Kom og oplev

Brunch København hos Mad & Kaffe

Man siger, at morgenmad er dagens vigtigste måltid. Så hvorfor ikke starte din dag med byens måske bedste brunch København? Vi har specialiseret os i byg-selv brunch, så du helt selv kan sammensætte din brunch, som du bedst kan lide. Om du er til bacon og æg, eller hellere vil nyde en grøn start på morgenen, så står vi hver dag klar til at servere brunch til dig.

Livets store spørgsmål

Hvor får man brunch i København?

Uanset om du er et morgenmennesker, eller helst foretrækker at blive liggende under dynen til langt op ad formiddagen, så er vi altid klar med lækker og velsmagende brunch København.

Da vi i sin tid startede, var missionen klar – vi ville servere brunch bestående af gode råvarer til en fair pris. Vi var nemlig trætte af kedelige brunchtallerkener, hvor man alligevel ikke brød sig om halvdelen. Det var her idéen til bland-selv brunch opstod. 

Vi ved godt, at vi måske ikke var de første. Til gengæld har vi arbejdet hårdt for at dygtiggøre os, når det gælder byg-selv brunch København. Vi tager udgangspunkt i sæsonen og dens råvarer, så du altid kan forvente friske og, som oftest, økologiske råvarer til din brunch. 

Vi udskifter løbende menukortet med nye tilføjelser og favoritter. På den måde afspejler vores menukort altid sæsonens frugt og grønt – det synes vi, giver den bedste mening og smag til vores brunch. 

Du vælger selv

​Æg, bacon, avocado og kaffe?

Hvad din brunch består af, er helt op til dig. Du vælger nemlig selv, om din morgenbræt skal bestå af tre retter til 94 kr., fem komponenter til 135 kr. eller syv stk. til 165 kr. Vi har inddelt menukortet i seks kategorier; Grønt, Mejeri, Bageri, Protein, Jeg må godt i dag og drikkevarer. Hvad vi tilbyder under hver kategori afhænger af, hvilken årstid du besøger os til brunch København. På den måde sikrer vi nemlig, at vi altid kan servere friske råvarer, der passer til den specifikke årstid.  
Ifølge os er ingen brunch komplet uden en god kop kaffe, og som vores navn indikerer, betyder kaffe en hel del for os. Derfor anvender vi kun økologiske kaffebønner fra Copenhagen Coffee Lab, når vi brygger kaffe. Er du ikke til kaffe, finder du også lækre juices og forskellige iste på menukortet.

Maden er klar

Vi ses til brunch København

Vi er vilde med København, det er nemlig her, vi er vokset op og bor den dag i dag. Du finder vores caféer på Vesterbro, Amagerbro og Frederiksberg. Alle områder, der har en helt særlig betydning for os og vores caféer.
 
Vores velkendte brunch og menukort er det samme på alle caféer. Derfor kan du altid forvente velsmag i hyggelige omgivelser, når du besøger os på vores cafeer. Det er ikke muligt at booke bord til brunch København, så kom gerne i god tid. Vil du lære os bedre at kende? Følg os på Facebook og få de seneste nyheder fra Mad & Kaffe. 

Restauranter

Vesterbro
Sønder Blvd. 68, 1720 København V

Amagerbro
Tyrolsgade 6, 2300 København S

Frederiksberg
Godthåbsvej 45 st. th, 2000 Frederiksberg

Åbningstider

Vesterbro:
Mandag – Søndag
kl. 8:30–20:00

Amagerbro:
Mandag – Lørdag
kl. 8:30–21:00

Søndag
kl. 8:30–20:00

Frederiksberg:
Mandag – Lørdag
kl. 8:30–21:00

Søndag
kl. 8:30–20:00

Nørrebro:
Lukket siden 4. juli