Kaffebar København

Amagerbro

Tyrolsgade 6, 2300 København S

Vesterbro

Sønder Blvd. 68, 1750 København V

Frederiksberg

Godthåbsvej 45, 2000 Frederiksberg

Når det er tid til at nyde en god kop kaffe i det københavnske, så kan det være en udfordring at finde det rette sted at sætte sig ned og få den. Men frygt ej, vi kan hjælpe dig med en rigtig god kop kaffe.

cafe på Amager

Mad & Kaffe - suveræn kaffebar i København

Hos Mad & Kaffe kaffebar bruger vi kvalitetsprodukter i alle vores serveringer – hvad end dette skulle være mad eller en god kop kaffe. Vi får leveret vores kaffebønner af høj kvalitet fra Copenhagen Coffee Lab, og derfor kan du også være sikker på, at din næste kop kaffe hos os bliver suveræn.

Vi ved, hvor vigtigt det er med en god kop kaffe, og derfor gør vi også en dyd ud af at skabe de bedste forhold for at kunne lave den bedste kop kaffe, og ikke mindst for at kunne nyde den i vores kaffebar.

I vores hyggelige lokaler kan du læne dig tilbage og nyde kaffen, som var det i dit eget hjem. Bliver du sulten undervejs, så tilbyder vi naturligvis også fantastiske snacks, såvel som retter på vores kaffebar i København

Mere end bare en kaffebar i København

Mad & Kaffe er meget mere end bare en kaffebar i København. Vi er også et anderkendt spiseri, hvor vi serverer lækre retter, der har inspiration i Københavns omgivelser og smage – både i vores caféer og som take away i København.

Derudover skaber vi også rammerne for en hyggelig stund mellem dig og vennerne, eller måske for en date, hvor tingene skal være mere casual og tilbagelænet. Så hvis du vil have de bedste omgivelser for kvalitetstid, så er Mad & Kaffes kaffebar ikke et så ringe valg.

Det er heller ikke for sjov, at Mad & Kaffe er blevet kåret til “the best of the best” af Traveller’s Choice i 2021. Vi lever af at tilfredsstille vores kunder med et så højt niveau, at der ikke findes lignende kaffebarer og spisestederi København. 

Ses vi på vores kaffebar i København?

Vi glæder os meget til at se både dig og dem, du holder af, i vores kaffebar i København. Vores kaffebar er placeret forskellige steder i København, og derfor finder du også helt sikkert én ikke så langt fra dig. Du finder placering og åbningstiderne på vores side, hvor du også kan læse mere om, hvad vi kan tilbyde dig. Al den mad og kaffe, som du finder på vores kaffebar i København, kan du naturligvis også få som take away, så du med en god kop kaffe, eller måske en burger, i hånden kan gå en tur om søerne eller i Frederiksberg Have. Se mere til os på vores Facebook og Instagram-profil, hvor du også kan følge med i, hvad vi går og laver på vores kaffebar i København. Prøv vores cafe København, hvis du skal hygge dig med dine venner og veninder.

Om Mad & Kaffe

Uanset hvad du er til, er vi sikre på, at du på menukortet kan finde noget, der vil behage din smag. Vi glæder os til at invitere dig indenfor på vores restauranter i København, der emmer af god mad og masser af dejlig stemning. Besøg vores kaffebar København.

Vil du være sikret et bord til frokost eller aften på vores restauranter i København, kan du booke bord lige her

Frokost og aften

Kommer du forbi vores restaurant i København til frokost eller aften byder vi blandt andet på vores lækre Mad & Kaffe Burger, der serveres med grove, sprøde fritter. Den er perfekt, når du craver en greasy burger lavet på gode råvarer, eller hvis dine tømmermænd skal kureres. På menukortet til frokost og aften finder du også et stort udvalg af lækkert smørrebrød. Vi elsker at kæle for detaljen, og gør derfor en stor dyd ud af at servere de lækre anretninger med finesse og karakter. Kom forbi frokost København hos Mad & Kaffe.

Årstiderne skifter og det samme gør vores menukort. Derfor kan du også finde retter, der nøje er udvalgt, så de passer til sæsonen. Om sommeren er vi eksempelvis vilde med de friske og lækre salater, mens vi om vinteren elsker at trække inden døre og få varmen på lækre lune retter. 

En kaffebar i København med fokus på ethvert behov

Når du lægger vejen forbi Mad & Kaffes kaffebar i København, hvad end det er til brunch, frokost, aftensmad eller en skøn kop kaffe, så har vi altid fokus på dine behov. Derfor server vi flere forskellige slags mælk til vores kaffe, så du kan få den med almindelig komælk eller med havremælk, hvis dette skulle være præferencen.

Desuden har vi gjort vores menukort nemt og overskueligt at gennemskue, når du kommer med en bestemt livsstil eller med allergener. Vi har nemlig markeret retter med både nødder, gluten og laktose, så skulle du have en allergi overfor eller et behov for helst at undgå disse, så skal du ikke længere til at spørge om det i vores kaffebar i København.

Markeringerne er nemme at se, de står øverst på vores menukort, og ud fra hver ret vil du kunne se, om retterne på vores kaffebar i København er særligt velegnede til vegetarer og veganere, eller om der skulle være et indhold af gluten, laktose og eller nødder. 

Løb en tur med Mad & Kaffe i København

Mad & Kaffe har, i samarbejde med Løberen, stablet et community på benene, som handler om at få frisk luft i lungerne, bevægelse i benene og en kop kaffe til at starte dagen på i København. Dette er et fællesskab, som passer godt til dig, der godt kan lide at løbe med andre, eller som bare nyder hyggen og glæden ved en kop kaffe i vores kaffebar.

Vi arrangerer flere gange om måneden løbeturer, hvor du kan komme og løbe med og afslutte løbeturen med en kop kaffe og en bolle ved vores kaffebar i København. På den måde får du startet dagen godt, med lidt bevægelse og lidt mad i maven, og du lærer måske nogle nye mennesker at kende, som kan blive dine fremtidige løbepartnere eller måske mere end det.

Det er helt gratis at deltage i vores Mad & Kaffe Running, men tilmelder du dig vores community, kan du opleve at få fordele, som andre ikke får. Derfor er det en god ide at tilmelde dig, hvis du er interesseret i at få mere end bare en løbetur, en kop kaffe og hygge ud af det. Vi har start og slut ved vores kaffebar i København.

Der kommer løbende arrangementer op, så det kan være en fordel at følge med på vores Facebook side, hvor vi jævnligt opdaterer og informerer om næste event i København, så du ikke misser datoen.

Vi bliver nævnt i forskellige medier, find dem her.  

BOOK BORD

Nu mulighed for at booke til både brunch, frokost og aften