Bedste café i Lyngby – din guide

Lad os hjælpe dig med at finde din næste yndlings café i Lyngby med en guide over Lyngbys muligheder. Mad & Kaffe serverer den bedste kaffe i hele København, dog har vi ikke nogen café placeret i Lyngby.

cafe på Amager

Vores guide til de bedste caféer i Lyngby

Den perfekte café er det spisested, hvor du altid kan få en god kop kaffe og en masse godt at spise. Vi kommer herefter med vores anbefalinger og bud på de gode caféer i Lyngby.

Riccos kaffebar

Er du ude efter en lækker kop kaffe med hyggelig og god stemning, kan vi anbefale Riccos kaffebar. Selvom vi er overbevist om, at vi sælger den bedste kaffe i hovedstadsområdet, gør denne kaffebar det ganske godt. Du kan bestille din favorit kaffe – de har nemlig hele udvalget. Derudover har de et ganske godt udvalg af desserter, som passer perfekt til kaffen.

Riccos kaffebar i Lyngby ligger klods op af DTU, Danmarks Tekniske Universitet og har derfor også altid masser af god stemning for studerende. Du kan både som professor og studerende slænge dig i deres sofa samtidig med at læse lidt op til næste undervisning.

Deres adresse: Diplomvej 381, 2800 Kgs. Lyngby

Mig og Annie

En lille perle er denne lille café, en af de bedste i Lyngby, der har en oase af en lille baggård, som du kan benytte. Du kan trække dig væk fra Lyngby centrums summen af mennesker og biler. Her får du ro til at slappe af og nyde en god kop kaffe, et godt bagværk eller en god, sprød salat.

Menukortet hos Mig og Annie emmer af kærlighed for detaljen. Du oplever på denne café mere end blot normal café mad, men elegante retter med et moderne og farverigt touch.

Det er klart vores anbefaling at tage et smut forbi denne bedste café i Lyngby. Den ligger lige i smørhullet af Lyngby hovedgade, og du vil ikke kunne undgå at se den.

Deres adresse: Lyngby Hovedgade 70B, 2800 Kgs. Lyngby 

Grød

En lidt anderledes café oplevelse i Lyngby er Grød – en af de få, som laver gennemførte og den bedste grød til både morgen-, middags- og aftensmad. De skiller sig ud fra de typiske caféer, da de serverer alt indenfor grød i alt fra havtorn chiagrød og havregrød til rødbederisotto og spicy daal.

Du kan sammen med din grød bestille en af de bedste kopper kaffe i Lyngby. Hos Grød kredser de for detaljen, og der bliver kælet for din kaffe. Det bedste ved denne café er også, at alt deres mad er præcis lige så god som take away – hvilket de udbyder.

Deres adresse: Likørstræde 5, 2800 Kgs. Lyngby 

De bedste café oplevelser i Lyngby

Hos Mad & Kaffe serverer vi varm og økologisk kaffe, men hvis du befinder dig i Lyngby, er der et godt stykke til vores nærmeste café. Selvom vi gerne vil byde dig velkommen i en af vores spisesteder, har vi lavet denne guide, til de caféer vi kan anbefale i Lyngby. 

Vi er nemlig af den tro, at mad og kaffe er svaret på de dybeste spørgsmål her i livet. Derfor vil vi også hjælpe med at inspirere vores medmennesker i Lyngby, til de skønneste steder, der serverer dejlig cafémad, som vi kan stå inde for. Så hvis du mangler en guide til de bedste af slagsen, kan du altid finde denne guide frem igen. Læs også om Aalborg cafe her. 

Besøg vores caféer rundt omkring i Hovedstaden

Du er altid velkommen i Mad & Kaffes restauranter, som ligger fordelt ud i hovedstaden eller følg med på vores Instagram eller Facebook, hvor vi kan garantere, at du bliver sulten efter at have besøgt os. 

Er du også til diverse køkkenudstyr, så giv Chiotto.dk et besøg.