Smørrebrød Frederiksberg - Moderne højtbelagt til frokost

Der er ikke noget som et godt stykke dansk smørrebrød – om det er morgen, middag eller aften. Mad & Kaffe på Frederiksberg kan sikre dig, at du alle ugens dage har adgang til en god omgang smørrebrød. Så frister det med smørrebrød og friskpresset juice til frokost eller højtbelagt med cocktails til aftensmaden, så kig forbi Godthåbsvej 45.

Frederiksberg som et mekka for godt smørrebrød

Vi danskere hylder vores nationale perle af en ret – smørrebrødet. Denne darling kan fortolkes på uanede måder, højder, smagsnuancer og former, og på Frederiksberg finder man adskillige af slagsen. Men hos Mad & Kaffe Frederiksberg er du sikret et godt klassisk og moderne stykke smørrebrød til den helt rette pris.

Vi serverer både dit favorit smørrebrød i restauranten på Godthåbsvej på Frederiksberg, men du har også mulighed for at få det som take away og tage det med hjem, med i Frederiksberg Have eller til dit favorit spot.

Et moderne smørrebrød på Frederiksberg

Er du ikke til det helt fine og fornemme smørrebrød, men mere til den helt klassiske – men med et lille modene og ungdommeligt twist -, så kan vi, hos Mad & Kaffe, assistere dig med det helt rette stykke smørrebrød.

Vores smørrebrød på Frederiksberg serveres i hyggelige og rolige omgivelser, hvor der er plads til den intime samtale, men samtidig plads til et godt grin. Vores imødekommende medarbejdere står klar på Godthåbsvej gang på gang til at tage imod dig og sørger for at finde præcis dit yndlings smørrebrød.

Til dit smørrebrød hører sig da også altid en god læskende drik. Vi kan både tilbyde friskpresset juice i alle former og farver, en god friskbrygget kaffe og til de senere timer en god velvet cocktail med masser af smag og stemning.

Du kan både spise din frokost i København her, eller tage dit smørrebrød med som take away.

Et stjernespækket menukort på Frederiksberg

Du skal ikke være i tvivl om, at du nok skal finde et smørrebrød, der falder i din smag hos Mad & Kaffe på Frederiksberg. Vi har mange varianter, som spænder vidt, og om du er kød elsker eller helst spiser vegetarisk, så har vi et smørrebrød til dig på Frederiksberg.

Du kan blandt andet smage en friskrørt tatar med pebermayo, syltede rødløg og lidt sprødt på toppen i form af kartoffelchips. Eller vores hønsesalat med blegselleri, syrlige vindruer og toppet med sprødstegt bacon.

Til dig, som undgår kødet, har vi vores avocadomad med et soyasyltet æg, lidt chili til at forstærke smag og aroma og sprøde mandler på toppen. Derudover kan du også bestille vores spinatvaffel – et ægte hit – med lækker, blød koldrøget laks, rygeost, avocado og lidt syltede løg til at give den et friskt pift.

Du skal vide, at du i mellemtiden også altid er velkommen til at gå ind og følge med på vores Instagram, hvor du kan se de flotte moderne smørrebrød med egne øjne.

Vi tager højde for alle behov på Frederiksberg

Som nævnt tager vi på vores restaurant højde for, at der både er folk, som elsker et godt stykke smørrebrød med lækkert, saftigt kød, men også, at der er nogle, som helst undgår kød. Det støtter vi, og vi sørger derfor altid for at have alternativer til alle, når det kommer til smørrebrød.

For at gøre det nemt for vores gæster på Frederiksberg og andre steder, så har vi på vores menuer lavet afmærkninger af bestemte allergener, og derfor kan du, hvis du er laktoseintolerant, også nemt og hurtigt afkode, hvilke retter og smørrebrød, der indeholder laktose.

Ligeledes fungerer det for glutenintolerante og nøddeallergikere. Skulle du have andre allergener, som du gerne vil have tilgodeset, når du skal have smørrebrød på Frederiksberg, så kontakt os gerne for at høre mere, eller tag fat i vores ansatte på vores spisesteder, og så vil de være dig behjælpelige med information.

Vegetariske og veganske retter har desuden også en afmærkning, som indikerer, at disse retter også er velegnet til både dem, der lever vegansk, og dem, der helst undgår kød på dit smørrebrød.

Lækre smørrebrød i farten på Frederiksberg

Når du skal nyde dit smørrebrød på Frederiksberg, så kan det ofte være på farten, fordi frokostpausen også skal bruges på at løbe andre ærinder. Her er det perfekt at kunne gribe et lækkert stykke smørrebrød fra Mad & Kaffe på Frederiksberg og nyde det senere eller på farten.

Når solen endelig skinner, så er det også lækkert at nyde sit smørrebrød i solskinnet, og det er der også flere der tænker. Derfor kan det på solrige dage også være udfordrende at finde en plads hos os, men her er smørrebrød som take away også en god ide, og det hjælper vi gerne med på Frederiksberg.

Læs mere om café i København her, hvor du har mulighed for at booke bord i vores caféer i København.