Brunch København hos Mad & Kaffe

Amagerbro

Tyrolsgade 6, 2300 København S

Vesterbro

Sønder Blvd. 68, 1750 København V

Frederiksberg

Godthåbsvej 45, 2000 Frederiksberg

Man siger, at morgenmad er dagens vigtigste måltid. Så hvorfor ikke starte din dag med byens måske bedste brunch København? Vi har specialiseret os i byg-selv brunch, så du helt selv kan sammensætte din brunch, som du bedst kan lide. Om du er til bacon og æg, eller hellere vil nyde en grøn start på morgenen, så står vi hver dag klar til at servere brunch til dig.

Hvor får man brunch i København?

Uanset om du er et morgenmennesker, eller helst foretrækker at blive liggende under dynen til langt op ad formiddagen, så er vi altid klar med lækker og velsmagende brunch København.

Da vi i sin tid startede, var missionen klar – vi ville servere brunch bestående af gode råvarer til en fair pris. Vi var nemlig trætte af kedelige brunchtallerkener, hvor man alligevel ikke brød sig om halvdelen. Det var her idéen til bland-selv brunch opstod. 

Vi ved godt, at vi måske ikke var de første. Til gengæld har vi arbejdet hårdt for at dygtiggøre os, når det gælder byg-selv brunch København. Vi tager udgangspunkt i sæsonen og dens råvarer, så du altid kan forvente friske og, som oftest, økologiske råvarer til din brunch. 

Vi udskifter løbende menukortet med nye tilføjelser og favoritter. På den måde afspejler vores menukort altid sæsonens frugt og grønt – det synes vi, giver den bedste mening og smag til vores brunch.  

​Æg, bacon, avocado og kaffe?

Hvad din brunch består af, er helt op til dig. Du vælger nemlig selv, om din morgenbræt skal bestå af tre retter til 94 kr., fem komponenter til 135 kr. eller syv stk. til 165 kr. Vi har inddelt menukortet i seks kategorier; Grønt, Mejeri, Bageri, Protein, Jeg må godt i dag og drikkevarer. Hvad vi tilbyder under hver kategori afhænger af, hvilken årstid du besøger os til brunch København. På den måde sikrer vi nemlig, at vi altid kan servere friske råvarer, der passer til den specifikke årstid.  
 
Ifølge os er ingen brunch komplet uden en god kop kaffe, og som vores navn indikerer, betyder kaffe en hel del for os. Derfor anvender vi kun økologiske kaffebønner fra Copenhagen Coffee Lab, når vi brygger kaffe. Er du ikke til kaffe, finder du også lækre juices og forskellige iste på menukortet. 

Særlige behov til brunch i København?

Vi tager hånd om alle vores kunder i København, og derfor gør vi meget ud af gennemsigtigheden af vores menukortet. På denne måde kan du altid se, hvilke allergene ingredienser de forskellige menuer indeholder. Har du eksempelvis allergi for nødder, gluten eller laktose? Alt dette tager vores menukort højde for, så du roligt kan nyde maden helt uden bekymringer.

Når du spiser brunch på vores caféer i København, serverer vi blandt andet mejeriprodukter, grøntsager, pålæg og søde desserter for alle glutenallergikere. Ønsker du i stedet at undgå laktose i din brunch, kan du vælge mellem bagværk, grøntsager, spejlæg med bacon, hummus og en lækker smoothie bowl til dessert. Derudover tilbyder vi også et par vegetariske samt veganske alternativer til vores brunch gæster i København.

Bemærk venligst, at vores menubeskrivelse altid er vejledende, da vi løbende opdaterer vores menuer med nye spændende retter. Tag derfor et smut forbi vores restauranter på Vesterbro, Frederiksberg eller Amager, hvor du kan se hele menukortet, eller udforsk det digitale menukort for både morgen og brunch– samt frokost og aftenmenuen før dit besøg. Så hvis du skal spise frokost København et sted, så prøv Mad & Kaffe. 

Vi ses til brunch København

Vi er vilde med København, det er nemlig her, vi er vokset op og bor den dag i dag. Du finder vores caféer på Vesterbro, Amagerbro og Frederiksberg. Alle områder, der har en helt særlig betydning for os og vores caféer.
 
Vores velkendte brunch og menukort er det samme på alle caféer. Derfor kan du altid forvente velsmag i hyggelige omgivelser, når du besøger os på vores cafeer. Det er ikke muligt at booke bord til brunch København, så kom gerne i god tid. Vil du lære os bedre at kende? Følg os på Facebookog få de seneste nyheder fra Mad & Kaffe.
 

Du kan også læse om Mad & Kaffes anbefalinger til brunch i Odense og Århus

Brunch på Frederiksberg, Vesterbro eller Amager?

Har du endnu ikke besøgt vores restauranter i København, så er det aldrig for sent at prøve vores berømte brunch menu.

Vær opmærksom på, at det ikke er muligt at booke bord til vores caféer på cafe Vesterbrocafe Frederiksberg eller cafe Amager, når du ønsker at besøge os til morgenmad eller brunch i København. Men bare rolig, vi er eksperter i at finde en plads til alle gæster alligevel.
 
Hvis du besøger os i middags- eller aftentimerne er det muligt at lave bordreservationer til dig og dit selskab, så I kan nyde en hyggelig aften hos Mad & Kaffe i København.
 
Vidste du, at vores første café i København var på Sønder Boulevard? Et skønt område omringet af det pulserende café- og byliv. Her kan du stadig i dag opleve autencitet og hygge i omgivelserne, der i 2014 dannede rammen for udviklingen af vores signatur Mad & Kaffe brunch.
 
Det kan godt være vi ikke er i Valby eller Roskilde endnu, men derfor skal du ikke snydes for vores inspiration til bedste cafe i Roskilde og bedste cafe i Valby. Hvis du er på Frederiksberg, har du også mulighed for at tage forbi til frokost på Frederiksberg eller frokost på Amager på vores restaurant. Hvis du er til take away Frederiksberg, så kan du købe din take away på vores café her. 

Løb sammen med os i København

Vi elsker at møde vore kunder på alle tidspunkter af døgnet i forskellige sammenhænge. Derfor har vi oprettet Mad & Kaffe Running, som kombinerer motion med interessen for en god kop kaffe og en lækker brunch menu. Vi starter dagen med morgenløb, hvorefter vi mødes til en snak over en kop kaffe og en morgenbolle.

Vil du løbe sammen med os? Følg os på Facebook, hvor vi løbende deler nye events, så du kan se, hvornår vi løber næste gang. 

BOOK BORD

Nu mulighed for at booke til både brunch, frokost og aften