Brunch Frederiksberg - Hyggeligt spisested midt i byen

Velkommen til Mad & Kaffe på Frederiksberg. Du finder vores café på Frederiksberg lige på hjørnet af Langelandsvej og Godthåbsvej. 

Åbningstider:

Mandag – lørdag
kl. 8:30 – 21:00 

Søndag
kl. 8:30 – 20:00 

Brunch og cocktails på Frederiksberg

I den smukke bydel Frederiksberg finder du et hav af hyggelige kroge og spisesteder. Her inviterer vi indenfor til en hyggelig stund over en kop velbrygget kaffe, en lækker brunch, et stykke smørrebrød til frokost og gode cocktails om aftenen.

I 2018 slog vi dørene op til Mad & Kaffe Frederiksberg, og siden har vores gæster kunne sammensætte deres egen personlige brunch, nyde et stykke velsmurt smørrebrød til frokost eller starte aftenen med lækre cocktails. Vores spisested er indrettet i en hyggelig og uformel stemning, der skaber de perfekte rammer for intime stunder og gode snakke. Om sommeren kan du nyde din mad ude.

Vi har skabt en uformel hyggekrog centralt på Frederiksberg. Med vores store passion for god mad og friskbrygget kaffe, serverer vi velsmagende og veltilberedt morgenmad, frokost og aftensmad – og så endda til en pris, hvor alle kan være med. 

Mad & Kaffe Frederiksberg ligger på grænsen til Nørrebro. Så er du på udkig efter en god brunch omkring Nørrebro, anbefaler vi, at du tager turen forbi os. Kommer du hertil med metroen, finder du vores café blot få minutters gang fra Aksel Møllers Have Station.  

Gode råvarer

Måske du allerede kender eller har hørt om vores brunch? Vores koncept er nemlig meget simpelt. Du udvælger dine favoritter fra vores brunchmenukort, og sammensætter på den måde dit morgenbræt, så det er nøjagtigt, som du kan lide det.

Du bestemmer selv, om din brunch skal bestå af tre retter (94 kr.), fem retter (135 kr.) eller syv retter (165 kr.). Vores udvalg er varierende og udskiftes jævnligt, men består bl.a. af retter med økologiske æg, søde sager samt kød og fisk. Maden serveres i små skåle på et stort bræt.

Har du ikke allerede besøgt os, kan du altid tjekke os ud på Instagram eller besøge os på Facebook, hvor vi deler mad- og hyggestunder fra vores spisesteder.

Brunch Frederiksberg

Ses vi til frokost?

Udover vores velsmagende brunch, kan du også besøge os til frokost og aften. Her byder menukortet på alt fra smørrebrød til burger og andre varme retter. Udover vores menukort finder du også et udvalg af cocktails fra blandt andet TO ØL, samt vores egne lækre cocktails, som vi selv mikser. 

Planlægger du at kigge forbi til en hurtig frokost, eller en hyggelig middag, så kan du booke dit bord her.

Ønsker du at tage maden med som take away, er det naturligvis også en mulighed. Husk at kigge i vores menukort inden du bestiller.

Hvis du har mulighed for det, kan du også besøge vores cafe København. Her vil du blive taget mod med god service og god mad.

Vi ses på Frederiksberg

Vi glæder os til at byde jer velkommen til både brunch,  frokost og aften på Frederiksberg. Mad & Kaffe Frederiksberg har åbent alle ugens dage. Mandag til Lørdag kan du besøge os fra kl. 08.30 til kl. 21.00. Om søndagen byder vi indenfor fra kl. 8:30 til 20:00. Vi gør opmærksom på, at der er en lille pause mellem morgenmad og frokost, hvor vi pakker væk og stiller frem til næste servering.

Du er selvfølgelig også altid velkommen til at besøge en af vores andre steder på cafe Vesterbrocafe Amagerbrunch på Amagerfrokost på Amagerfrokost på Vesterbro eller til brunch København. Du kan også se inspiration til den bedste café Lyngby. Vi ser frem til at blive dit nye foretrukne brunch-sted på Frederiksberg.

Mad & Kaffe running på Frederiksberg

Mad & Kaffe running er et fællesskab for alle de københavnere, der elsker en løbetur i hyggeligt selskab med andre. Vi udviklet et koncept, der giver dig mulighed for at kombinere en løbetur med godt selskab blandt de smukkeste omgivelser på Frederiksberg.

Vi inviterer til fælles morgenløb flere gange om måneden, så du kan starte dagen godt ud og møde nye mennesker. Det er helt gratis at melde sig til, og vi afslutter hver løbetur med en lækker kop kaffe og en bolle hos os. 

Øg løbemotivationen på dine løbeture og meld dig til en af vores hyggelige løbeture på Frederiksberg. Du kan læse meget mere om Mad & Kaffe running på vores side.

Gavekort til Mad & Kaffe?

Vejen til hjertet går gennem maden. Forkæl en du elsker med et gavekort til en brunch på vores café på Frederiksberg. Du kan helt selv skræddersy dit gavekort og vælge imellem en oplevelse i en af vores caféer eller blot et gavekort på et udvalgt beløb.


Den heldige modtager af et gavekort på et valgfrit beløb kan frit vælge, om det skal bruges på en lækker brunch, gode cocktails eller noget helt tredje på vores café på Frederiksberg eller en af vores andre hyggelige lokationer – Amager og Vesterbro.


Du kan personliggøre gaven med en hilsen til modtageren, hvor du helt selv vælger, hvad der skal stå. Bestil nemt dit gavekort allerede i dag få det tilsendt enten via din e-mail, modtagerens e-mail eller fysisk med posten.

Hvorfor brunch?

Brunchen er blevet populært blandt københavnerne, og det forstår vi godt. Brunchen er blevet et synonym for hygge og den perfekte måde at starte dagen på. På vores café på Frederiksberg kan du få brunch for enhver smag. Vi gør os især indenfor den lettere brunch, hvor vi har sammensat delikate retter af høj kvalitet. 

Besøg vores café på Frederiksberg og sammensæt din helt egen brunchtallerken med netop dine yndlingsretter. Vi kæler om vores madlavning og har altid friske, unikke råvarer af bedste kvalitet.

Er du ikke til brunch?

Hos Mad & Kaffe på Frederiksberg gør vi os heldigvis også i meget andet end brunch. Du kan f.eks. nyde en lækker frokost eller aftensmad, hvor vi blandt andet serverer lækre burgere, smørrebrød og salater. Vi laver både retter, som er veganske og allergivenlige, og det er altid oplyst på vores menukort, så du nemt kan navigere.


Hvis du ikke er til det helt store måltid, har vi også snacks og småretter til at stille den lille sult. Efter maden kan du nyde en lækker dessert- vores sommer-gæster er især vilde med vores rabarber crumblekage.


Vi glæder os til at byde jer velkomne i en af vores hyggelige caféer i København – Frederiksberg, Vesterbro eller Amager.