2023 Travelers Choice Awards, Mad & Kaffe, Denmark

Amagerbro

Tyrolsgade 6, 2300 København S

Vesterbro

Sønder Blvd. 68, 1750 København V

Frederiksberg

Godthåbsvej 45, 2000 Frederiksberg

Med vanedannende burgers, de sprødeste fritters, det smørreste smørrebrød og med lækre snacks og drikke har Mad & Kaffe fået prisen af Travelers Choice som den bedste take-away-restaurant-café i Danmark. Tak til de rejsende i Danmark, som stem på os. Der er mange gode og dygtige take-away-restaurant-og-caféer i Danmark. Brunch, ja, den beholder vi for os selv, den kan ikke bestilles ud af huset. Brunch er den gode madkultur mellem morgenmad og den senere frokost, og den opleves bedst hos os i Mad & Kaffe.

cafe på Amager

Take away i København - Besøg Mad & Kaffe

Vi kender alle de dage, hvor man har brug for en ekstra hjælpende hånd i køkkenet derhjemme. Til de dage står vi hos Mad & Kaffe klar til at servere frokosten eller aftensmaden for dig som take away. Retterne kender du måske i forvejen, for du kan nemlig bestille alle de velkendte retter fra vores frokost- og aftenmenu hjem til spisebordet. 

Take Away

Et forslag til frokost eller aften, bare et forslag:

Den vanedannende, den klassiske og den munddrivende Mad & Kaffe burger med enten saftig oksebøf eller sprødstegt halloumi grillost fra Cypern. Og så hjem i sofaen, mums.

Åbningstider for take away

Amagerbro & Frederiksberg

Mandag til lørdag: 12.45 – 20.00
Søndag: 13.30 – 19.00

Vesterbro

Mandag til fredag: 12.45 – 19.00
Weekend: 13.30 – 19.00

Bestilling af smørrebrød

Ønsker du at bestille take away fra Mad & Kaffe til et større selskab, skal det ske ved forudbestilling. Send os en mail på info@madogkaffe.dk. Din bestilling er først gået igennem, når vi har bekræftet den på mail.

Skal der bestilles take away til samme dag, er det nødvendigt at ringe direkte til caféen. Prøv også vores frokost i København eller vores forskellige caféer som cafe Vesterbro eller cafe Amager, hvis muligheden opstår. 

Den bedste take away i København

Med take away fra the best of the best 2021, som Mad & Kaffe er blevet kåret til af Traveller’s Choice, er der ingen tvivl om, at den mad, du får, er helt suveræn.

Vi tilbyder både lækre burgere med fritter, smørrebrød to-go, samt snacks og drikkevarer, som du kan tage med dig på farten. Bare fordi, at du ikke har tid til at sidde ned og få en hyggelig madoplevelse hos os, så skal du da ikke snydes for vores mad, som du nemt kan bestille og tage med dig som take away i København.

Du er i den grad også velkommen til at komme forbi en af restauranterne til en lækker brunch, hvor du selv kan udvælge netop de retter, du gerne vil have. Det er den gode mellemvej mellem morgenmad og frokost. Du kan desværre ikke bestille vores brunch som take away. 

Hyggelig take away i København fra Mad & Kaffe

Du behøver ikke blot at nyde Mad & Kaffes delikate retter og drikkevarer. Du har også muligheden for at tage hele oplevelsen med hjem.

Mad & Kaffe tilbyder nemlig snacks, smørrebrød, aftensmad, frokost, desserter og mere, som take away i København. Og på den måde kan du holde en lige så hyggelig frokost hjemme hos dig selv, eller i et grønt område på et tæppe som en picnic på en sommerdag. Mulighederne er mange, og vi synes selvfølgelig ikke, at du skal snydes for dem.

Så elsker du, for eksempel, vores halloumiburger med fritter og dip til, så kan du nu tage den med dig hjem, når dagen har været lang, eller weekendens strabadser har været hårde ved dig.

Er det i stedet hverdagens aftensmad, som bare synes lidt for uoverskueligt – både at skulle finde på noget, tage hen og handle ind til… Ja, og så stå og lave det, så har du også mulighed for at få lækre retter, der passer til netop dit humør og smagsløg, fra Mad & Kaffe som take away i København.

