Frokost i København - Kom forbi til et udsøgt måltid

Mad & Kaffe tilbyder byens bedste frokost i København. Hver eneste hverdag fra kl. 12.45, og i weekenderne fra kl. 13.30, lukker vi dørene op til vores lækre udvalg af frokost. Vi tilbyder alt fra burgers, smørrebrød, salater og varme retter på vores lokationer rundt omkring i København. Vi har sammensat en menu, så der er lidt til enhver smag – noget til de voksne, lidt lækkert til de små og selvfølgelig noget til den søde tand. Om du er til en stor, lille, varm eller kold frokost er Mad & Kaffes frokost helt sikkert det rigtige valg for dig.

En ordentligt frokost

Hos Mad & Kaffe er sjælen og vores primære filosofi kvalitet og friskhed i vores råvarer. Vi stræber efter at skabe den bedste frokostoplevelse for dig – til en fornuftig pris. Udover at vi selvfølgelig serverer den bedste kaffe i København, har du altså også mulighed for, at få dig en god og mættende frokost serveret hos os.

Vi har sammensat en menu, der gør det muligt for dig at blive mæt og tilfreds, uanset hvilken slags frokost du er i humør til, når du befinder dig i København. Du kan altid vælge, om den skal være to stay eller to go. Vi arbejder altid på at forbedre os, hvilket betyder, at vi udskifter og tilføjer nye favoritter til vores menu jævnligt.

Det vil sige, at et besøg hos os, altid vil være en ny og spændende oplevelse for dine smagsløg. Derudover er vores retter sæsonbaserede, hvilket sikrer den kvalitet og de friske råvarer, vi serverer for dig til din frokost. Det gælder især vores frugt og grønt varer, som bliver tilpasset i måltiderne, så din restaurantoplevelse i København fuldendes. 

Delikat menu

Hos Mad & Kaffe er du altid sikker på at blive overrasket af vores delikate frokost menu, som byder på en masse spændende mad muligheder, hvor du finder retter til alle slags mad præferencer. Så uanset om du er på udkig efter laktosefri, glutenfri, nøddefrie eller plantebaserede valg, kan du kan finde det i vores menu.

Vi er især optaget af at gøre vores menu 100% gennemskuelig, så når du besøger vores café er det let og overskueligt for dig at se, hvilke muligheder, der stemmer overens med dine madpræferencer. Vi har et bredt udvalg af lækre burgers, varme retter, smørrebrød eller salater, som er sikker på at gøre dig mere end tilfreds.

Er du også vild med smørrebrød til frokost, eller som det på engelsk kaldes; en open sandwich, i København, så har vi nogle af de bedste smørrebrød til enhver smag. Vi har både en open sandwich til din frokost i København, hvad end den skulle være vegansk, vegetarisk, pescetarisk eller til kød elskeren. 

Frokost i København

Vi skifter med årstiderne

Vores delikate og nøje udvalgte menukort skifter fra årstid til årstid, og derfor kan du heller ikke altid være sikker på at kunne få de samme ting året rundt. Én ting er dog sikkert, og det er, at der altid er lækkert smørrebrød og varme retter til frokost, når du besøger én af vores hyggelige frokostrestauranter i København – enten på Frederiksberg, på Amager eller på Vesterbro.

Vi gør en dyd ud af at bruge årstidens råvarer, og derfor overrasker vi med et skiftende menukort, som har særligt fokus på kvalitet og råvarer. Dette betyder også, at du altid kan regne med at kunne prøve noget nyt og lækkert til frokost, hvis du besøger os i forskellige sæsoner.

Der er altid noget at finde til både den lille og den store sult. Så hvad end du er kommet forbi ved frokosttid til en omgang snacks og en kop kaffe eller det helt store måltid med dessert til, så serverer vi altid med et smil.

Vi forstår også godt, hvis det kan være svært at vælge mellem alle de gode retter, men det giver blot anledning til et nyt besøg til frokost hos os i København. 

Forkæl dig selv med frokost i København

I en travl hverdag er det vigtigt at huske at forkæle sig selv. Kom og prøv en frokost hos Mad & Kaffe for at spice hverdagen lidt op. Kom gerne forbi til en hurtig to-go kop økologisk kaffe fra Copenhagen Coffee Lab. Vi serverer den med et smil, og vi kan love, at kaffen sørger for starten på en god dag.

Der er mange muligheder, for vi har lokationer rundt omkring i København. Så hvad end du er på udkig efter et frokoststed til dit forretningsmøde, mangler et sted, hvor du kan spise med vennerne eller bare er ude efter et sted, hvor du kan fokusere på din eksamen, så er Mad & Kaffe stedet!

Du har også mulighed for at tage din frokost med dig ud i Københavns skønne omgivelser, i form af en lækker open sandwich, bedre kendt som smørrebrød, eller du kan vælge at nyde din frokost i én af vores hyggelige frokostrestauranter i København. 

Vi byder dig i hvert fald hjertens gerne velkommen til en hyggelig frokost og kvalitetstid i Københavns bydele.

