Brunch Amager - Brunchsted centralt på Amagerbro

Velkommen til vores café på Amager. Her kan du nyde en brunch med vennerne og familien, eller kigge forbi senere til både frokost og aften. 

Vi har skabt en hyggekrog for hele Amager, hvor du alle ugens dage kan nyde en lækker brunch, frokost eller aftensmad og cocktail i godt selskab. Vore café på Amager har åbent fra mandag til lørdag fra kl. 08.30 til kl. 21.00, og om søndagen fra 8:30 til 20:00. 

Åbningstider:

Mandag – Lørdag

kl. 8:30–21:00

Søndag

kl. 8:30–20:00

Brunch og cocktails på Amager

Centralt placeret på Amager, nærmere bestemt Tyrolsgade tæt på Amagerbrogade, finder du Mad & Kaffe. Stedet ligger i et hyggeligt område fyldt med børnefamilier og unge. I sommerhalvåret kan du tage plads ude foran vores hyggelige lokaler, hvor solens stråler rammer fra tidlig morgen til sen eftermiddag.

Er det for koldt til at sidde ude, har vi selvfølgelig også hyggelige siddepladser inden døre. Kig forbi og nyd en lækker brunch, en god frokost eller din aftensmad midt på Amager. Har du brug for noget til at slukke tørsten med? Vores drinkskort byder på lækre cocktails fra os selv og TO ØL.  

Mad & Kaffe Amager ligger kun en kort cykeltur fra Christianshavn.

Mad lavet med hjertet

Besøger du os til brunch, vil du med stor sandsynlighed kunne genkende konceptet fra vores andre caféer. Du bestemmer selv, om din brunch skal bestå af tre (94 kr.), fem (135 kr.) eller syv (165 kr.) retter, som du vælger  fra vores lækre menukort.

Kig forbi Amager og prøv vores ikoniske brunch serveret på et morgenbræt, en dejlig frokost eller middag med vennerne, hvor menuen byder på alt fra smørrebrød til lækre burgere med sprøde fritter. Alle retterne er kendetegnet ved den høje kvalitet og kærlighed til maden samt de gode råvarer. 

Mad & Kaffe er kvalitetsmad til en fair pris.

Er du i København, så kom forbi en brunch København, hvor du kan smage vores forskellige retter.

Insta-venlig mad

Man siger, at man spiser med øjnene og derfor gør vi også meget ud af anretningen. Har du ikke allerede besøgt os, kan du finde et hav af billeder på Instagram, eller følge med på Facebook, hvor vi løbende opdaterer med spændende nyheder.

Året rundt summer det af liv, og vil du være sikker på at få en plads til frokost, anbefaler vi, at du reserverer et bord på forhånd. Det er desværre ikke muligt at booke bord til brunch på Amager.

Mad & Kaffe på Amager er et velbesøgt brunchsted, så der kan være en smule ventetid, hvis du besøger os i weekenden.

Kommer du forbi Frederiksberg, så tag et smut forbi vores cafe Frederiksberg. Her vil du blive taget imod med en god service og smil på læben. Leder du efter inspiration til den bedste café Lyngby eller bedste café Nørrebro? Så læs disse guides, eller besøg Mad & Kaffe på Amagerbro. Hvis du vil have lækkert klassisk smørrebrød, kan du også komme forbi vores smørrebrød Københavnsmørrebrød Frederiksberg eller smørrebrød Vesterbro. Du vil altid kunne finde det bedste hos os. 

Gode råvarer

Hos Mad & Kaffe er vi ikke bange for at sige, at vi serverer mad og dermed råvarer af bedste kvalitet. Måske har du allerede hørt om vores brunch? Vi har udvalgt råvarer af højeste kvalitet til at sammensætte den lækreste brunchtallerken til dig. Vi værner om vores madlavning, så du er garanteret høj kvalitet, når du besøger vores café på Amager. 

Vi elsker derudover også at kunne tilbyde dig præcis de råvarer, der er i sæson. Med stor omtanke indretter vi nemlig vores menu efter årstiderne. På den måde ændrer vores menu sig løbende, og du kan aldrig forvente, at det samme er at finde på vores kort. 

Vi glæder os til at byde dig og dit selskab velkomne i en af vores restauranter til en god brunch – lige efter din smag. Udvælg dig dine favoritter eller tag dem go-to, så du kan starte dagen godt ud.

Plads til alle

Når du tager et smut forbi vores café på Amager, Vesterbro eller Frederiksberg, vil du blive mødt af et imødekommende personale, som glæder sig til at byde dig og dit selskab velkomne. Med et altid varmt smil byder vi alle indenfor til vores brunch, frokost eller aften timer.

Vores menukort er udviklet således, at du nemt kan aflæse, hvilke retter der eksempelvis indeholder nødder, gluten, laktose, kød og meget andet. Det er i tilfælde af, at du er allergiker, veganer eller vegetar. 

På denne måde har vi gjort det nemt og overskueligt for alle at nyde et lækkert måltid hos os. Vi har gjort det nemt og synligt på vores menukort med små symboler, så du kan navigere i vores retter og dine valg.

Mere end bare brunch på Amager

Brunch er med sikkerhed et stort hit blandt os danskere, men det er frokost og en god cocktail i de senere aftentimer så sandelig også. Derfor holder vi os ikke kun til morgenmads traditionerne. 

I de sene timer serverer vi også lækre og læskende cocktails med friske råvarer, så du kan stille din tørst i både vin, øl og cocktails. Vi holder af den gode stemning, og den kan du derfor finde her på Amager både morgen og aften.

Mad & Kaffe - morgenløb og kaffe

Elsker du en god morgen løbetur, men kunne du godt bruge lidt selskab til din tur, så har vi den perfekte mulighed. Vi samler ofte en stor flok københavnere til morgenløb både på Amager, Frederiksberg og Vesterbro. 

Vores koncept Mad & Kaffe Running er til dig som gerne vil nyde København og omgivelserne i fællesskab med andre løbeglade københavnere. Det er gratis at være en del af løbet, og vi slutter altid af med en bolle og en kop kaffe.

Det foregår flere gange om måneden, så du har rig mulighed for at deltage den dag, som passer dig. Vi glæder os til at se København sammen med dig – i løb. Hold øje med events og løb her på siden og på vores Instagram.