Find den bedste café på Nørrebro

Amagerbro

Tyrolsgade 6, 2300 København S

Vesterbro

Sønder Blvd. 68, 1750 København V

Frederiksberg

Godthåbsvej 45, 2000 Frederiksberg

Lad os hos Mad & Kaffe hjælpe dig med lidt inspiration til dit næste café besøg på Nørrebro. Der er uanede af caféer og spisesteder på Nørrebro, og det kan ofte være svært at udvælge sig den helt rette. Vi hjælper med at udpege et par stykker.

cafe på Amager

Vores guide til de bedste caféer på Nørrebro - få den bedste inspiration

Vi tror på, at god kaffe ikke fås hvor som helst, men at der heldigvis er masser af god kaffe og café mad på Nørrebro, det handler blot om at kende dem. Vi vil i vores guide komme ind på de lidt mindre kaffebarer og caféer i stedet for de store danske kæder, da vi mener de små kan noget helt særligt. Her er vores guide: 

Café Gavlen

Er du også til det rustikke, autentiske, sjælfulde og historiske, så er Café Gavlen lige noget for dig. Dette vil vi mene, måske er den bedste og mest originale café på Nørrebro, og den har mange år på bagen. Herinde er du altid sikret en hyggelig betjening med sans for detaljen og et personale eller andre gæster, der altid er klar på en god sludder.

Du får sammen med enten en friskbrygget kaffe eller en kold øl altid et smil med på vejen. Denne café er en af de bedste til både at have den gode, rolige formiddags stemning samtidig med at stemningen hen af aften forvandler sig til mere livlig atmosfære.

Adresse: Ryesgade 1, 2200 København N 

Friheden

Her er et godt, måske det bedste, bud på en café på Nørrebro, som har det hele. Du kan morgen, middag og aften bevæge dig mod denne café og altid få en god oplevelse. Lige fra en rigtig god friskbrygget kaffe om morgenen, til et godt glas naturvin om aftenen, så giver Friheden mulighed for dette. I sommermånederne er der propfyldt med mennesker og livlig stemning.

Bevæger du dig forbi det hyggelige hippe område foran Friheden og ind igennem restaurantens lokaler, kommer du til sidst ud på deres hyggelige terrasse bag bygningen. Den giver dig mulighed for at sidde ude hele sommeren under kulørte lamper og nyde dit selskab. Det er et af de bedste spisesteder og en eminent café på Nørrebro, som helt klart er et besøg værd.

Adresse: Esromgade 15, 2200 København N 

Café Taxa

Er du til en mere moderne og farverig café, så er Café Taxa en af vores bedste anbefalinger. Med udsigt ud til Nørrebroparken, og dermed et hyggeligt grønt område, kan du tage plads og nyde din kaffe, en god limonade, en god saftig burger eller din café favorit.

De serverer alt fra moderne smørrebrød og salater til Moules Frites og hjemmelavet belgisk vaffel. Deres kombination af den friske pink, den rustikke beton og de nordiske elementer skaber de bedste rammer for en god madoplevelser på Nørrebro i selskab med dine gæster. Der bliver både langet øl, god vin og friskbrygget kaffe over disken.

Adresse: Hørsholmsgade 32, 2200 København N 

Café besøg på Nørrebro - få den bedste inspiration

Vi er ikke selv at finde på Nørrebro. Men glæder os til at give vores anbefalinger videre. Hvis du stadig har lyst til den bedste kaffebar, så ligger vores nærmeste restaurant på Frederiksberg ikke langt fra Nørrebro.

Vi tror på, at god kaffe ikke fås hvor som helst, men at der heldigvis er masser af god kaffe og café mad på Nørrebro, det handler blot om at kende dem. Vi vil i vores guide komme ind på de lidt mindre kaffebarer og caféer i stedet for de store danske kæder, da vi mener de små kan noget helt særligt.  

Find Mad & Kaffe i nærheden af Nørrebro

Vi er ikke selv at finde på Nørrebro. Men giver med glæde vores anbefalinger videre, og du kan altid bruge denne guide, når du mangler en god café på Nørrebro. Hvis du stadig har lyst til en af de bedste kaffebar, så ligger vores nærmeste restaurant på Frederiksberg ikke langt fra Nørrebro. 

BOOK BORD

Nu mulighed for at booke til både brunch, frokost og aften