Tag et afbræk fra hverdagen

Når du træder ind i de skønne lokaler i én af vores tre restauranter til frokost i København, vil du hurtigt oplevelse, at vi har vores fokus på at skabe hyggelige rammer og en oase for frokost-sultne gæster. Derfor kan du også nyde din frokost i ro og mag uden trængsel og alarmen fra byens summen og liv.

Vi har gjort vores indretning varm og velkommende, så du, selv på de kolde dage i København, kan varme din krop op med gode madoplevelser, fylde maven med lækker mad og nyde dit selskab i fulde drag. Kommer du alene er der naturligvis også mulighed for at trække sig tilbage og få et åndehul til frokost hos Mad & Kaffe.

Vi værdsætter ro og hygge i lige så høj grad som de fleste andre. I modsætning til så mange andre frokostrestauranter, forsøger vi dog blot at holde det ved hygge og ikke bare reklamere for den. Derfor har vi også en afslappet stemning. Gør din frokost i København til en rolig oplevelse. Kom gerne forbi og oplev vores oase på egen krop. 

Frokost i sengen

Der er rig mulighed for at nyde vores frokost i sengen, på sofaen eller ude i smukke omgivelser rundt i København. Vi har nemlig også take away, så du kan spise vores mad hvorend det passer dig eller hvis du er bare er på farten. Vi har spisesteder på Frederiksberg, Vesterbro og Amager – hvor du alle steder kan spise hos os eller tage det med dig.

Hvad venter du på? Kaffen er varm og din frokost bliver serveret for dig, så du slipper for både indkøb, madlavning og opvask. Vi glæder os til at se dig på i en af vores caféer eller hvis du blot skal have noget med fra vores spændende menukort med både mad og drikke. Mangler du inspiration til de bedste caféer? Så læs vores guides om henholdsvis bedste café Nørrebro og bedste café Lyngby eller kom forbi til en god frokost hos Mad & Kaffe i København. 

Vi tager hensyn til dine behov hos Mad & Kaffe

Som nævnt ovenfor, så tager vi stort hensyn til, at nogle har særlige behov, når det kommer til frokost. Dette kan både være allergener, der er vigtige at have øje for, samt livsstile, såsom en vegatarisk eller vegansk livsstil.

Derfor har vi også udstyret vores menukort med afmærkninger, der angiver diverse forhold i vores frokostretter på alle vores spisesteder i København. Vi har, som nævnt, taget forbehold for gluten- og laktoseintolerans, samt nøddeallergi, og derfor har vi lavet afmærkninger ved alle vores retter, der angiver, om der er et indhold af henholdsvis laktose, gluten og eller nødder i den specifikke ret.

Derudover har vi også fokus på og tager hensyn til veganere og vegetarer, da disse udgør en stor del af vores gæster. Derfor er der, ligesom ved allergenerne, lavet afmærkninger på vores frokost menu, så du ud for hver frokostret kan se, om retten er særligt egnet til én med vegansk eller vegetarisk livsstil.

Så du kan, med ro i maven, sagtens sætte dig til rette, når du skal have frokost hos Mad & Kaffe i København, for der taget forbehold for dine behov. 

Vi ses til frokost i København

Du kan møde os i hele København. Måske vi skal ses til en sund frokost på en af vores hyggelige caféer?  Hver og en af vores skønne caféer har en helt særlig betydning for os, og vi går op i, at du får den bedste oplevelse, når du besøger Mad & Kaffe med dem du holder af.

Vi har et simpelt og lækkert menukort med retter af kvalitetsråvarer. Du kan, for eksempel, sætte tænderne i vores saftige Mad & Kaffe burger, som både kan fås med oksekød eller vegetarisk med sprødstegt halloumi. Spis et lækkert stykke smørrebrød, nyd en af vores varme retter, en sprød salat eller nogle crispy fritter.

Hvis den søde tand mangler opmærksomhed, har vi også et godt udvalg af billige desserter. Udover at vi serverer den bedste kaffe i København, har vi også gode desserter til studiepriser så din frokost kan slutte af med lidt forkælelse. Vi er nemlig af den tro, at man er det man spiser, så jo flere desserter jo sødere bliver livet.

Kom forbi til smørrebrød Frederiksbergsmørrebrød København eller smørrebrød Amager, hvis du står og vil have smørrebrød til frokost eller aften.

Book dit bord her på hjemmesiden, for at være sikker på at få et bord til din næste friske og lækre frokost i København. Følg også med på vores Facebook eller Instagram og få de seneste nyheder og opdateringer fra os. Vi håber på at se dig til morgen, frokost eller aftensmad hos Mad & kaffe. 

En mellemting mellem morgenmad og frokost i København

Skulle du være på udkig efter frokost i København, men er det alligevel lidt for tidligt til dette? Så tilbyder Mad & Kaffe i København også en lækker brunch, som er den velkendte mellemvej mellem frokost og morgenmad.

Her kan du selv udvælge enten tre, fem eller syv retter på vores menu, som du kan nyde som din tidlige frokost eller sene morgenmad i København. Én ting er i hvert fald sikker – det er det hele værd!

Nyd vores dejlige frokost på Vesterbro i vores restaurant, når du alligevel er forbi. Og glem ikke at vi også tilbyder frokost på Amager.