Dette kunne eksempelvis være en skøn chili con carne med sorte ris, creme fraiche og avocado, der kunne friste dig og kæresten. Og så findes der naturligvis også børneretten, til ungerne, med kyllingenuggets serveret med grønt og fritter med dip.

Udforsk Mad & Kaffes take away i København

Om det er lidt smørrebrød til frokost, burger til aftensmad eller noget helt tredje, så findes der mange muligheder hos Mad & Kaffes take away, der kunne falde i din smag. Og så har vi selvfølgelig friskbrygget kaffe til dig af højeste kvalitet.

Du kan på vores side udforske menukortet for take away i København og få inspiration til, hvad du skal have næste gang, du ikke lige magter madlavningen og oprydningen efter den.

Du har selvfølgelig også muligheden for at følge med i vores hverdag på de sociale medier, Instagram og Facebook, hvor du kan få spist lidt med øjnene, og hvor du kan holde dig opdateret på, hvad vi serverer i spiseriet, og hvad du kan få af vores take away i København.

Se mere om åbningstiderne og andre muligheder hos Mad & Kaffe på vores hjemmeside, herunder vores fænomenale brunch, som du selv kan sammensætte.

Om Mad & Kaffe

Uanset hvad du er til, er vi sikre på, at du på menukortet kan finde noget, der vil behage din smag. Vi glæder os til at invitere dig indenfor på vores restauranter i København, der emmer af god mad og masser af dejlig stemning. 

Vi kan tilbyde den lækreste brunch, som kan tilpasses enhver smag. Her kan du nemlig selv udvælge enten tre, fem eller syv små retter, som du kan nyde på vores caféer i København. Der er både salt og sødt at vælge imellem, og du kan hertil få den skønneste kop kaffe eller juice til.

Vil du være sikret et bord til brunch, eller aften på vores restauranter i København, kan du booke bord lige her. Ellers kan du altid få det som take away i alle vores restauranter.

Kom forbi til Brunch

Når du kommer forbi én af vores caféer til brunch, så vil du blive præsenteret for et menukort, der er spækket med alle de bedste ting, når det kommer til brunch.

Vi kan nemlig tilbyde alt fra den klassiske croissant, æg på flere forskellige måder, forskellige typer af kød, lækre desserter til den søde tand, salater og hjemmelavet vaniljeskyr. What’s not to like?

Det kan være svært at vælge mellem alle de gode muligheder, og derfor er der også en god grund til at komme tilbage. Du kan også komme efter brunch for at sætte tænderne i en frokost eller aftensmad, som du kan tage med som take away, eller nyde stille og roligt i restauranten i København.

Uanset anledningen og behovet, så står vi altid klar til at tage imod dig og dine bestillinger – både til take away og til sit in. Til brunch, til frokost og til aftensmad i København. 

Frokost og aften

Kommer du forbi vores restaurant i København til frokost eller aften byder vi blandt andet på vores lækre Mad & Kaffe Burger, der serveres med grove, sprøde fritter. Den er perfekt, når du craver en greasy burger lavet på gode råvarer, eller hvis dine tømmermænd skal kureres. På menukortet til frokost og aften finder du også et stort udvalg af lækkert smørrebrød. Vi elsker at kæle for detaljen, og gør derfor en stor dyd ud af at servere de lækre anretninger med finesse og karakter.

Årstiderne skifter og det samme gør vores menukort. Derfor kan du også finde retter, der nøje er udvalgt, så de passer til sæsonen. Om sommeren er vi eksempelvis vilde med de friske og lækre salater, mens vi om vinteren elsker at trække inde døre og få varmen på lækre lune retter.

Hvis du mangler inspiration til de bedste caféer i de forskellige byer og bydele, kan du lade dig inspirere i vores guides bedste cafe Lyngby, bedste cafe København, bedste cafe Nørrebrocafe Valby og bedste cafe Østerbro, eller kommer forbi vores restaurant og hente vores take away.  

BOOK BORD

Nu mulighed for at booke til både brunch, frokost og aften