Frokost på Frederiksberg - skøn mad og stemning hos Mad & Kaffe

Amagerbro

Tyrolsgade 6, 2300 København S

Vesterbro

Sønder Blvd. 68, 1750 København V

Frederiksberg

Godthåbsvej 45, 2000 Frederiksberg

Søger du en skøn og lækker frokost, der kan give dig en smagsoplevelse, der går ud over den sædvanlige rugbrødsmad i madpakken? Så er Mad & Kaffe helt sikkert et sted, der både er værd at besøge og bør besøges.

Hos Mad & Kaffe får du nemlig en bred vifte af muligheder, når det kommer til en lækker frokost på Frederiksberg. Vores spisesteder er populære, og derfor kan det være en god ide at booke et bord, hvis du har et større selskab med dig, når du skal spise frokost hos Mad & Kaffe på Frederiksberg.

god cafe Frederiksberg

Frokost på menuen på Frederiksberg

På menuen er der fast to lækre burgere at finde – én for kødelskerne og én til vegetarene, eller dem, der bare gerne vil have et alternativ til den klassiske oksekødsburger til frokost på Frederiksberg. Dertil kan du få skønne fritter med rosmarinsalt, der både er sprøde og smagfulde.

Derudover er der forskellige smørrebrød at finde med alt fra avocado til roastbeef som topping. Er du mere til en salat, fremfor enten burger eller smørrebrød, så findes der både den klassiske cæsarsalat, samt en Chèvre Chaud salat med fransk accent.

Er du mere til varm comfort food, der både varmer krop og sjæl? Så finder du også en række varme retter, der veksler alt efter sæson.

Der er naturligvis også snacks at finde til den lette sult og desserter til den søde tand, som kan nydes efter en lækker frokost på Frederiksberg, eller som syndigt valg efter eller til en kop kaffe. 

Frokost for alle på Frederiksberg

Når du beslutter dig for en skøn frokost hos Mad & Kaffe på Frederiksberg, kan du tage alle dine venner, hele din familie eller dine nærmeste med dig, uanset, om de er allergikere, vegetarer, veganere, eller noget helt fjerde, der gør, at de har særlige behov i forhold til mad.

Hos Mad & Kaffe er der nemlig lavet markeringer og visualiseringer på menukortet, som angiver eventuelle allergener i maden, samt om retten er vegetarisk og eller vegansk.

Af allergener er der lagt særligt fokus og vægt på nøddeallergi, laktose- og glutenintolerans. Har du spørgsmål til andre allergener, eller vil du gerne høre mere om, hvad du kan forvente dig hos Mad & Kaffe på Frederiksberg, når du skal have frokost, aftensmad eller morgenmad? Så kontakt os gerne. 

Mad & Kaffes frokost - ikke kun på Frederiksberg

Befinder du dig ikke på eller i nærheden af Frederiksberg, så har du også mulighed for at besøge én af vores andre spisesteder, hvis du skal have frokost i det københavnske.

 

Foruden vores restaurant på Frederiksberg, så kan du også nyde en skøn frokost på Amagerbro eller på Vesterbro, hvor vi ligeledes gør en dyd ud af at yde en god service, lave lækre retter og skabe god stemning, så du kan nyde dit selskab i fulde drag uden bekymring. Se mulighederne for den bedste café i København her.

Læs mere om vores åbningstider og andre praktiske informationer her på siden.

BOOK BORD

Nu mulighed for at booke til både brunch, frokost og aften