Take away Frederiksberg

Amagerbro

Tyrolsgade 6, 2300 København S

Vesterbro

Sønder Blvd. 68, 1750 København V

Frederiksberg

Godthåbsvej 45, 2000 Frederiksberg

Take away behøver hverken at være snasket eller usundt, for der findes mange både gode og sunde muligheder, som kan gøre det for dagens aftensmad eller frokost.

cafe på Amager

Take away fra Mad & Kaffe på Frederiksberg

Når sulten melder sin ankomst, og overskuddet til at lave mad bare ikke er der, eller du måske er på farten og derfor, af gode grunde, ikke har mulighed for at lave noget, så er take away en god løsning.

Befinder du dig tilfældigvis på Frederiksberg, så har Mad & Kaffe lækker mad, som klart er værd at have med i overvejelserne.

Ikke nok med, at maden er kanongod, så er Mad & Kaffe også blevet kåret til “the best of the best 2021” af Traveller’s Choice, som understreger både kvaliteten og smagen i Mad & Kaffes mad, der også kan fås som take away på Frederiksberg og i København.

Så der er mange grunde til, at du bør overveje en lækker burger med fritter eller suverænt smørrebrød fra Mad & Kaffe, når du alligevel er på Frederiksberg og skal have take away. 

Den bedste take away på Frederiksberg

Hos Mad & Kaffe gør vi en dyd ud af at kvalitetssikre vores mad – fra den kommer ind til os som råvarer, til den serveres for dig, der kommer og enten spiser eller henter take away hos os. Derfor kan du også være sikker på lækker mad af høj kvalitet, når du vælger take away fra Mad & Kaffe på Frederiksberg.

Uanset om det er en god burger med friske grøntsager og sprøde fritter med dip til, en frisk og sæsonbetonet salat, eller lækkert og simpelt smørrebrød, der kan gøre det for dig, så har Mad & Kaffe masser af muligheder at vælge imellem. Derfor er vi også sikre på, at der er noget for enhver smag hos Mad & Kaffe.

Selv hvis det bare er en hurtig kop kaffe og snack i hånden du kan nå, så kan du være sikker på, at du får noget lækkert med dig.

Vi tilbyder også muligheder til børn, så hvis hele familie skal forkæles med lidt take away, så er der både noget til de store og de små.

Og så kan du finde overdådigt smørrebrød på Frederiksberg, som fås som take away og i vores restaurant.

Find inspiration til take away på Frederiksberg

Hvis du synes, at Mad & Kaffes udvalg kunne lyde som noget for dig, så hop ind på vores take away-side, hvor du kan vælge det område, der er tættest på dig og undersøge mulighederne for dit næste take away måltid. Om dette er take away på Frederiksberg, drikke en kaffe eller at spise inde på én af vores caféer.

Følg os også på de sociale medier – Facebook og Instagram -, for at blive inspireret til velsmagende mad, der ikke behøver at være uartigt for at smage godt. 

Om Mad & Kaffe

Uanset hvad du er til, er vi sikre på, at du på menukortet kan finde noget, der vil behage din smag. Vi glæder os til at invitere dig indenfor på vores restauranter i København, der emmer af god mad og masser af dejlig stemning. 

Vil du være sikret et bord til frokost eller aften på vores restauranter i København, kan du booke bord lige her

Frokost og aften

Kommer du forbi vores restaurant i København til frokost eller aften byder vi blandt andet på vores lækre Mad & Kaffe Burger, der serveres med grove, sprøde fritter. Den er perfekt, når du craver en greasy burger lavet på gode råvarer, eller hvis dine tømmermænd skal kureres. På menukortet til frokost og aften finder du også et stort udvalg af lækkert smørrebrød. Vi elsker at kæle for detaljen, og gør derfor en stor dyd ud af at servere de lækre anretninger med finesse og karakter.

Årstiderne skifter og det samme gør vores menukort. Derfor kan du også finde retter, der nøje er udvalgt, så de passer til sæsonen. Om sommeren er vi eksempelvis vilde med de friske og lækre salater, mens vi om vinteren elsker at trække inde døre og få varmen på lækre lune retter. 

BOOK BORD

Nu mulighed for at booke til både brunch, frokost og aften