brunch københavn hos mad & kaffe

Man siger, at morgenmad er dagens vigtigste måltid, så hvorfor ikke besøge byens måske bedste brunch København? Hos Mad & Kaffe har vi specialiseret os i byg-selv brunch. På den måde er du sikker på kun at få det, du allerbedst kan lide. Hvad enten du er til bacon og æg, eller hellere nyder en grøn start på morgenen, så klarer vi den.

Hvor får man brunch i København?

Uanset om du er et morgenmennesker, eller helst foretrækker at blive liggende under dynen til langt op ad formiddagen, så er vi altid klar med lækker og velsmagende brunch København.
Da vi i sin tid startede, var missionen klar – vi ville servere brunch bestående af gode råvarer til en fair pris. Vi var nemlig trætte af kedelige brunchtallerkener på middelmådige caféer, hvor man alligevel ikke brød sig om halvdelen. Det var her idéen til bland-selv brunch opstod. Vi ved godt, at vi måske ikke var de første, men i dag er vi de bedste, når det gælder byg-selv brunch København, hvis vi altså selv skal sige det. Vi tager udgangspunkt i sæsonen og dens råvarer, så er du nemlig altid garanteret friske og, som oftest, økologiske råvarer til din brunch. Vi skifter ud i menukortet seks gange om året. På den måde afspejler vores menukort altid sæsonens grøntsager – det synes vi nemlig, giver den bedste smag.
brunch indretning frederiksberg

Æg, bacon, avocado og kaffe?

Hvad din brunch består af, er helt op til dig. Du vælger nemlig selv, om din morgenbræt skal bestå af tre ting til 94 kr., af fem komponenter til 135 kr. eller syv stk. til 165 kr. Vi har inddelt menukortet i seks kategorier; Grønt, Mejeri, Bageri, Protein, Jeg må godt i dag og drikkevarer. Hvad der præcis hører under disse kategorier afhænger af om du spiser brunch i København hos os i foråret, sommeren eller vinteren.
 
Ingen brunch er komplet uden en god kop kaffe, og som navnet også indikerer, betyder kaffe en hel del for os. Derfor anvender vi kun økologiske kaffebønner fra Copenhagen Coffee Lab til alle vores kaffer. Er du ikke så meget til kaffe, finder du også en række juice samt forskellige iste på kortet.

Vi ses til brunch København

Vi er vilde med København, det er nemlig her, vi er vokset op og bor den dag i dag. Du finder vores caféer på Vesterbro, Amagerbro og Frederiksberg. Alle områder, som vi føler en tæt tilknytning til.
 
Uanset hvilken af vores steder du besøger til brunch, er menukortet det samme og velkendte fra de andre caféer. Det er ikke muligt at booke bord til brunch København, og derfor anbefaler vi også, at du kommer i god tid, da vi hurtigt får fyldt vores lokaler op. Vil du vide mere? Følg os på Facebook.

RESTAURANTER

Vesterbro

Sønder Blvd. 68, 1720 København V

Amagerbro

Tyrolsgade 6, 2300 København S

Frederiksberg

Godthåbsvej 45 st. th, 2000 Frederiksberg

ÅBNINGSTIDER

Vesterbro:
Mandag – Søndag
kl. 8:30–20:00

Amagerbro:
Mandag – Søndag
kl. 8:30–21:00

Frederiksberg:
Mandag – Søndag
kl. 8:30–21:00

Følg os