige indretning indendørs, såvel som du kan nyde solens stråler og den friske luft udendørs på vores lille intime udeservering.

Vi holder åbent alle ugens dage – morgen, middag og aften – så du altid kan få fingrene i dit yndlings smørrebrød på Amager. Du er altid velkommen til at kigge forbi hjørnet. Vores personale står klart med et stort smil og en god betjening.

Med vores moderne og ungdommelige indretning på Amager er der både dannet rammer om en god brunch, en hyggelig frokost og en stemningsfuld aftensmad med et glas vin eller en frisk cocktail. Der er plads til alle på Mad & Kaffe. Du kan både tage en bog med og læse over en frokost i København alene eller tage alle vennerne med til sen brunch søndag morgen.

Smørrebrød - også som take away

Men bedre endnu, så laver vi også vores lækre smørrebrød som take away, så du kan udpege dit yndlings spot på Amager og medbringe et godt dansk, klassisk stykke smørrebrød.

Det kan være, at du er på vej til Amager Strand for en dukkert og god soldag, og du har hele oppakningen med i cykelkurven. Så ring ind forbi eller bestil dit smørrebrød online, så kan du tage de sprøde højtbelagte med på vejen som take away, og du kan nyde favoritterne på strandtæppet.

Et smørrebrød er den perfekte spise til take away, da det ikke taber smag eller intensitet, mens du fragter din mad fra A til B. De holder sig altid sprøde og lækre, indtil du er fremme på din ende destination.

Vi tilbyder også frokost på Frederiksberg. Det kan du læse mere om her på siden. 

Meget mere end smørrebrød

Mad & Kaffe er ikke kun eksperter i at sammensætte lækre, uimodståelige og moderne smørrebrød på Amager, men har et menukort fyldt med godter til både morgenmad, frokost og aften.

Hver morgen har du mulighed for at kigge ned forbi på Amager, eller en af vores to andre restauranter, og udvælge dig præcis den brunch platte, du ønsker. Vælg mellem et hav af spændende muligheder i alt fra mejeri, bageri til grønt og protein.

Hvis du kommer forbi en aften til et glas vin og en cocktail, kan vi tilbyde dig både diverse burgere med fritter, friske salater og forskellige varme retter. Du kan selvfølgelig også til frokost og aften vælge mellem alle de velkendte smørrebrød. Se mulighederne for at besøge vores café i København her samt se vores anbefalinger til bedste café i Valbycafé i Roskilde og café på Østerbro.

Der er selvfølgelig også lidt til den søde tand, da vi serverer dessert, som kan variere i alt fra gammeldags æblekage og bananbrød til risalamande i julemånederne. Hold øje med menukortet og se, hvilken dessert, vi har på kortet i denne periode. 

BOOK BORD

Nu mulighed for at booke til både brunch, frokost og aften