Kom og prøv

Frokost København hos Mad & Kaffe

Mad & Kaffe tilbyder byens bedste frokost i København. Hver eneste hverdag fra kl. 12.45 og i weekenderne fra kl. 13.30 lukker vi dørene op til vores lækre udvalg af frokost. Vi tilbyder alt fra burgers, smørrebrød, salater og varme retter på vores lokationer rundt omkring i København. Vi har sammensat en menu, så der er lidt til enhver smag – noget til de voksne, lidt lækkert til de små og selvfølgelig noget til den søde tand. Om du er til en stor, lille, varm eller kold frokost er Mad og Kaffes frokost helt sikkert det rigtige valg for dig.

FROKOST KØBENHAVN

Et ordenligt måltid

Hos Mad & Kaffe går vi meget op i kvaliteten på vores råvarer. Vi stræber efter at skabe den bedste frokostoplevelse for dig – til en fair pris.

Vi har sammensat en menu, der gør det muligt for dig at blive mæt og tilfreds, uanset hvilken slags frokost du er i humør til. Du kan altid vælge omden skal være to stay eller to go. Vi arbejder altid på at forbedre os, det betyder også at vi udskifter og tilføjer nye favoritter til vores menu jævnligt.

Vi tilpasser ydermere vores frugt og grønt efter sæsonen, så husk at følg med, så du ikke går glip af noget.

DU BESTEMMER

Forkæl dig selv

I en travl hverdag er det vigtigt at huske at forkæle sig selv. Kom og prøv en frokost hos Mad & Kaffe for at spice hverdagen lidt op. Kom gerne forbi til en hurtig kop økologisk kaffe fra Copenhagen Coffee Lab, tag dit forretningsmøde med til en god frokost eller tag dine bedste veninder og venner under armen og kom ned og besøg os til frokost på en af vores lokationer rundt omkring i København.

KØBENHAVNS BEDSTE

Vi ses til frokost i København

Du kan mødes os i hele København. Måske vi skal ses på en af vores hyggelige caféer? Du kan besøge os på Amagerbro, Vesterbro og Frederiksberg. Hver og en af vores skønne caféer har en helt særlig betydning for os, og vi går op i at du får den bedste oplevelse når du besøger Mad & Kaffe med dem du holder af.

Vi har et simpel og lækkert menukort med retter af kvalitetsråvarer. Sæt tænderne i vores saftige Mad & Kaffe burger, spis et lækkert stykke smørebrød, nyd en af vores varme retter, en sprød salat eller nogle crispy fritter. Vi har naturligvis også et vegetarisk alternativ og retter de søde små. Slut dit besøg af med en kop the eller kaffe og en dessert.

Book dit bord her på hjemmesiden, for at være sikker på at få et bord til din næste frokost i København. Følg også med på vores Facebook eller Instagram og få de seneste nyheder og opdateringer fra os. Vi ses til frokost på Mad & kaffe.

Restauranter

Vesterbro
Sønder Blvd. 68, 1720 København V

Amagerbro
Tyrolsgade 6, 2300 København S

Frederiksberg
Godthåbsvej 45 st. th, 2000 Frederiksberg

Åbningstider

Vesterbro:
Mandag – Søndag
kl. 8:30–20:00

Amagerbro:
Mandag – Lørdag
kl. 8:30–21:00

Søndag
kl. 8:30–20:00

Frederiksberg:
Mandag – Lørdag
kl. 8:30–21:00

Søndag
kl. 8:30–20:00

Nørrebro:
Lukket siden 4. juli