Brunch i Lyngby

Vær den første til at få at vide, når vi åbner i Lyngby

Vi åbner i Lyngby til juli! Vi glæder os enormt meget til at byde dig velkommen på vores nye hyggelige lokation. Tilmeld dig vores nyhedsbrev for at få besked om åbningen og kommende events.

brunch i lyngby

Mangler du inspiration til brunch i Lyngby, kan du lige om lidt besøge Mad & Kaffe tæt på Hovedgaden. Hos os kan du vælge flere forskellige lækre småretter til morgenmad, så du kan prøve lidt af hvert. Vi er flere år kåret som et af de bedste spisesteder i byen.

Vi har noget for alle

Vores brunch i Lyngby er et sted for alle, der elsker gode og friske retter. Med vores varierede menukort, der skifter med sæsonen, kan du altid se frem til at nyde de bedste råvarer. Uanset om du foretrækker noget til den salte eller søde tand, har vi noget for enhver smag, så du kan sammensætte et helt perfekt måltid.
 
Vi lægger stor vægt på at tilbyde et bredt udvalg af lækre og velsmagende retter, der kan tilfredsstille enhver smag og sult. Vores brunchmenu inkluderer alt fra friskbagt brød og wienerbrød til sprøde grøntsager, lækre oste og delikate kødprodukter. Derudover kan du også forkæle dig selv med søde godbidder, for det fortjener du.
 
Uanset om du ønsker at nyde et hyggeligt måltid med familien, fejre en særlig begivenhed med vennerne eller bare forkæle dig selv med lækker mad, er vores brunch i Lyngby det perfekte valg.
brunch i lyngby

Smagfulde retter til enhver lejlighed

Vi er passionerede omkring madlavning og elsker at eksperimentere med forskellige smagskombinationer, og teksturer, for at skabe retter, der ikke kun ser indbydende ud, men også smager fantastisk. Hos os går vi aldrig på kompromis med kvaliteten, og vores råvarer er omhyggeligt udvalgt for at sikre den bedste smagsoplevelse.
 
Vores brunch Lyngby er en hyldest til god mad lavet med kærlighed og respekt for miljøet. Vi prøver altid at sammensætte den bedste menu efter sæsonens friskeste råvarer og stræber efter at minimere vores madspild ved at udnytte alle dele af ingredienserne på kreativ vis. På den måde kan du nyde vores lækre retter med god samvittighed.
 
Uanset om du foretrækker klassiske brunchretter med et twist eller ønsker at udforske nye og spændende smagsoplevelser, har vores brunchmenu noget for enhver smag. Med vores skiftende menukort er der altid en grund til at give os et nyt besøg.

Besøg os forskellige steder

Vil du spise lækker brunch Lyngby i hyggelige omgivelser, kan du besøge os på vores restauranter i Lyngby eller København. Det er muligt at booke bord til både morgenmad, frokost og aftensmad, men vi har også plads til walk-ins, er du bare i området og kommer tilfældigt forbi.
 
Se også mere om Smørrebrød i Lyngby og Restaurant Lyngby her. 
 
Se også vores brunch menu og book bord allerede i dag.
 
Vi ser frem til at tage imod dig!