Dit lokale smørrebrød på Vesterbro

Amagerbro

Tyrolsgade 6, 2300 København S

Vesterbro

Sønder Blvd. 68, 1750 København V

Frederiksberg

Godthåbsvej 45, 2000 Frederiksberg

Hvis vi siger en sprød rugbrødsbund, friske råvarer og danske smage, hvad tænker du så? Vi tænker i hvert fald på den danske klassiker, smørrebrød, hvor vi ser os selv på Vesterbro som eksperter i at lave det lækreste stykke smørrebrød.

En restaurant med moderne smørrebrød på Vesterbro

Vores restaurant på Vesterbro ligger på den velkendte Sønder Boulevard, og du kan derfor hurtigt og nemt få adgang til en masse spændende smørrebrød på Vesterbro. På vores lille hjørne emmer der altid af god stemning, uanset årstid, hvor du kan tage plads og nyde omgivelserne sammen med dine udvalgte smørrebrød.

Udover, at du kan sætte tænderne i et sprødt højtbelagt på vores hyggelige og indbydende restaurant på Vesterbro, så kan du også få glæde af vores smørrebrød som take away. Så hvis du har fundet det helt rette spot på Sønder Boulevard en sommerdag, så bestil dine favoritstykker og tag dem med.

Vores restaurant på Vesterbro har åbent alle dage mellem 8:30 og 20:00, så du har rig mulighed for at stille den lille sult med et stykke smørrebrød. Vi byder på alt både for dem, der ønsker fisk, kød eller vegetarisk. 

Et nytænkende menukort på Vesterbro

Vores menukort emmer af nye spændende fortolkninger af de gamle danske klassikere, og du finder blandt andet den velkendte rødspættefilet med et twist af estragonremoulade toppet med frisk æble og dild til at give fisken syrlighed eller friskhed. Et spændende stykke smørrebrød.

Et hjemmelavet smørrebrød, som vores hønsesalat, er du ikke i tvivl om er rørt med kærlighed. Vi har tilsat friske komponenter såsom vindruer, blegselleri og dild, samt afrundet den med sprødstegt bacon på toppen. Uimodståelig.

Hvis du ikke er til smørrebrød, kan vi også klare det, da vi har et udvalg af delikate burgere med tilhørende fritter eller andre varme retter, som chili con carne – retter som løbende skifter. Derudover kan du altid kigge forbi til morgenmad og vælge din helt egen brunch i København

Smørrebrød som take away på Vesterbro

Ikke nok med at du kan kigge forbi vores restaurant på Vesterbro, så kan du, som sagt, medbringe dit smørrebrød, hvorhen du end ønsker. Vi kan hjælpe med at forsyne dig med en god frokost, som du kan tage med ud i det fri eller hjem til spisebordet.

En lang solrig dag på Sønder Boulevard næsten kalder på en god og nærende aftensmad, og her kan Mad & Kaffe hjælpe dig med lækkert smørrebrød i stedet for pizza og sandwich fra en af de andre lokale spisesteder langs Sønder Boulevard. Se mulighederne for at besøge vores café i København her.

Du er sikret høj kvalitet og gode råvarer i dit smørrebrød, som ovenikøbet også mætter de fleste. Kig forbi vores restaurant på Vesterbro eller udforsk vores smørrebrød på vores Instagram. Her kan du se meget mere om Mad & Kaffe, og hvad vi serverer for dig. 

BOOK BORD

Nu mulighed for at booke til både brunch, frokost og aften